Tesla Music 70
Pravidla fóra
Tesla Music 70
Čau, nemáte prosím Vás někdo ňákou zkušenost s tímhle zesíkem, jak to hraje? Mám ho domluvenej, že ho koupim a na netu sem četl, že má na zadním panelu konektory pro připojení modulačních zdrojů. To mám chápat jako efektovou smyčku nebo jak?Díky
ne , máš tam pětíkolíky a do toho můžeš dát postupně nějaký efekty který už se 30 let nevyráběj ( ohromně praktická věc)
Fender Y. Malmsteen stratocaster ,Fender standard stratocaster,Cort Earth 200 + SD Woody,Marshall TSL 602,BOSS CS-2, GE-7, NS-2, DOD YJM 308,Digitech Digidelay,VOX Bulldog dist, Kabely Fender Elrctro-volt
nejsem si zcela jistej jestli to napíšu správně ale myslim si tohle :
podle mě tam budou vzádu 3 pětikolíky, jeden určitě na vstup echa (asi páskovýho) druhej a třetí by měli bejt vstupy na přídavný "pedály" který si musíš vyrobit (nebo zničit nový pětikolíkem , nobo udělat redukci). Domnívám se že to bude Fuzz a Tremolo nobo něco podobnýho protože nevim jestli je music 70 předurčenej pro kytaru ,spíš bych řek že to bude nějakej diskotékovej zesilovač
nicméně jestli v tom bude plnohodnotná smyčka tak se budu hodně divit 
podle mě tam budou vzádu 3 pětikolíky, jeden určitě na vstup echa (asi páskovýho) druhej a třetí by měli bejt vstupy na přídavný "pedály" který si musíš vyrobit (nebo zničit nový pětikolíkem , nobo udělat redukci). Domnívám se že to bude Fuzz a Tremolo nobo něco podobnýho protože nevim jestli je music 70 předurčenej pro kytaru ,spíš bych řek že to bude nějakej diskotékovej zesilovač
Fender Y. Malmsteen stratocaster ,Fender standard stratocaster,Cort Earth 200 + SD Woody,Marshall TSL 602,BOSS CS-2, GE-7, NS-2, DOD YJM 308,Digitech Digidelay,VOX Bulldog dist, Kabely Fender Elrctro-volt
- MacaFCB
- Kontaktovat uživatele:
čus
mam doma a hraju přes Tesla mono 50 a musím říct že je to luxus!!! fakt nadhernej čistej zvuk a s těma pětikolíkama není žadnej problém ja si to uspůsobil velice dobře!!!

Kytara: Ibanez RG 321MH (prodána za 6,300Kč)
Kombo: VOX AD15VT (jen měsíc starý,prodám jen za 4,000kč)
Ramms+ein 4ever!!!
Kombo: VOX AD15VT (jen měsíc starý,prodám jen za 4,000kč)
Ramms+ein 4ever!!!
-
JOHNY Swamp Inc.
Music 70 sem měl a má výbornej konec, ale předzesilvoač je uplně na nic pro kytaru...
Osobně jsem udělal to, že jsem odpojil preamp a přívod na koncák jesm připojil na zadní panel, takže jsem to používal jen jako Power-amp, mužeš to pak krmit nějaky mslušnym preampem a dostaneš pěknej zvuk, jelikož ten konec je povedenej.
Nebo tam stačí dát nějakej lacinej distortion pedál a mělo by to bejt taky dobrý...
Osobně jsem udělal to, že jsem odpojil preamp a přívod na koncák jesm připojil na zadní panel, takže jsem to používal jen jako Power-amp, mužeš to pak krmit nějaky mslušnym preampem a dostaneš pěknej zvuk, jelikož ten konec je povedenej.
Nebo tam stačí dát nějakej lacinej distortion pedál a mělo by to bejt taky dobrý...
Zdravím, a se zpožděním odpovím na úplný začátek tohoto vlákna - modulačními zdroji se rozuměly zdroje audiosignálu, prostě audio vstupy. Ta řada Tesla Music nebyla přímo dělaná jako zesilovač pro jeden hudební nástroj, ale spíše něco jako powermix, případně i ústředna místního rozhlasu (proto měly konce 100v výstup). Je ale pravda, že v 70., částečně i v 80. letech je čeští kytaristi hojně používali, prostě tehdy nebylo nic jiného. To, co píše Greeg ale zcela jistě není pravda, a pokud jde o dotaz jnc na aktuální cenu Music 70 - současné prodejní ceny na Aukru jsou okolo 1500,-Kč, možná trochu více (a to tam je třeba přes 5 příhozů, takž ne že by nebyl zájem). Ale i ty Tesly uměly udělat pěkný cruch při pořádném vybuzení.
Jsem domácí hráč: Sguier Strat (upravený na H+S+S), Fokus-H (kopie Les Paul Standard)+RM Pickups Classic Neck,R.M. Bridge, Behringer Vamp-3, GDI-21, Vintage Tube Monster (Bitmo Mod), Marshall Bluesbreaker BB-II a Jackhammer JH-1, Digitech DF-7, Blackheart BH5H (Bitmo Mod + reverb) + cabinet BH110, klávesy Casio WK-3300, Korg Poly 800, sekvencer Yamaha QY22, zvukovka Yamaha SW1000XG.
Teda "crunch" jsem ctěl napsat, aby to znělo odbornězdenek_p píše:Zdravím, a se zpožděním odpovím na úplný začátek tohoto vlákna - modulačními zdroji se rozuměly zdroje audiosignálu, prostě audio vstupy. Ta řada Tesla Music nebyla přímo dělaná jako zesilovač pro jeden hudební nástroj, ale spíše něco jako powermix, případně i ústředna místního rozhlasu (proto měly konce 100v výstup). Je ale pravda, že v 70., částečně i v 80. letech je čeští kytaristi hojně používali, prostě tehdy nebylo nic jiného. To, co píše Greeg ale zcela jistě není pravda, a pokud jde o dotaz jnc na aktuální cenu Music 70 - současné prodejní ceny na Aukru jsou okolo 1500,-Kč, možná trochu více (a to tam je třeba přes 5 příhozů, takž ne že by nebyl zájem). Ale i ty Tesly uměly udělat pěkný cruch při pořádném vybuzení.
Jsem domácí hráč: Sguier Strat (upravený na H+S+S), Fokus-H (kopie Les Paul Standard)+RM Pickups Classic Neck,R.M. Bridge, Behringer Vamp-3, GDI-21, Vintage Tube Monster (Bitmo Mod), Marshall Bluesbreaker BB-II a Jackhammer JH-1, Digitech DF-7, Blackheart BH5H (Bitmo Mod + reverb) + cabinet BH110, klávesy Casio WK-3300, Korg Poly 800, sekvencer Yamaha QY22, zvukovka Yamaha SW1000XG.
Re: Tesla Music 70
Mám na prodej dva tyto zesilovače - TESLA MUSIC 70. Jeden je v původním stavu, zachovalý, funkční. Prodej za cca 2 tis.Kč.
Druhý je upravený na celolampu s jedním vstupem (jack 6.3 vpředu, hlasitost, výšky, středy, basy,). Prodej za cca 1,5 tis. Kč.
Oba najednou za 3 tis. Kč
Druhý je upravený na celolampu s jedním vstupem (jack 6.3 vpředu, hlasitost, výšky, středy, basy,). Prodej za cca 1,5 tis. Kč.
Oba najednou za 3 tis. Kč