Cort Action-A
Pravidla fóra
Cort Action-A
Zdar hodlam se koupit tuhle baskytaru http://www.musiccenter.cz/Cort-ActionBa ... erie:27864 je to pasiv?Tady je na jejich strance http://www.cortguitars.com/english/prod ... uct_id=151#
co na ni rikate?
co na ni rikate?
- Stanley
- Kontaktovat uživatele:
Zkoušel jsem jí a hratelností se může rovnat basám o tři tisíce dražšímPepe píše:No i v popisu je, že je pasivní, tak bych tomu věřil. Jinak si myslim že slušná baska, taky jsem chtěl původně jít do Corta.
Basuju: Jackson C20
Kejtruju: Apollo DMG-1200
Apec: Laney H160b, Peavey Blazer 158, Kustom KLA 10
Kejbly, struny: Warwick
Prcátka: Dunlop .68, Brain .71
Kejtruju: Apollo DMG-1200
Apec: Laney H160b, Peavey Blazer 158, Kustom KLA 10
Kejbly, struny: Warwick
Prcátka: Dunlop .68, Brain .71
Mám Cort Action A WS přesně tu co si poslalrehlo3 píše:a mas tu jistou?Protoze kdyby byla tadle pasiv tak nevim nac je tam baterka !!!852563 píše:No já ji mám doma a páráda akorát musím narovnat trochu krk ale zvuk super doporučuju za ty prachy! a má PASIV.
Cort action->Peavey Tko 115 , kabel taky cort,trsátko Dunlop želva 0.73-ladička Ibanez GU30

- Nero
- Rádce
- last.fm: http://www.last.fm/user/Nero1
Ty pasiv aktiv, s tím je občas sranda...
Narazil jsem už na pár nástorojů, kterým asiati udělali slot na baterku ikdyž jsou pasivní. Nepamatuju si na to, jaká to byla kytara, ale šlo o nějakej superstrat co měl snímače EMG Activator. No a šikmoočko si řeklo Activator, tak bude aktivní, je nutná baterka a už řezalo díru. Jenže ty EMG se jen tak jmenují a jsou pasiv... Stane se...
Tahle basa bude podobnej případ - je to Action Bass, tak si holt nějakej človíček v továrně řekl, že bue nutná díra na baterii, ikdyž ji není třeba...
Tahle basa bude podobnej případ - je to Action Bass, tak si holt nějakej človíček v továrně řekl, že bue nutná díra na baterii, ikdyž ji není třeba...
"Náš problém není v tom, že toho víme málo. Náš problém je, že mnoho z toho, co víme, není pravda."
PetrPeter 1975 - 2008
no tak ted sem někde četl že něakej japonec chtěl prodat něakoau kytaru...tak si ju čech objednal a přišlo mu něco uplně jiného ....Nero píše:Ty pasiv aktiv, s tím je občas sranda...Narazil jsem už na pár nástorojů, kterým asiati udělali slot na baterku ikdyž jsou pasivní. Nepamatuju si na to, jaká to byla kytara, ale šlo o nějakej superstrat co měl snímače EMG Activator. No a šikmoočko si řeklo Activator, tak bude aktivní, je nutná baterka a už řezalo díru. Jenže ty EMG se jen tak jmenují a jsou pasiv... Stane se...
Cort action->Peavey Tko 115 , kabel taky cort,trsátko Dunlop želva 0.73-ladička Ibanez GU30

- Nero
- Rádce
No, to je trochu něco jinýho... To je holt risk.
To zaměnění aktivů a pasivů je u všech kytar tý daný serie (asi může kolísat při různejch výrobních letech). Četl jsem to ma Muzikusu v nějakým porovnání.
Rehlo: vyndej baterku a pokud bude hrát, je pasiv...
To zaměnění aktivů a pasivů je u všech kytar tý daný serie (asi může kolísat při různejch výrobních letech). Četl jsem to ma Muzikusu v nějakým porovnání.
"Náš problém není v tom, že toho víme málo. Náš problém je, že mnoho z toho, co víme, není pravda."
PetrPeter 1975 - 2008
heh,skusim,ale jak to pojede tak je to hodne .....Nero píše:No, to je trochu něco jinýho... To je holt risk.
- Nero
- Rádce
No, tak ted je jen otázka, jak je to zadrátovaný, jestli to nepotřebuje nějaký kontakty, aby to šlo...rehlo3 píše:heh,skusim,ale jak to pojede tak je to hodne .....Nero píše:No, to je trochu něco jinýho... To je holt risk.
Rehlo: vyndej baterku a pokud bude hrát, je pasiv...,uf je to v pohode,bez toho to nehraje,jen nevim jestli to neni tim ze to neni spojene....
PetrPeter 1975 - 2008
nefrci to ani kdyz je to spojene a neni tam baterka takze mne uz nikdo nepresvedci ze je to pasivrehlo3 píše:heh,skusim,ale jak to pojede tak je to hodne .....Nero píše:No, to je trochu něco jinýho... To je holt risk.
Rehlo: vyndej baterku a pokud bude hrát, je pasiv...,uf je to v pohode,bez toho to nehraje,jen nevim jestli to neni tim ze to neni spojene....