Nedávno jsem jí koupil a vážně nářez !torst píše:Bugery jsou bezva apce, ne? za tu cenu ! Pořád se mluví o tom, že hrajou dobře ale jsou (mohou být :-/ ) poruchové, kvůli sériovce, použitým součástkám atd. Ale není to podobná legenda jako zkroucené krky a vypadané pražce na asijských kytarách? Zatím jsem nic takového neviděl.
Kolega má Randalla 50W, China a bez vady. Já mám německý Engl Thunder a už jsem v něm musel letovat jeden studeňák.
Aparáty Made in China: překvapení i zmetky
Pravidla fóra
- BangTheGang
- Bandzone: http://bandzone.cz/fan/bangdagang
Re: Aparáty Made in China: překvapení i zmetky
- Alternátor
Asi jako když jsem si kupoval Marshalla JCM1 exkluzivně vyrobenýho v Milton Keynes U.K. a byl vadnej, kdežto DSL vyrobený ve Vietnamu šlape jak hodinky bez sebemenší komplikace...torst píše:Bugery jsou bezva apce, ne? za tu cenu ! Pořád se mluví o tom, že hrajou dobře ale jsou (mohou být :-/ ) poruchové, kvůli sériovce, použitým součástkám atd. Ale není to podobná legenda jako zkroucené krky a vypadané pražce na asijských kytarách? Zatím jsem nic takového neviděl.
Kolega má Randalla 50W, China a bez vady. Já mám německý Engl Thunder a už jsem v něm musel letovat jeden studeňák.
Gibson Les Paul Slash Standard November burst 2023, Jolana Diaman II 2020, Gibson Les Paul Traditional 2019, Gibson SG Standard 2016 T, Gibson SG Special 2002, Harley Benton SC-500, Marshall DSL40CR, Cort Core-DC Mahogany OPBB, Ibanez AW65-LG, prehistorická španělka Lucida
Gibson Explorer '76 RI ● Cort M600 BCS ● Cort EVL Z4 (R.M. ColorSound, R.M. Custom AlNiCo) ● Ibanez RG570CT (olše+javor, SD SH-5) ● Cort Earth 70 W NS ● DIMAVERY PB-320 ● Hardwire CM-2 ● Michalík Wah-Volume ● Boss GEB-7 ● Hardwire CR-7 ● Hardwire TR-7 ● Hardwire DL-8 ● Laney VH100R ● 2x12" DIY bedna s Celestion G12-65 ● Peavey Bandit 112 Sheffield USA ● fake Shure SM58 ● M-Audio MobilePre USB mkII ● M-Audio Firewire 410
Bias je slovo, ne zkratka.
Bias je slovo, ne zkratka.
- Alternátor
Jo, tohle je klasika 
Gibson Les Paul Slash Standard November burst 2023, Jolana Diaman II 2020, Gibson Les Paul Traditional 2019, Gibson SG Standard 2016 T, Gibson SG Special 2002, Harley Benton SC-500, Marshall DSL40CR, Cort Core-DC Mahogany OPBB, Ibanez AW65-LG, prehistorická španělka Lucida
když dobrý kombo z chiny ....tak asi H&K tubemaiter 18-36 nestojí zrovna málo ale za ty prachy to hraje
apráty:
ESH MK II 100w plus ESH 412XXL , Engl Screamer 50combo 1x12 V30, 2x12- V30+G12H30 an...
efekt:POD HD 500 , Flanger DOD 75B, CarlMartin qvatro , TC flasback delay, TC Corona chorus
Kytary: Strat z.Vavruša HB+mHB, Fender Amerikan US ssH, Al Stevens Strat ,Michael Kely Hibrid , Yamaha D121, Crafter akustik 120,
snímače:RM pickups -F4,SH 4, Dimarrcio AREA, RM Custom Alnico.-RM V.V.rails - RM Clasik rails, Sky Pickups, DiMarzio Fred a PAF pro ,, kabely:Proel cable, Cordial ,
ESH MK II 100w plus ESH 412XXL , Engl Screamer 50combo 1x12 V30, 2x12- V30+G12H30 an...
efekt:POD HD 500 , Flanger DOD 75B, CarlMartin qvatro , TC flasback delay, TC Corona chorus
Kytary: Strat z.Vavruša HB+mHB, Fender Amerikan US ssH, Al Stevens Strat ,Michael Kely Hibrid , Yamaha D121, Crafter akustik 120,
snímače:RM pickups -F4,SH 4, Dimarrcio AREA, RM Custom Alnico.-RM V.V.rails - RM Clasik rails, Sky Pickups, DiMarzio Fred a PAF pro ,, kabely:Proel cable, Cordial ,