Chtěl jsem se zeptat, má někdo zkušenosti v této cenové relaci a mohl by něco doporučit ?
Mně se zatím nejvíc líbí Epiphone Sheraton II, lubovka ve štíhlejším provedení
Díky moc
Gretsch! Mám model G5120 od roku 2009 a po výměně snímačů za TV Jones je to orgasmus. Co jsem slyšel, tak současné lubovky ze série Electromatic mají snímače mnohem lepší než ta, co jsem měl původně v té mé. Za mě doporučuju G5420/5422, jsou to opravdu skvělé nástroje.Kordislav píše:Zdravím, v létě si budu pořizovat kytaru, která se lépe uplatní ve stylech jako jazz, blues .. zkrátka se poohlížím po lubovce, protože stratocaster má moc ostrý tón.
Chtěl jsem se zeptat, má někdo zkušenosti v této cenové relaci a mohl by něco doporučit ?![]()
Mně se zatím nejvíc líbí Epiphone Sheraton II, lubovka ve štíhlejším provedení
Díky moc
Kód: Vybrat vše
Administrátorem zablokovaný účet. Uživatel nemůže přispívat ani používat soukromé zprávy.Kytara O.K., pokud máš rád matné laky a širší krk. Potíž jsou naprosto hnusné snímače ACH. Jestli nechceš být z kytary zklamaný, tak rovnou počítej s náklady na výměnu za Alnicaalbion píše:Ahoj, trosku zneuziju tvuj topik. Sice se moc v kytarach nevyznam, ale jelikoz si chci poridit taky novej nastroj, tak jsem se letem svetem internetem dostal k Ibanez Artcore AF55. Alespon podle komentaru a recenzi to vypada na celkem slusnou kytaru za celkem prijatelnou cenu.
Nemate nekdo s touto kytarou zkusenost? Popr. myslite, ze bude stat za to?
Dekuji
Kód: Vybrat vše
Administrátorem zablokovaný účet. Uživatel nemůže přispívat ani používat soukromé zprávy.Zdravím. Co bys doporučil do Bigbandu- swigové skladby, Glen Miller, Elington atd, atd,. V současné době kytarista hraje na klasického Strata - jen doprovod, ne sola. Navíc se mi zdá, že ten jeho zvuk se jakoby prolíná do mé basy! (jak to jinak vyjádřit???)Jazzman píše:Gretsch na jazz a blues? Podle mě to není dobrý nápad, to už spíš Guild Starfire IV, tón už má aspoň potřebný objem a i u toho budeš pořád stahovat výšky.
Sheraton není kopie 335, má javorový krk a nevím, z čeho středový špalek, většina Gibsonů 335 mahagon. Tón je jiný. Je to osvědčený model, ale Epiphone dost fláká výrobu, dávej pozor při výběru.
Pololubovky Ibanez, ve vyšších verzích, se snímači 58 nejsou k zahození.
A proč pololubovku? Zvládá sice zkreslení, ale je silně středová, nehodí se na doprovod, pokud jsi jediný doprovodný nástroj.
Zdar, kdyby ses rozhodl pro Sheraton, viděl jsem na hudebním bazaru jednu za 10 000 Kč.Kordislav píše:Momentálně doprovázím zpěváky se stratem a taky se to dá, takže si myslím že sheraton je dobrá volba, ale jak říkám, rád si nechám poradit