Standardní inicializační sekvence, kombo si testuje všechny kanály, kterými může zvuk projít a zároveň je čistí od pozůstatků signálu z minulého hraní. Na reklamaci je to až od desáté minuty, to je všeobecně známá věc.premda píše:když ho zapnu tak se zvuky samy od sebe přepínají a trvá to třeba 3 min. než se to vzpamatuje...myslíte, že je to na reklamaci??
Rozdíl mezi Fender Mustang II a Fender Champion 40
Pravidla fóra
Re: Rozdíl mezi Fender Mustang II a Fender Champion 40
Squier Affinity Strat Junior HSS, Jet JS-300Mini, NuX Mighty Plug Pro, Mooer GWU4, Focusrite 2i2 3rdgen, Zoom AMS-22, Shure SRH-840A, JBL LSR 305P MKII, iLoud, iPad + pluginy
tak tos me uklidnil, dekuji moc, to jsem nevedel. Jinak s kombem jsem velice spokojený, můžu jen doporučitfilo01 píše:Standardní inicializační sekvence, kombo si testuje všechny kanály, kterými může zvuk projít a zároveň je čistí od pozůstatků signálu z minulého hraní. Na reklamaci je to až od desáté minuty, to je všeobecně známá věc.premda píše:když ho zapnu tak se zvuky samy od sebe přepínají a trvá to třeba 3 min. než se to vzpamatuje...myslíte, že je to na reklamaci??
Hmm, myslel jsem, že z mé odpovědi ti to bude jasné 
Squier Affinity Strat Junior HSS, Jet JS-300Mini, NuX Mighty Plug Pro, Mooer GWU4, Focusrite 2i2 3rdgen, Zoom AMS-22, Shure SRH-840A, JBL LSR 305P MKII, iLoud, iPad + pluginy
premdo, Filo si delal srandu. Zesilovac se ma zapnout a maximalne za par vterin hrat. Je to na reklamaci.
Při tanci nesmiju byt žadne prostoje
a hrať se musi aji na levne nastroje.
a hrať se musi aji na levne nastroje.
Zdravím všechny!
Potřeboval bych poradit s výběrem komba ke Squier Stratu CV.
Jsem v podstatě začátečník a chci ho mít pouze na hraní v paneláku, takže lampy škrtám.
Rozpočet tak do 5ooo kč. Hrát bych chtěl rock, blues, občas možná nějaké funky věci, ale rozhodně žádné metalové a extrémně zkreslené palby. Asi si vystačím s trochou delaye / reverbu. Jo a taky miluju clean
Volba padla na Fendra, konkrétně vybírám mezi Mustangem a Championem.
Volil bych spíš 40 W varianty (Mustang II V2 a Champion 40). Proč 40 W? Oba mají 12“ reprák (20 W varianty jen 8“) a Champion 40 má oproti Champion 20 clean kanál, což považuju taky za plus.
Mám ale trochu obavy, jestli není 40 W na panelák až moc? Dá se s tím hrát i relativně potichu s dobrým zvukem? Na noční hraní budu asi často využívat výstup přes sluchátka.
Vím, že je Mustang „našlapanější“, ale věci jako ladičku, USB a milion presetů, které asi stejně nevyužiju, klidně oželím, pokud bude mít Champion lepší zvuk – rozuměj víc vintage, víc fender
, lepší clean.
Všude píšou, že Champion je tranzistor a Mustang je modeling. Oba ale mají simulace. Jak to teda opravdu je? Co vzít? Mustang nebo Champion? 20 nebo 40 W? Nebo úplně něco jiného?
Předem díky moc za help!
Potřeboval bych poradit s výběrem komba ke Squier Stratu CV.
Jsem v podstatě začátečník a chci ho mít pouze na hraní v paneláku, takže lampy škrtám.
Rozpočet tak do 5ooo kč. Hrát bych chtěl rock, blues, občas možná nějaké funky věci, ale rozhodně žádné metalové a extrémně zkreslené palby. Asi si vystačím s trochou delaye / reverbu. Jo a taky miluju clean
Volba padla na Fendra, konkrétně vybírám mezi Mustangem a Championem.
Volil bych spíš 40 W varianty (Mustang II V2 a Champion 40). Proč 40 W? Oba mají 12“ reprák (20 W varianty jen 8“) a Champion 40 má oproti Champion 20 clean kanál, což považuju taky za plus.
Mám ale trochu obavy, jestli není 40 W na panelák až moc? Dá se s tím hrát i relativně potichu s dobrým zvukem? Na noční hraní budu asi často využívat výstup přes sluchátka.
Vím, že je Mustang „našlapanější“, ale věci jako ladičku, USB a milion presetů, které asi stejně nevyužiju, klidně oželím, pokud bude mít Champion lepší zvuk – rozuměj víc vintage, víc fender
Všude píšou, že Champion je tranzistor a Mustang je modeling. Oba ale mají simulace. Jak to teda opravdu je? Co vzít? Mustang nebo Champion? 20 nebo 40 W? Nebo úplně něco jiného?
Předem díky moc za help!
Z těch modelingových prcků mne zdaleka nejvíc zvukem nadchnula Yamaha THR. Navíc může sloužit jako kvalitní přenosný repráček na poslech muziky.
-
Miloš V.
- Bandzone: http://bandzone.cz/fan/milosv
- Kontaktovat uživatele:
Mám Champion 100, taky jsem kdysi zvažoval různé možnosti, Champion je určitě víc Fender, víc vintage... 
'13 Fender Am Std Telecaster > Fender Blues Junior III
FalaFel https://falafel.bandcamp.com/releases
Barbora. https://barboratecka.bandcamp.com/releases
FalaFel https://falafel.bandcamp.com/releases
Barbora. https://barboratecka.bandcamp.com/releases
Ale opět asi jako vždy bude nejlepší návštěva větších hudebnin a zkoušet a zkoušet.