RADA - Squier by Fender Standard Fat Strat
Pravidla fóra
- frenzyfish
- Kontaktovat uživatele:
affinity je hlavne uzsi... nema 46mm ale 41mm - z toho vyplyva mensi sustain. to z ceho jsou tyhle kytary nevi bohuzel nikdo, dokud se ta kytara nerozreze... podle stranek squieru maji byl obe z olse, ale nemusi to byt pravda, kdysi jsem se o to docela zajimal a vypada to spis tak, ze pro ameriku se delaji levnejsi modely z olse, drazsi z aghatisu, pro zbytek sveta se vsechno vali z aghatisu, kdyz je dost olsovych verzi, tak to soupnou i k nam. aghatis bych ale nijak nezavrhoval, protoze olse neni zrovna jedno z nejlepsich drev.. spis prumer
na mahagon nema v nicem - proc se aghatis pouziva jako nahrazka mahagonu pro levnejsi kytary? proc se drazsi modely squieru nedelaji z olse ale z aghatisu? tady z te moji logiky me spis vyplyva to, ze aghatis muze mit vlastnosti lepsi
samozrejme srovnavam konkretni asijske rychlosusene drevo...
rozdil mezi javorovym a palisandrovym hmatnikem bych taky nevidel jako nejaky podstatny rozdil ve kvalite. osobne bych si vzdy vybral javor...
rozdil mezi snimaci bude naprosto minimalni (pokud vubec nejaky), kazdy to stejne casem vymeni, pokud to bude myslet s hranim trochu vazne...
tremolo nejde pouzit ani u jedne, ladici mechaniky jsou stejne...
vazne bych zvazil, jestli radsi nekoupit afinity + dobry snimac a nebo stand.
rozdil mezi javorovym a palisandrovym hmatnikem bych taky nevidel jako nejaky podstatny rozdil ve kvalite. osobne bych si vzdy vybral javor...
rozdil mezi snimaci bude naprosto minimalni (pokud vubec nejaky), kazdy to stejne casem vymeni, pokud to bude myslet s hranim trochu vazne...
vazne bych zvazil, jestli radsi nekoupit afinity + dobry snimac a nebo stand.
Naposledy upravil(a) qwer dne 14.01.2008 12:03, celkem upraveno 1 x.
musim se zastat tohohle stratu ...
http://kytary.cz/squier-by-fender-stand ... 25:0:0:1:0
hral jsem na to a ta barva na fotce je docela zkreslena ... v realu mi to prislo jako celkem pekna kytara :X
http://kytary.cz/squier-by-fender-stand ... 25:0:0:1:0
hral jsem na to a ta barva na fotce je docela zkreslena ... v realu mi to prislo jako celkem pekna kytara :X
- Nero
- Rádce
- last.fm: http://www.last.fm/user/Nero1
Ta barva pánové jak jste to tu řešili...ale no tak takový staří mazáci a řeší barvu
Sranda
Jen ybch řekl že tady tyhel straty od Squieru jsou dost dobrý nástroje...bratranec jeden má a dobrý!!!
Jen ybch řekl že tady tyhel straty od Squieru jsou dost dobrý nástroje...bratranec jeden má a dobrý!!!
Fender 51 RI PB, Trace Elliot 715 SMC, Hocke BN110, EHX Q-Tron, COG Effects Green Tarkin, EBS Unichorus, Digitech Hardwire HT-2, TC Electronic Ditto Looper, Barber Linden EQ, EHX Headphone Amp, kabely Hendrex + Planet Waves + Vox,...
Petrpeter *1.5.1975 +1.8.2008 Odpočívej v pokoji...
Petrpeter *1.5.1975 +1.8.2008 Odpočívej v pokoji...
- Joey
- Kontaktovat uživatele:
Sou dobrý, fakt že joKIWI píše:Ta barva pánové jak jste to tu řešili...ale no tak takový staří mazáci a řeší barvuSranda
![]()
BaCH Modified SG :: MXR M104 :: The "Shotgun" J :: Elixir strings :: R.M. Pickups Cable One
Jan Kaplický 1937 - 2009
Jan Kaplický 1937 - 2009
na co kupovat ?framikoin píše:nevis kde se da sehnat cerne pickguard? asi si koupim Squier Standard a hodim na to ten pickguard.Greeg píše:oh my got David Gilmour stratocaster ? hele máš dobrej vkusframikoin píše:a proc by meli vsichni mit strata se sunburstem a bilym pickguardem? ja bych treba strasne chtel cernyho s cernym pickguardem a svetlym krkem. snimace bily. ze nevite kvuli komu?
Kytary: Fender strat. classic 60s HSS, Thomas superstrat floyd HSS
Efekty: Rocktron GAINIAC I 90s USA
Aparaty: Rozdall JCM 800 50w kopie, 1x12 box Celestion G12 Hot 100w
Efekty: Rocktron GAINIAC I 90s USA
Aparaty: Rozdall JCM 800 50w kopie, 1x12 box Celestion G12 Hot 100w
- Smrťokvítek
- Globální moderátor
- Kontaktovat uživatele:
A co to bylo ten Hendrix look ? To byl krémově bílý strat ? Tak to musel být bullet protože Affinity dělají v příšerných barvách, prostě to nechápuJoey píše:Sou dobrý, fakt že joKIWI píše:Ta barva pánové jak jste to tu řešili...ale no tak takový staří mazáci a řeší barvuSranda
![]()
Jen ybch řekl že tady tyhel straty od Squieru jsou dost dobrý nástroje...bratranec jeden má a dobrý!!!hrál sem na "Hendrix look" za 3000 a na jakejsi asi "Beck look" za 7000. A oba se mi líbily (až na ty krky to na stratech nesnáším
sem holt gibsňák
)
(っ◕‿◕)っ :: (╯°□°)╯︵ ┻━┻ :: (❍ᴥ❍ʋ) :: ᶘ ᵒᴥᵒᶅ
- Joey
- Kontaktovat uživatele:
Jo to je ono http://squierguitars.com/products/searc ... 0310001580Smrťokvítek píše:A co to bylo ten Hendrix look ? To byl krémově bílý strat ? Tak to musel být bullet protože Affinity dělají v příšerných barvách, prostě to nechápuJoey píše:Sou dobrý, fakt že joKIWI píše:Ta barva pánové jak jste to tu řešili...ale no tak takový staří mazáci a řeší barvuSranda
![]()
Jen ybch řekl že tady tyhel straty od Squieru jsou dost dobrý nástroje...bratranec jeden má a dobrý!!!hrál sem na "Hendrix look" za 3000 a na jakejsi asi "Beck look" za 7000. A oba se mi líbily (až na ty krky to na stratech nesnáším
sem holt gibsňák
)
. Promiň KIWI
.
BaCH Modified SG :: MXR M104 :: The "Shotgun" J :: Elixir strings :: R.M. Pickups Cable One
Jan Kaplický 1937 - 2009
Jan Kaplický 1937 - 2009
- Smrťokvítek
- Globální moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Hmm to je na pytel. Když už je celkem schůdný strat (Affinity) tak je v hnusných barvách. Hezký udělají ty levný, který jsou podle mě absolutně na nic.Joey píše:Jo to je ono http://squierguitars.com/products/searc ... 0310001580
Pak už mi zbývá jenom vintage reissue série a to je možná lepší koupit jetýho mexikánce nebo něco takovýho.
Je to blbý když se má kytara ještě navíc líbit.
- Smrťokvítek
- Globální moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Pokud vím, tak kytay značky Vintage mají hardware originál Wilkinson, takže to by možná použitelný bylo. Jenže sežeň je někde u násframikoin píše:od jake urovne jsou pouzitelny tremola na stratech? donedavna jsem je moc nechtel, ale ted bych chtel strata a docela i funkcni tremolo.qwer píše:...
...
- Joey
- Kontaktovat uživatele:
Šak ten Vintage Strat za 11hadrů byl tu na kytarách pokud vim a byl to dokonce "Hendrix look"Smrťokvítek píše:Pokud vím, tak kytay značky Vintage mají hardware originál Wilkinson, takže to by možná použitelný bylo. Jenže sežeň je někde u násframikoin píše:od jake urovne jsou pouzitelny tremola na stratech? donedavna jsem je moc nechtel, ale ted bych chtel strata a docela i funkcni tremolo.qwer píše:...
.... A když už tak ty ceny jsou na prd oproti tomu za co jsem to viděl na Angl. e-shopech docela silný rozdíl.
Jan Kaplický 1937 - 2009
Jan Kaplický 1937 - 2009
- Smrťokvítek
- Globální moderátor
- Kontaktovat uživatele:
No a v tom je ten problém v UK stojí 150£. Vím, že je to ohraná písnička o tom, že to není tak snadný s těma cenama ale takovýhle rozdíl je docela nehorázný. 11 tisíc a 5 tisíc. Já ho teda za těch jedenáct neviděl tkže nevím ale na bazaru byl jeden za 7 použitej. To je taky drsný.Joey píše:Šak ten Vintage Strat za 11hadrů byl tu na kytarách pokud vim a byl to dokonce "Hendrix look"
Ale ot už jsem docela OT.