Už sem ho taky profičel doma přes kombo co to teda dává. Jako míchačka wet/dry na krabce mě to nestačí, mám suchej zvuk bokem, neboť jsem fanda Bi-ampingu, tak mám i stereo kombo, čili to de i doma. (Sice je lepší rovnou míchat stereo direktně z stereo basy, ale de i rozdělit signál na krabkách, a pak i s mono basou to de krmit) Takže spíš dávám plnej wet, nebo hodně plnej.
Jak to chodí na base: Sub a Super Sub nejsou tak značný jako na kytaře, což je dobře pro basu. Poly a TonePrint se hezky projevujou ve vyšších tónech, ale od A naprázdno a níž dolu přes E a na vícestrunkách to velký efekt nedává, ale to je pro mě šumák. Ovšem ve vyšších polohách to je na base maso.
Co nejde při hraní, tak přepínat mezi módama, neboť se tam blbě šahá a navíc to pískne, houkne, zazní, když to přepíná, ta elektronika. Je to třeba přepínat prostě před a ne mezi hraním, pokud chcete jinej zvuk, a myslet na to, že tam je málo místa.
Je supr že to nehejbe nijak zásadně hlasitostí v jakýmkoliv nastavení. Sešlápnutej do ON a nebo vypnutej do true bypass, nebude to nijak velmi ovlivňovat nastavení dalších efektů. Naprosto mě uspokojilo hraní kolem oktávy a vejš, s dotykama strun za účelem harmonickejch tónů, a zároveň vytahování hammeringů volume, i tahání prstama, tam si to ještě slušně přidá.
Při stažení všech Sub a Up na nulu to točákem směrem k maximu Dry/Wet mírně kreslí, což je taky zajímavý. Není ti to nepříjemný, mě aspoň ten přikreslenec nepříjemnej neni.
Baterky - nechce to obyč devítku, hlídá si to hodně proud, a tak to chce lepší alkaliku. Na obyčku to má tendenci nesepnout, už po malý chvíli.
Classic je dobrej, zvuk je mohutnej, ale jelikož to budu mít nasolený ve zkreslený vetvi, tak to moc nevyužiju, ten širokej zvuk mám pošéfovanej na tý druhý větvi, a proráží tam dost. To si zatím myslím, uvidím s kapelou ve zkušebně. Bubeník bude nadšenej, že.
Při velkým vytočení poťáků je to náchylný držet nekonečnej tón. Favoritem asi budou TonePrint variace, a pokud si mícháte zvuk basy sami jako já, a nemáte v kapele klávesy, tak se tahle krabka může stát pro Vás slušným zdrojem zábavy. Pro mě teda je. Je to slušnej oddepresovávač.

Pro adminy: Možná by to patřilo do basový sekce, ale nerad bych tam zakládal zamořovací jednopostový vlákno, leč když uznáte, přesuňte mě.