Přeji hezký den,
prosím informace zda nemáte někdo zkušenosti jaký mikrofón by se dal použít do izolovaného boxu 1x12 V30 nebo Sheffield, hlavička 6505 60w a styl hodně higain. Mám zvolit klasiku Shure SM57 nebo SHURE BETA 57A nebo může někdo s klidným svědomím doporučit levnější variantu Superlux T.Bone aj? Děkuji za každý názor poznámku.
Jaký mikrofón do izolovaného boxu?
Pravidla fóra
Re: Jaký mikrofón do izolovaného boxu?
Nic lepšího než SM57 nevymyslíš. Rozmysli jestli novou nebo bazar, u mikráků je to trochu risk, stačí blbej pád a je po. Zainvestoval jsem a koupil na doma jeden novej a mám 100% etalon na vše. Slyšel jsem i ukázky - rozdíl mezi sstarým a novým SM57, ale to neřeším. Třeba časem. Jistě, jsou kopie a možná zvukově 1:1, ale raději bych vzal Shure a máš klidnější spaní.
Říkají, že se mýlím. Kéž by měli pravdu. To, co je před námi, je strašné. Já to nezpůsobil. Jen jsem před tím nezavíral oči. Boha se nedovolávejte. (torst, 2026)
Kopii sm57 od superluxu jsem teď koupil. Nemám srovnání s originálem, ale zatím jsem s nim zvučil jednu akci a spokojenost
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sent from my iPhone using Tapatalk
- SUK
- last.fm: last.fm/user/sukcz
- Bandzone: http://bandzone.cz/fan/sukovec
- Kontaktovat uživatele:
Vubec bych se nebal cinskych kopii za par drobnejch - v isoboxu te netrapi vazba, manipulacni hluk ani fyzicka vydrz. Zvukovy rozdil (ktery budou stejne mit i jednotlivy 57 mezi sebou) bude daleko vetsi mezi jednotlivyma polohama vuci reproboxu nez mezi kopiema a proste ... na kytaru muze znit dobre i treba pg5(7|8)
Hodně budem někde...