Stolička ke dvojšlapce

Bicí soupravy, činely, hardware, ...
Odpovědět
Zvonda
Nový uživatel

Stolička ke dvojšlapce

Příspěvek od Zvonda »

Ahoj lidi,
ono je to asi trochu zajímavější otázka, ale přece. Myslíte, že když si koupím motosedák ke dvojšlapce, tak to nebude ono?...myslím, jestli se s motosedákem hraje na dvojšlapku dobře.

Děkuji za názory.
zzbar
Rádce

Re: Stolička ke dvojšlapce

Příspěvek od zzbar »

S motosedákem se hraje dobře na kdeco. Záleží na zadku, co ti k tomu řekne... Já motosedák mám a protesty jsem nezaznamenal.
Mapex, Paiste, Meinl, Powerstroke3, Ewans EC2, Balbex Ringo II

Soundcraft, Yamaha DSR... RCF ART, dBTechnologies, Proel, Sabine, DBX, Audix, Shure, AKG, Samson...
a spousta No name...
Monikad
Rádce
Bandzone: www.bandzone.cz/fan/ladydevil17

Příspěvek od Monikad »

Mě tvar motosedáku nevyhovuje, jsem na kulatou klasiku.... ale to v dobách kdy jsem hrála na singl, na dva kopáky i na dvojšlapku. je to o vkusu zadnice každého hráče a o pocitu ze hry.. a samozřejmě především o stabilním a zdravém posezu za nástrojem. S tím jestli hrajeme na jeden či dva pedály kopáku to nesouvisí!!
nakonec bubeník přece vždycky hraje oběma nohama :wink:
Bicí GRETSCH Catalina Maple, snares MAPEX, drumrack a ostatní HW GIBRALTAR, double Mapex falcon, plechy ANATOLIAN, blány REMO, paličky R-STICK custom signature model, in-ear Shure + bezdrát LD, .. a ruce i nohy k nezaplacení:)))
" Co neuhraješ neukecáš!! "
cherreda
Rádce

Příspěvek od cherreda »

Nejsem bubeník, ale koupil jsem si na nahrávání akukytar stoličku Mapex T765ASER v domnění, že když je drahá jako prase a pro nadskakující bubeníky, tak bude velmi pevná a tichá. Jenže příruba sedáku na tyči i po utažení povrzává - sedák se totiž malinko o nějaký ten mm pootáčí než příruba narazí na takový kónický zub - prostě to není přesně vyrobené. Myslel jsem, že je to vada kusu, že bych to reklamoval, ale koukal jsem v obchodu na stejný model a bylo to stejné, prostě to tak šmejdsky mají udělané. Ani když to namažu WD, tak to úplně nepomáhá a poťukává kov o kov. Když mám před sebou 2 kondíky, tak mě rozptyluje na to dávat pozor, obzvlášť při nějakém doznívání. Je to normální? Docela mě to zaráží, vždyť takový nešvar musí být na obtíž i při nahrávání bicích. Nemáte na to nějaký trik, než s tím začnu něco vymýšlet?
Díky.

PS: Nechce se mi to se ztrátou prodávat a kupovat jinou sesli. :|
Odpovědět

Zpět na „Bicí nástroje“