Ps. samozřejmě že plánuji do budoucna koupi Vintage 30 repráku
Nové kombo/zesilovač (punk,core,..)
Pravidla fóra
Re: Nové kombo/zesilovač (punk,core,..)
Právě no
nezní to vůbec staromódně a i kdyby to neznělo jako přesně moderní rockovej zvuk .. nemusím mít přece přesně to co statní, když vidím že u nás má každej druhej marshalla jcm 800 nebo jinej typ. Ten Orange je sice trochu vintage ale podle mě do punk rocku ideální 
to si myslím že už bude jiná ...
A jaky mas box? Jinak neni problem prodat seventy80 (opravdu nic moc) za litr a koupit za 1800 na bazaru V30 (klasika na tenhle zanr). U or15 buch se rozhodne nebal nedostatku gainu. Pokud jdes po 15w orange zesicich, tak bych zkusil vsechny. Terror je tokovy punkovy, or15 a jim root jsou skoro to same (skoro stejna konstrukce, root je laden vic do metly) a hodne univerzalni, dark terror je uz hodne moderni.
Omlouvám se za pozdní odpověď ale dovolená konec prázdnin a tak znáte to 
Projel sem toho za tu dobu dost .. kouknul se i do kamenného obchodu kytar.cz, stále a stále se vracel k inzerátu Peavey Classic 30 který mě k sobě něčím táhne
vyzkoušel valveking vk100, pohlédnul se i po zesících tiny terror, které se mi také dost líbili (bohužel žádný sem nenašel na bazaru za přijatelnou cenu pod 10k :/ )
Ale k věci moje závěrečná otázka tohohle tématu asi bude hodně jednoduchá po tom všem zkoušení:
ENGL Gigmaster 15
Zvukově je to dle mě pecka, čekal sem že se mi to líbit nebude když se mi ani trochu nelíbil thunder 50, ale překvapil mě. Má hezkej crunch kterej se dá do toho punku naštelovat a gainu velkou rezervu kdyby něco. Jediný co mě zajímá je jestli ta 15ka ustíhá zkušebnu punkové kapely (průměrný bubeník, druhá kytara 60w hybrid, basa 150w trand).
Projel sem toho za tu dobu dost .. kouknul se i do kamenného obchodu kytar.cz, stále a stále se vracel k inzerátu Peavey Classic 30 který mě k sobě něčím táhne
Ale k věci moje závěrečná otázka tohohle tématu asi bude hodně jednoduchá po tom všem zkoušení:
ENGL Gigmaster 15
Zdar, proč by "neutáhl zkušebnu"? Jen na čistý zvuk zapomeň, jinak v poho
. Můj názor, že 30 až 50W se dvěma EL34 nebo 6L6GC v konci je univerzálnější jsem tady už psal mnohokrát.
S opravami jsem skončil, žádné další zakázky už nepřijímám. Když budete mít jakýkoliv smysluplný technický dotaz týkající se elektronek, zesilovačů a "krabiček", klidně mě kontaktujte e-mailem: z.hronek@protonmail.com Když budu znát odpověď, budu mít čas a chuť, rád Vám odpovím. Děkuji.
čistý zvuk ani nepotřebuji
používám jen zkreslený 
No 30w by byl ten peavey classic
ale ten tu všichni haní že je špatný furt se rozbíjí a tak tak sem od něj ustoupil.
No 30w by byl ten peavey classic
- pigdestroyer
- last.fm: tlumok
- Bandzone: pigdestroyer
- Kontaktovat uživatele:
s rozpočtem do 10 tis kup hlavu valvekinga, k tomu nějakou levnou bednu - např. kustom 4x12, kterou časem pošleš do prdele a přikoupíš novou. na kombo se vyser. vždycky bude směrový a nebudeš cool.
Já ani kombo nekupuju 
Vzal sem ENGL gigmaster 15 hlavu .. pro mě dostačující a hlavně zvukově se mi líbí.
Vzal sem ENGL gigmaster 15 hlavu .. pro mě dostačující a hlavně zvukově se mi líbí.
- SUK
- last.fm: last.fm/user/sukcz
- Bandzone: http://bandzone.cz/fan/sukovec
- Kontaktovat uživatele:
Zdar,
asi bych rad nejaky novy aparat. Na punk, jazz, blues, death metal, funky, grindcore, pop techno a tak tyhle styly ... tedy neco aspon trosku univerzalniho. Prim samozrejme hraji rockove zanry, ale nejsem prilis moc TRVE rocker, takze hihihigain ani vykon festivaloveho PA neni nutny (na Bugera 6262 jsem s gainem nesel pres 2 a volume taktez) ale samozrejme mi to nevadi
Budu mit radost, kdyz to bude snadno prenosny. Rozpocet jako OP do 10k, 15 se snese. Idealne bazar.
Udela mi radost, kdyz bude mit zesik nejakou logiku v ovladani (Ona zminovana bugera je dvoukanal a na FS jsou dve tlacitka, i kdyz by stacilo jedno a moznost "Crunch" u cistyho kanalu lze zapnout jen na hlave).
Hodne se mi libi Tubemeister 36 (hodit apec do brasny pres rameno je super
), ale novej je drahej a moc se neobjevuje na bazaru. Muze byt kombo, muze byt hlava. Doporuceni vezmu v potaz, az budu sledovat bazary 
asi bych rad nejaky novy aparat. Na punk, jazz, blues, death metal, funky, grindcore, pop techno a tak tyhle styly ... tedy neco aspon trosku univerzalniho. Prim samozrejme hraji rockove zanry, ale nejsem prilis moc TRVE rocker, takze hihihigain ani vykon festivaloveho PA neni nutny (na Bugera 6262 jsem s gainem nesel pres 2 a volume taktez) ale samozrejme mi to nevadi
Budu mit radost, kdyz to bude snadno prenosny. Rozpocet jako OP do 10k, 15 se snese. Idealne bazar.
Udela mi radost, kdyz bude mit zesik nejakou logiku v ovladani (Ona zminovana bugera je dvoukanal a na FS jsou dve tlacitka, i kdyz by stacilo jedno a moznost "Crunch" u cistyho kanalu lze zapnout jen na hlave).
Hodne se mi libi Tubemeister 36 (hodit apec do brasny pres rameno je super
Hodně budem někde...
- Abu
- Bandzone: http://bandzone.cz/thedirtyraccoons
- Kontaktovat uživatele:
Mozna bych se zbavil sveho Laney LC50 112. Stari neco pres 3 roky, reprak vymeneny za V30, dva zcela nezavisle kanaly (EQ i gain), reverb, neorigo footswitch. Opustil jsem z nedostatku casu druhou kapelu a kombo uz dyl jak rok lezi nevyuzite doma. Za 10k.
Hraju výhradně na šrot.
- SUK
- Kontaktovat uživatele:
Pockas do vyplaty? 10. prosince jsem u tebe nabehlej s desitkou v ruce 
Hodně budem někde...
- Abu
- Bandzone: http://bandzone.cz/thedirtyraccoons
- Kontaktovat uživatele:
Klidne pockam, ja to kombo vlastne ani prodat nechci, ale zase je zbytecny aby mi jen tak lezelo doma a penize se hodej vzdycky.... Tak se pak ozvi a domluvime se.
Hraju výhradně na šrot.
Ahoj taky mám na prodej LC 50ii s V30 oboje je england (není to china produkce) jak kombo tak V30 přidám FS.Za 10K ti ho taky nechám já sháním něco menšího už jen hlavu.SUK píše:Pockas do vyplaty? 10. prosince jsem u tebe nabehlej s desitkou v ruce
FENDER 60th Anniversary Telecaster® (Dimarzio Chopper + Gibson P100)
Orange Rocker 30 head
Orange Rocker 30 head
- SUK
- Kontaktovat uživatele:
Ladas: potrebuju jen jedno
Navic, Abu je zezPrahy
Kdyz mi ho das za 8, do rokycan si ten vylet udelam klidne hned zitra
Kdyz mi ho das za 8, do rokycan si ten vylet udelam klidne hned zitra
Hodně budem někde...
Tak víš jak do sterea
já ho taky nepotřebuju prodat rychle.
sleva max 500kč.
FENDER 60th Anniversary Telecaster® (Dimarzio Chopper + Gibson P100)
Orange Rocker 30 head
Orange Rocker 30 head
- SUK
- Kontaktovat uživatele:
Stereozvuk mi ale zaludek nezaplni
Vezmu ho od Aba (Abuha? Aby? ... ), ty tri stovky za pohodli obetuju 
Hodně budem někde...