Tak, vidím, že tady po roce, co jsem do tohodle threadu naposledy psal, tady přibylo pár řečí. Po roce provozu svoji Bugeru 6262 už můžu trochu bilancovat. Byl to rušný rok. hodně koncertů, hodně přepravy, takže se hlava ocitala velmi často na cestě ze zkušebny na koncert, z koncertu dom, z domu do zkušebny. závada byla jedna, kdy tam odešla jedna lampa, kterou mi vyměnili za sovtek. Naštěstí ta lampa odešla, když jsem to měl doma, a ne na koncertě, to bych byl v rejži. Se zvukem jsem spokojen, je dostatečně inspirativní na to, aby mě neomrzel a dobře se mi píšou nové songy, když si to můžu rovnou přehrávat. 6262 se stala mou oblíbenou společnicí (doufám, že to nečte moja žena, nebo dostanu válečkem na nudle

). Minulý týden byla na prohlídce, dal jsem ji přelampovat. všechno je gut, přelampování ani nebylo nutné, původní lampy (tzn. 3x 6L6 bugera a jedna sovtek) jsou v dobrém stavu, takže je mám do rezervy. Preampové lampy jsou prý jako nové. Teď tam mám konc. lampy Electro - Harmonix a zvuk je živější, o něco bohatější než dřív. Takže se těším na další rok. Řádně si to užiju
Jako druhou hlavu si chci koupit 1990 Infinium, rozbíhám kromě svojí hlavní kapely ještě jeden projekt, kde bych chtěl british zvuk. Jenom jak jsem se tak díval po různých krámech, nikde ji nemají na skladě, a na kytary.cz výrobky Bugera nejsou vůbec. Nevíte někdo náhodou, kdy sem nějaké Infinia přijdou?