Přeji hezký den,
prosím informace zda nemáte někdo zkušenosti jaký mikrofón by se dal použít do izolovaného boxu 1x12 V30 nebo Sheffield, hlavička 6505 60w a styl hodně higain. Mám zvolit klasiku Shure SM57 nebo SHURE BETA 57A nebo může někdo s klidným svědomím doporučit levnější variantu Superlux T.Bone aj? Děkuji za každý názor poznámku.
Jaký mikrofón do izolovaného boxu?
Pravidla fóra
Re: Jaký mikrofón do izolovaného boxu?
Nic lepšího než SM57 nevymyslíš. Rozmysli jestli novou nebo bazar, u mikráků je to trochu risk, stačí blbej pád a je po. Zainvestoval jsem a koupil na doma jeden novej a mám 100% etalon na vše. Slyšel jsem i ukázky - rozdíl mezi sstarým a novým SM57, ale to neřeším. Třeba časem. Jistě, jsou kopie a možná zvukově 1:1, ale raději bych vzal Shure a máš klidnější spaní.
Já se domnívám, že revoluce je zvrat k lepšímu. Kontrarevoliuce je síla, která tomuto zvratu brání. Kontrarevoluce se drží u moci zuby nehty. Ti starší už pouze nehty. (Zdeněk Svěrák, 1989)
Kopii sm57 od superluxu jsem teď koupil. Nemám srovnání s originálem, ale zatím jsem s nim zvučil jednu akci a spokojenost
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sent from my iPhone using Tapatalk
- SUK
- last.fm: last.fm/user/sukcz
- Bandzone: http://bandzone.cz/fan/sukovec
- Kontaktovat uživatele:
Vubec bych se nebal cinskych kopii za par drobnejch - v isoboxu te netrapi vazba, manipulacni hluk ani fyzicka vydrz. Zvukovy rozdil (ktery budou stejne mit i jednotlivy 57 mezi sebou) bude daleko vetsi mezi jednotlivyma polohama vuci reproboxu nez mezi kopiema a proste ... na kytaru muze znit dobre i treba pg5(7|8)
Hodně budem někde...