Kdo chce loopovací superstroj, bude stejně hledat v jiných vodách.
Řekl bych, že u TC oproti konkurenci sází hlavně na analog through technologii, tzn. žádné prznění průchozího signálu.
No, můžeš to podpořit přímo v tom vlákně na TC fóru, tady si to asi inženýři z Denmarku nepřečtoudarwan23 píše:+ 1 pro EQ a fuzz

tak nakonec street price je 139 a ne 182 jak bylo v uvedeno v clanku, to jeste zajimavejsi.hyenik píše:... za podobne penize jako Ditto X2.
Přesně tak, absence MIDI synchronizace je věc, kterou bych chápal u "menších" looperů. Docela mi chybí i na mé Line6 M13 - to je sice multiefekt s looperem, ale dá se kompletně ovládat přes MIDI - teda kromě MIDI clockuSasankac píše:Já bych docela využil možnost MIDI clocku, celkem mě překvapuje, že v žádném z chystaných modelů tohle není. Jediný looper, který má možnost midi je snad jen RC-300, což je zas na druhou stranu moc velká a drahá příšera, kterou nevyužiju.
Kód: Vybrat vše
Administrátorem zablokovaný účet. Uživatel nemůže přispívat ani používat soukromé zprávy.Kód: Vybrat vše
Administrátorem zablokovaný účet. Uživatel nemůže přispívat ani používat soukromé zprávy.