doufám, že nezakládám nějaké již existující vlákno, ale strýček google nic nenašel.
Stručně a jasně.
Ráda bych si pořídila pololubovku. V tuto chvíli jsem akustický (elektroakustický) kytarista a zpěvák(čka). S elektřinou se moc nekamarádíme, takže tomu rozumím jako koza náklaďáku. Můžu vybírat jen podle toho - jak mi to "zní", jak mi sedí v ruce a jakou má barvu. Což je pravda trochu komplikace.
Co se stylu týče, nejsem vyhraněná (plus styl, do kterého ji chci aktuálně použít se jen těžko popisuje - dj, rap, kytara, basa, perkuse,.. a taky nechci zůstat jen u toho..), tudíž v tomhle ohledu taky těžko vybírat.
Byla jsem si pár kytar osahat, abych viděla, jak mi to sedne do ruky. Jedna mi padla jak do ruky i zvukově (i když jen tak přes sluchadla, ale na sucho se mi taky líbila).
Ráda bych se tedy zeptala, jestli nemáte náhodou někdo zkušenosti s touto kytarou? Nebo jí snad dokonce nevlastníte! Popřípadě, jestli podle popisu můžete ohodnotit, zda to za ty peníze zkrátka stojí.
http://kytary.cz/ibanez-am93-trs/HN159271/
(jinak koukám, že je teď kytara nedostupná - doufám, že né již napořád, ale cena byla tuším 16 400 nebo nějaká stovka okolo)