Cort Action-A

Precission, Jazz, Modern, ...
rehlo3

Cort Action-A

Příspěvek od rehlo3 »

Zdar hodlam se koupit tuhle baskytaru http://www.musiccenter.cz/Cort-ActionBa ... erie:27864 je to pasiv?Tady je na jejich strance http://www.cortguitars.com/english/prod ... uct_id=151#
co na ni rikate?
Cliff

Příspěvek od Cliff »

bych řek, že to bude pasiv.
:roll:
život je jako metal. tvrdej ale krásnej !
Cliff Burton... Rest in peace! best bass player ever!
Obrázek
Obrázek
Skiner
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Skiner »

Nejsem basák, ale hrál jsem na ni. Dost mi sedla, za ty prachy to rozhodně stojí.
rehlo3

Příspěvek od rehlo3 »

tak uz ji mam,podle mne co sem nikdy nic predtym nemel tak super,ma aktivni snimace,za tu cenu fakt cort rules !!
Nomak
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Nomak »

aktivní snímače??? no nevím, za 5k asi těžko...
Ibanez SR1005 Prestige+Ibanez PGB1+Squier Precision Vintage Modified Bass, GK 1001RB II, GK NEO 412, EHX Bass Big Muff Pí, Warwick red label, prsty,
Stanley
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Stanley »

Pasivka, ale za ty prachy zlatá :)
Basuju: Jackson C20
Kejtruju: Apollo DMG-1200
Apec: Laney H160b, Peavey Blazer 158, Kustom KLA 10
Kejbly, struny: Warwick
Prcátka: Dunlop .68, Brain .71
Pepe
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Pepe »

No i v popisu je, že je pasivní, tak bych tomu věřil. Jinak si myslim že slušná baska, taky jsem chtěl původně jít do Corta.
Yamaha BBG5A, Jolana Galaxis Bass, Zoom B2, VOX, ORX
Stanley
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Stanley »

Pepe píše:No i v popisu je, že je pasivní, tak bych tomu věřil. Jinak si myslim že slušná baska, taky jsem chtěl původně jít do Corta.
Zkoušel jsem jí a hratelností se může rovnat basám o tři tisíce dražším :)
Basuju: Jackson C20
Kejtruju: Apollo DMG-1200
Apec: Laney H160b, Peavey Blazer 158, Kustom KLA 10
Kejbly, struny: Warwick
Prcátka: Dunlop .68, Brain .71
krejca
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od krejca »

dneska sem nani hral na tu samou :) jeste s 100w ampegem rikam vam takovejhle zvuk peknej sem zas dlouho neslysel ten kort zni fakt pekne ale pasiv ...
852563
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od 852563 »

No já ji mám doma a páráda akorát musím narovnat trochu krk ale zvuk super doporučuju za ty prachy! a má PASIV.
Cort action->Peavey Tko 115 , kabel taky cort,trsátko Dunlop želva 0.73-ladička Ibanez GU30
Obrázek
rehlo3

Příspěvek od rehlo3 »

852563 píše:No já ji mám doma a páráda akorát musím narovnat trochu krk ale zvuk super doporučuju za ty prachy! a má PASIV.
a mas tu jistou?Protoze kdyby byla tadle pasiv tak nevim nac je tam baterka !!!
852563
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od 852563 »

rehlo3 píše:
852563 píše:No já ji mám doma a páráda akorát musím narovnat trochu krk ale zvuk super doporučuju za ty prachy! a má PASIV.
a mas tu jistou?Protoze kdyby byla tadle pasiv tak nevim nac je tam baterka !!!
Mám Cort Action A WS přesně tu co si poslal
Cort action->Peavey Tko 115 , kabel taky cort,trsátko Dunlop želva 0.73-ladička Ibanez GU30
Obrázek
852563
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od 852563 »

ALe fakt doporučuju mám k tomu PV tko 115 a fakt paráda :wink:
Obrázek
Nero
Rádce
last.fm: http://www.last.fm/user/Nero1

Příspěvek od Nero »

Ty pasiv aktiv, s tím je občas sranda... :wink: Narazil jsem už na pár nástorojů, kterým asiati udělali slot na baterku ikdyž jsou pasivní. Nepamatuju si na to, jaká to byla kytara, ale šlo o nějakej superstrat co měl snímače EMG Activator. No a šikmoočko si řeklo Activator, tak bude aktivní, je nutná baterka a už řezalo díru. Jenže ty EMG se jen tak jmenují a jsou pasiv... Stane se...

Tahle basa bude podobnej případ - je to Action Bass, tak si holt nějakej človíček v továrně řekl, že bue nutná díra na baterii, ikdyž ji není třeba...
"Náš problém není v tom, že toho víme málo. Náš problém je, že mnoho z toho, co víme, není pravda."

PetrPeter 1975 - 2008
852563
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od 852563 »

Nero píše:Ty pasiv aktiv, s tím je občas sranda... :wink: Narazil jsem už na pár nástorojů, kterým asiati udělali slot na baterku ikdyž jsou pasivní. Nepamatuju si na to, jaká to byla kytara, ale šlo o nějakej superstrat co měl snímače EMG Activator. No a šikmoočko si řeklo Activator, tak bude aktivní, je nutná baterka a už řezalo díru. Jenže ty EMG se jen tak jmenují a jsou pasiv... Stane se...

Tahle basa bude podobnej případ - je to Action Bass, tak si holt nějakej človíček v továrně řekl, že bue nutná díra na baterii, ikdyž ji není třeba...
no tak ted sem někde četl že něakej japonec chtěl prodat něakoau kytaru...tak si ju čech objednal a přišlo mu něco uplně jiného ....
Obrázek
Nero
Rádce

Příspěvek od Nero »

No, to je trochu něco jinýho... To je holt risk.

To zaměnění aktivů a pasivů je u všech kytar tý daný serie (asi může kolísat při různejch výrobních letech). Četl jsem to ma Muzikusu v nějakým porovnání.

Rehlo: vyndej baterku a pokud bude hrát, je pasiv...
"Náš problém není v tom, že toho víme málo. Náš problém je, že mnoho z toho, co víme, není pravda."

PetrPeter 1975 - 2008
rehlo3

Příspěvek od rehlo3 »

Nero píše:No, to je trochu něco jinýho... To je holt risk.

To zaměnění aktivů a pasivů je u všech kytar tý daný serie (asi může kolísat při různejch výrobních letech). Četl jsem to ma Muzikusu v nějakým porovnání.

heh,skusim,ale jak to pojede tak je to hodne ..... :roll:,uf je to v pohode,bez toho to nehraje,jen nevim jestli to neni tim ze to neni spojene....
852563
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od 852563 »

já bych jí vzal hraje vyborně nemužu si stěžovat...
Obrázek
Nero
Rádce

Příspěvek od Nero »

rehlo3 píše:

heh,skusim,ale jak to pojede tak je to hodne ..... :roll:,uf je to v pohode,bez toho to nehraje,jen nevim jestli to neni tim ze to neni spojene....
No, tak ted je jen otázka, jak je to zadrátovaný, jestli to nepotřebuje nějaký kontakty, aby to šlo... :P Ale bůh ví...

PetrPeter 1975 - 2008
rehlo3

Příspěvek od rehlo3 »

rehlo3 píše:

nefrci to ani kdyz je to spojene a neni tam baterka takze mne uz nikdo nepresvedci ze je to pasiv :D
Odpovědět

Zpět na „Baskytary“