Dodatečný řádek: Zrychlením utrpí zvuk méně než zpomalením? Při zpomalení se trhá.
Hmm
Teď sme akorát nahrávali a jelikož mi něco nešlo zahrát rychle, tak sem to chtěl vyřešit stejně elegantnim způsobemDaveMurray píše:Dobrý denSlyšel jsem, že když něco nejde nahrát rychle, tak to ten muzikant nahraje pomalu a pak se stopa zrychlí. Zajímalo by mne, jestli to v praxi může fungovat? Tímto zrychlením utrpí zvuk na kvalitě? Čím větší je rozdíl v bpm mezi pomalou a rychlou stopou, tím víc se zvuk poničí? Jedná se o zvýšení rychlosti bez ovlivnění výšky tónů.
Dodatečný řádek: Zrychlením utrpí zvuk méně než zpomalením? Při zpomalení se trhá.
Hmm
Zpomalení či zrychlení bez destrukce harmonie je vyřešeno již dávno. Ovšem zničí se "hudba", feeling. To technika prostě nezvládne. Celý proces je umožněn "digitalisací", tedy destrukcí původního signálu a jeho přepočtením do nějakého kódu, tedy nevratnou změnou již na počátku nahrávání. Pak se s tím samozřejmě dá dál dělat cokoliv, tedy to vše zvyšovat, snižovat, zpomalovat, zrychlovat atd. Zvuk se neponičí víc nebo míň. Je zničen již na počátku, definitivně a nevratně. To ostatní je dáno již jen "kvalitou" dalšího procesu, použitými programy a vyspělostí či prostě požadavky, směřováním a zacílením uživatele.DaveMurray píše:Dobrý denSlyšel jsem, že když něco nejde nahrát rychle, tak to ten muzikant nahraje pomalu a pak se stopa zrychlí. Zajímalo by mne, jestli to v praxi může fungovat? Tímto zrychlením utrpí zvuk na kvalitě? Čím větší je rozdíl v bpm mezi pomalou a rychlou stopou, tím víc se zvuk poničí? Jedná se o zvýšení rychlosti bez ovlivnění výšky tónů.
Hmm
Kód: Vybrat vše
Administrátorem zablokovaný účet. Uživatel nemůže přispívat ani používat soukromé zprávy.