Zoom G1on a G1Xon

Pedály, multiefekty, procesory, ...
Odpovědět
torst

Re: Zoom G1on a G1Xon

Příspěvek od torst »

Jasně, vývoj jde rychlým tempem, Ale moje poslední setkání s Line 6 byl POD 2.0 a Pocket POD.
Já se domnívám, že revoluce je zvrat k lepšímu. Kontrarevoliuce je síla, která tomuto zvratu brání. Kontrarevoluce se drží u moci zuby nehty. Ti starší už pouze nehty. (Zdeněk Svěrák, 1989)
darwan23
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od darwan23 »

Jo, ten čas letí... POD 2 je z dnešního pohledu už modelingový pravěk a Pocket POD upřímně neměl nikdy spatřit světlo světa... :) Divím se, že se to ještě někde prodává... Viva la Zoom! :D (...a POD HD)
You can hear them singing out their telegraph code, all the way down the telegraph road...
https://soundcloud.com/darwan23
Ikkie

Příspěvek od Ikkie »

Nezkoušeli jste náhodou někdo k tomuhle mulťáku připojit externí baterii přes USB? Bude to fungovat?
Mám na mysli powerbanky, které se většinou používají pro smartphony (já mám doma Genius ECO-u821, multiefekt zatím koupený nemám a zvažuji, jestli k němu koupit nabíjecí tužkovky nebo ne - přece jenom mám doma tu powerbanku).
kunec

Příspěvek od kunec »

Není důvod, proč by to nešlo, když stačí na napájení z PC, které dává 0,5A. Mne by štval kabel navíc. Alkalické baterky Ikea stojí par korun a vydrží dlouho

Sent from my iPhone using Tapatalk
torst

Příspěvek od torst »

Já bych stah gumičkou dvě ploché 4,5 V a přived je normálně do napájecího Jacku. Aspoň tak jsme to dělali za socíku s tranz. rádiama, když 9V baterky buď nebyly nebo byly drahý.
Já se domnívám, že revoluce je zvrat k lepšímu. Kontrarevoliuce je síla, která tomuto zvratu brání. Kontrarevoluce se drží u moci zuby nehty. Ti starší už pouze nehty. (Zdeněk Svěrák, 1989)
kunec

Příspěvek od kunec »

a nebo...
José

Příspěvek od José »

Úspěšně ho powerbankou krmím..(teda B1Xon ale to je jedno)
Na powerbance bývá fajn vidět stav baterie a přece jen je jednoduší si nabít banku než chodit do ikei pro baterky a že by někoho zas tak štval 10 cm kabelu při našich metrážích?
dohnyc

Příspěvek od dohnyc »

Používám na rychlé nápady appku audio evolution takže ho úspěšně krmím mobilem přes usb hosta a zároveň do mobilu nahrávám. Je to rychlá a úplně bez problémů na G3 ale napajeni bude stejné
filo01

Příspěvek od filo01 »

Taky potvzuji powebanku + G1XOn, funguje to bez problémů.
Squier Affinity Strat Junior HSS, Jet JS-300Mini, NuX Mighty Plug Pro, Mooer GWU4, Focusrite 2i2 3rdgen, Zoom AMS-22, Shure SRH-840A, JBL LSR 305P MKII, iLoud, iPad + pluginy
darwan23
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od darwan23 »

K tématu, ale tady trochu OT - powerbanka pro pedály:
post701288.html#p701288
You can hear them singing out their telegraph code, all the way down the telegraph road...
https://soundcloud.com/darwan23
Ivan

Příspěvek od Ivan »

Ivan píše:vcera v poradi uz 3. skuska so Zoomom a stale tomu vychytavam muchy... doma som si nastavil ten WAH k relativnej spokojnosti, ale ako to uz byva - v skusobni v kapele to znie uplne inak. proste horna hranica dost reze usi, nech to mam nastavene akokolvek. FREQ mam na 25, DEPTH takmer na 100%, ale skusal som to tiez na cca 60-70%. neviete poradit? dalo by sa ta "ostrost" hornej hranice nejak zmäkčiť? a co presne moduluje ta FREQ ? DEPTH mi je jasne, ale tu FREQ velmi nechapem - pise sa ze: Adjusts the emphasized frequency. ale to je dost take vagne vysvetlenie
Mal by som dotaz. Rozmyslam, ze by som si zadovazil nejaky WAH pedal, eventualne pouzil BOSS ME-20, lebo cim dalej tym viac mi ten wah na G1Xon-e znie neznesitelne. Otazka znie nasledovne: dalo by sa to nejak zapojit do retazca s G1Xon tak, aby to malo iba jeden adapter? Alebo aj WAH pedal (eventualne Boss ME-20) a aj G1on potrebuju samostatny adapter?
Můžeme s tím nesouhlasit, můžeme o tom vést i spory, ale to je tak vše, co s tím můžeme dělat.
YouTube | Bandcamp | Spotify
Hendrek
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Hendrek »

Na to neexistuje univerzální odpověď. Ano i ne.
Nastuduj nebo se ptej ve vhodnějším vlákně: kytarove-efekty/napajeni-vice-efektu-je ... 27437.html
torst

Příspěvek od torst »

Myslím, že to půjde. Když se napájeji z jednoho zdroje krabičky, proč ne i mulťáky? Měl jsem ho kdysi takhle v boardu a dnes vídávám různé ZOOM v boardech jiných. Jen si hlídej Ampéry, aby to zdroj utah.
torst

Příspěvek od torst »

přihřeju si polívku a neskromně se pochlubím - sepsal jsem něco o G1on i pro tištěné médium :
http://www.muzikus.cz/pro-muzikanty-tes ... inec~2015/
Hendrek
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Hendrek »

Jo, to už jsem zaregistroval :). Před týdnem asi. Dík.
Ivan

Příspěvek od Ivan »

torst píše:přihřeju si polívku a neskromně se pochlubím - sepsal jsem něco o G1on i pro tištěné médium :
http://www.muzikus.cz/pro-muzikanty-tes ... inec~2015/
digital DZ Drive = analog Engl Thunder ?
Můžeme s tím nesouhlasit, můžeme o tom vést i spory, ale to je tak vše, co s tím můžeme dělat.
torst

Příspěvek od torst »

live tak 90%, line 96%.
Ivan

Příspěvek od Ivan »

a ten Edit and Share nie je FREE, ci? Inspektor Google mi ho nenasiel free z oficialneho zdroja...
torst

Příspěvek od torst »

je free, stahni si ho rovnou ze zoom.co.jp.
Hendrek
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Hendrek »

Neumíš hledat. Co kdybys místo googlu zašel přímo na stránky výrobce a tam si jej free stáhnul.
Odpovědět

Zpět na „Kytarové efekty“