Úprava Westernovky
Pravidla fóra
- Joey
- Kontaktovat uživatele:
Úprava Westernovky
Čáu, zajímalo by mě, co potřebuju k předělání westernowky na elektroakustiky. Potřebuju k tomu tu krabicu EQ nebo co to je??? Nebo stačí jenom snímač, jack a potencák?
BaCH Modified SG :: MXR M104 :: The "Shotgun" J :: Elixir strings :: R.M. Pickups Cable One
Jan Kaplický 1937 - 2009
Jan Kaplický 1937 - 2009
Re: Úprava Westernovky
no zalezi na tom jak to chces udelat - jaky snimac chces pouzit (obyc. snimac podobny snimaci na el. kytare, piezzo, maly mikrofon) a taky jestli to chces mit aktivni a nebo pasivni a aby toho nebylo malo, tak si taky muzes vybrat jestli chces eq a nebo neJoey píše:Čáu, zajímalo by mě, co potřebuju k předělání westernowky na elektroakustiky. Potřebuju k tomu tu krabicu EQ nebo co to je??? Nebo stačí jenom snímač, jack a potencák?
jinak se to obecne dela tak, ze ti tam pichnou treba aktivni piezzo - to znamena ze ti udelaji na vrchni strane do kytary diru, tam ti prisrubuji eq s dirou na baterku, na kobylu ti daji piezzo snimac a vzudu daji samici na jack (ti sikovni nebudou vrtat do kytary dalsi diru, ale diji ti tam samici kombinovanou s uchytem na pas... pro kytarare docela jednoducha zalezitost, ty byses do toho ale asi poustet nemel
- Joey
- Kontaktovat uživatele:
Re: Úprava Westernovky
No právě, de o to že tata se zmínil že by chtěl elektroakustiku a já sem si říkal že na tuhle kytaru často hraje a že koupě el.akustiky by vyšla asi dráž taxem vymyslel tohle.qwer píše:no zalezi na tom jak to chces udelat - jaky snimac chces pouzit (obyc. snimac podobny snimaci na el. kytare, piezzo, maly mikrofon) a taky jestli to chces mit aktivni a nebo pasivni a aby toho nebylo malo, tak si taky muzes vybrat jestli chces eq a nebo neJoey píše:Čáu, zajímalo by mě, co potřebuju k předělání westernowky na elektroakustiky. Potřebuju k tomu tu krabicu EQ nebo co to je??? Nebo stačí jenom snímač, jack a potencák?
jinak se to obecne dela tak, ze ti tam pichnou treba aktivni piezzo - to znamena ze ti udelaji na vrchni strane do kytary diru, tam ti prisrubuji eq s dirou na baterku, na kobylu ti daji piezzo snimac a vzudu daji samici na jack (ti sikovni nebudou vrtat do kytary dalsi diru, ale diji ti tam samici kombinovanou s uchytem na pas... pro kytarare docela jednoducha zalezitost, ty byses do toho ale asi poustet nemel
Já myslím že by bohatě stačil takový ten snímač co se upevní do toho otvoru a samice s strap buttem. Štelovat si to může na zesiku
BaCH Modified SG :: MXR M104 :: The "Shotgun" J :: Elixir strings :: R.M. Pickups Cable One
Jan Kaplický 1937 - 2009
Jan Kaplický 1937 - 2009
no ale jestli tata nehraje nekd koncerty a nebo nehraje s kamosema, kteri busi do bicich a do elektrik, popr. nenahrava, tak mu to bude na nic.. neni nic horsiho nez poslouchat zvuk akustiky a do toho jeste slyset zvuk snimany snimacem 
jo a kazdy snimac ma uplne jiny zvuk - tim myslim piezzo a obyc. snimac civka + magnet...
jinak jsou isnimace ktere pichnes do toho ozvucneho otvoru a vyvedes ven kablik. nic nemusis vrtat, rezat atd.
napr. tohle:
http://kytary.cz/shadow-single-snimac-p ... 73:0:0:1:0
jo a kazdy snimac ma uplne jiny zvuk - tim myslim piezzo a obyc. snimac civka + magnet...
jinak jsou isnimace ktere pichnes do toho ozvucneho otvoru a vyvedes ven kablik. nic nemusis vrtat, rezat atd.
napr. tohle:
- Joey
- Kontaktovat uživatele:
Právě že ani jedno, myslím že je to škodaqwer píše:no ale jestli tata nehraje nekd koncerty a nebo nehraje s kamosema, kteri busi do bicich a do elektrik, popr. nenahrava, tak mu to bude na nic.. neni nic horsiho nez poslouchat zvuk akustiky a do toho jeste slyset zvuk snimany snimacem
napr. tohle:
Jinak ten Shadow Single je přesně to co sem potřeboval...řeší to můj problám a nestojí to moc peňez
Jan Kaplický 1937 - 2009
Jan Kaplický 1937 - 2009
- *Twisted.Brother*
- Kontaktovat uživatele:
- Joey
- Kontaktovat uživatele:
Tak záleží na modelu ňy? http://youtube.com/watch?v=6VAkOhXIsI0 tu to má John a hraje to hoooooodně kjásněMENHYR píše:To jo, existujou ale zdá se mi ten zvuk z toho hrozně plechový nemůžu si pomoct
Jan Kaplický 1937 - 2009
Jan Kaplický 1937 - 2009
To jo. Já mám ten piezo co se připne k desce.Jednoduchý za 300 stovky. Tohle už je celý snímač a navíc to je 12ti strunka tak že parádička...Joey píše:Tak záleží na modelu ňy? http://youtube.com/watch?v=6VAkOhXIsI0 tu to má John a hraje to hoooooodně kjásněMENHYR píše:To jo, existujou ale zdá se mi ten zvuk z toho hrozně plechový nemůžu si pomoct
:: ak. kytara - SX :: el. kytara - Cort M600 :: basa - Cort Precission Bass ::
:: kyt. kombo - VOX AD30VT :: bas. kombo - Warwick Blue Cab 60 :: kabel - Planet Waves ::
:: kyt. kombo - VOX AD30VT :: bas. kombo - Warwick Blue Cab 60 :: kabel - Planet Waves ::