Je to dost drahé, myslím, že by se dalo vydat cestou DIY.

Like!Predator píše:Mňa ruší, keď mi aparát hraje príliš nahlas a nepočujem ostatné nástroje, hlavne teda bicie. Preto nie som na pódiu zástanca hulenia koncáka "čo to dá". Uši má človek len jedny, a taktiež keď nepočujem dobre ostatných, nemám šancu zahrať svoje party dobre. Preto mám rád, keď aparát vie hrať dobre v každej hlasitosti, nielen keď je všetko doprava.
Souhlasím.... Aparát s adekvátním výkonem ....Stačí, když se slyším já , ostatní ( pokud to nutně potřebují ) si mě dají do odposlechu.Kinx píše:Vozil jsem to asi rok, efekt minimalni. Kram navic do auta, lepsi je hrat s kapelou rozumne nebo si poridit brzdu
Sent from my iPhone using Tapatalk
No, já začínám věřit tomu, že už 30W je na naše potřeby moc .... A hlavně nedávat na zem !!!! To je pak k nezastavení . Lépe je dát na stojan a otočit k sobě . Viděl jsem u Míry Linharta ( 5P ), že si ho i otočil šikmo ven z pódia . Ale to mě něco silného ...Skipper píše:Mně spíš fakt jde o pódia, kde to člověk může krotit jak chce, ale stejně to rve první řadě do uší.
kunec píše:to otočení ven z pódia se používá běžně. Viděl jsem to třeba i u Pavlíčka. DODO DOležal mívá často jednu bednu otočenou zády.
MIran píše:No, já začínám věřit tomu, že už 30W je na naše potřeby moc .... A hlavně nedávat na zem !!!! To je pak k nezastavení . Lépe je dát na stojan a otočit k sobě . Viděl jsem u Míry Linharta ( 5P ), že si ho i otočil šikmo ven z pódia . Ale to mě něco silného ...Skipper píše:Mně spíš fakt jde o pódia, kde to člověk může krotit jak chce, ale stejně to rve první řadě do uší.
Jojo . Vozí i slabší aparát .....tohle bylo hraní venkugrock píše:MIran píše:No, já začínám věřit tomu, že už 30W je na naše potřeby moc .... A hlavně nedávat na zem !!!! To je pak k nezastavení . Lépe je dát na stojan a otočit k sobě . Viděl jsem u Míry Linharta ( 5P ), že si ho i otočil šikmo ven z pódia . Ale to mě něco silného ...Skipper píše:Mně spíš fakt jde o pódia, kde to člověk může krotit jak chce, ale stejně to rve první řadě do uší.
Byl jsem na 5P ve čtvrtek a měl Fender Deluxe (22w)
Pokud to jde, tak dávám kombo na stran u pódia a nasměruju ho kolmo k pódiu. Tím pádem jde "hlavní vlna" na mě a na kapelu. Kombo vždycky tak, aby mi mířilo na hlavu (židle, stojan, jiná bedna, ...) a hlasitost tak akorát - zbytek mi dá zvukař do odposlechu.MIran píše:Lépe je dát na stojan a otočit k sobě.
Přesněrotten77 píše:Pokud to jde, tak dávám kombo na stran u pódia a nasměruju ho kolmo k pódiu. Tím pádem jde "hlavní vlna" na mě a na kapelu. Kombo vždycky tak, aby mi mířilo na hlavu (židle, stojan, jiná bedna, ...) a hlasitost tak akorát - zbytek mi dá zvukař do odposlechu.MIran píše:Lépe je dát na stojan a otočit k sobě.
Ono je potřeba mít taky trochu soudnost - nebudu tahat 300W lampu do hospody, že jo
To nebylo myšleno proti Skipperovi.....naopak, je dobré že to řeší . Jen konstatování a pro zamyšlení pro ty, kteří budou třeba začínatcherreda píše:Na druhou stranu spousta borců se "zbytečně" silnými aparáty nic neřeší a vesele to taví jako prase, takže je fajn, že Skipper to řeší. Jistě přijde levněji využít doma nalezené plexi, než kupovat slabší zesik. Lidi to používají a funguje to. On zrovna ten Marshall bohužel začne hrát až hlasitější, není to žádný Kettner a pod., které táhnou už z preampu natolik, že je jim koncák skoro fuk. Pochvala, Skippere.