Pickguard ala Tom DeLong

Elektronika, mechaniky, struny, ladičky, ...
Odpovědět
tom86

Pickguard ala Tom DeLong

Příspěvek od tom86 »

Zdar
Mám doma strata od staggu a chci tam dát humbucker od R.M. pickups. ale newim kde na to sehnat pickguard. O matroši bych věděl ale newíte o nějakym postupu výroby. a nebo stránky kde by se dal sehnat pickguard,ale jen pro jeden humbucker ( ne H-S-S)
dík
turbo_MaCk
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od turbo_MaCk »

www.bachmusik.cz
Kup plato, a vyřeˇž si tam co chceš :wink:
Vířím klidné vody pacifiku. Jsem jediným opravdovým nepřítelem dobrého zvuku.
Obsah sáčku vysypeme do 0,5l vroucí vody, přidáme vejce a promícháme. Hotové dogma podáváme téplé a šíříme řetězovou reakcí.
kuba182
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od kuba182 »

jj taky by se mi hodil ;)
Joey
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Joey »

Není vám to blbý??? Dělat si kytaru podle někoho jiného??? :? Mě by to teda bylo.
BaCH Modified SG :: MXR M104 :: The "Shotgun" J :: Elixir strings :: R.M. Pickups Cable One

Jan Kaplický 1937 - 2009
Martin656

Příspěvek od Martin656 »

Joey píše:Není vám to blbý??? Dělat si kytaru podle někoho jiného??? :? Mě by to teda bylo.
Nerikal si tyx ze si stavis sg ala iommi..?
Cort VX-X4-explorer :) Behringer kytara a jejich kombo GM 108....trsatka jedu dunlopy 0,73(zluta zelvicka):-D
Joey
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Joey »

Martin656 píše:
Joey píše:Není vám to blbý??? Dělat si kytaru podle někoho jiného??? :? Mě by to teda bylo.
Nerikal si tyx ze si stavis sg ala iommi..?
S krytkama snímačů ala Iommi :wink: a to je proti mé vůli :?
BaCH Modified SG :: MXR M104 :: The "Shotgun" J :: Elixir strings :: R.M. Pickups Cable One

Jan Kaplický 1937 - 2009
kuba182
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od kuba182 »

Co s tim má dělat volba snímačů ?
Joey
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Joey »

Nu... http://www.victorlitz.com/images/ic400.jpg moje snímače sou vzhledově skoro stejné (nemám tam ten nápis) a chci na ně kryty..kdybych tam dal normální kryty tak by to s těma imbusama nebylo moc nájs...tudíž to zakryju celé a vzhledem k tomu že R.M. jsou na povrchu taky hladké je to dobré řešení do budoucna veš?

Jan Kaplický 1937 - 2009
kuba182
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od kuba182 »

Joey píše:Nu... http://www.victorlitz.com/images/ic400.jpg moje snímače sou vzhledově skoro stejné (nemám tam ten nápis) a chci na ně kryty..kdybych tam dal normální kryty tak by to s těma imbusama nebylo moc nájs...tudíž to zakryju celé a vzhledem k tomu že R.M. jsou na povrchu taky hladké je to dobré řešení do budoucna veš?
klidně i blecha :P a co je na tom že chci ze svýho strata udělat něco jinýho ? :P a když se mi to tak líbí tak neni co řešit ani co posrat protože mám tensona
Joey
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Joey »

kuba182 píše: klidně i blecha :P a co je na tom že chci ze svýho strata udělat něco jinýho ? :P a když se mi to tak líbí tak neni co řešit ani co posrat protože mám tensona
Však ti to nevyčítám, jenom říkám že každý by měl mít SVŮJ styl :wink:

Jan Kaplický 1937 - 2009
tom86

Příspěvek od tom86 »

tak já nechci dělat kytaru podle DeLonga .....to jsem napsal jen aby jste věděli co myslim......mám ještě SG od Epi a tohle chci jako druhou kytaru a ty singly mě tam s***u....chci tomu dát trošku pankovej vzhled a jednoduchost....takže jenom humbucker + jeden poták na volume a nic víc...........jj o tom platu nebo spíš materiálu vim ale newim jak to tam vyříznout
afektband

Příspěvek od afektband »

tom86 píše:tak já nechci dělat kytaru podle DeLonga .....to jsem napsal jen aby jste věděli co myslim......mám ještě SG od Epi a tohle chci jako druhou kytaru a ty singly mě tam s***u....chci tomu dát trošku pankovej vzhled a jednoduchost....takže jenom humbucker + jeden poták na volume a nic víc...........jj o tom platu nebo spíš materiálu vim ale newim jak to tam vyříznout
Vem si původní pikárd, okresli ho, vyřízni si díru pro hámbáč a díru pro poťák a je to.
PetrPeter * 1.5.1975 - 1.8.2008 + R.I.P.

::Framus Renegade Custom Shop, Framus Pantera (SD Dave Mustain Signature aktiv pickups)::Dunlop Cry Baby GCB 95::Framus Cobra::Carvin 412B::Kabely Smrčka, Klotz a PW::
tom86

Příspěvek od tom86 »

AHa tak to by mě bez tebe nenapadlo :-).......mě spíš zajímá čim.......nějakej nástroj nebo přístroj nebo zařízení který to vyřízne aby to nevypadalo tak prasácky
turbo_MaCk
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od turbo_MaCk »

třeba nůžkama nanehty jestli to zvládneš :lol: ne netuším jak poradit, nikdy sem to neřezal, ae chtěl sem říct že bych to nepopsal jako kopírovnání... Pak když má někdo třeba SG musel by mít kytaru co kopíruje každýho hráče SGčka, protože podle mě 1x HB není žadný signature znak....
Vířím klidné vody pacifiku. Jsem jediným opravdovým nepřítelem dobrého zvuku.
Obsah sáčku vysypeme do 0,5l vroucí vody, přidáme vejce a promícháme. Hotové dogma podáváme téplé a šíříme řetězovou reakcí.
tom86

Příspěvek od tom86 »

mě o to vůbec nejde .....i kdyby jste si myslely že to je kopírování tak mě to je jedno hlavně mě někdo poradte:-)rád bych tu kytaru " poladil "
jaby

Příspěvek od jaby »

dával sem s kámošem na S-S-S strata humbáč a tu díru sme zvětšili přímočarou pilou a když jí uděláš moc malou tak stačí jí kousek upilovat
Epiphone Lp Special II
Peavey Rage 158 Transtube series
kabel Proel, trsátko Jolana
3 akustiky z hořovic
tom86

Příspěvek od tom86 »

JJ jasně........jenomže já chci jenom díru pro humbucker .......ty singli tam vůbec nebudou .........ale myslim že už jsem to vyřešil ...zkontaknul jsem pana Hlaváčka z Pardubic (mimochodem dělá krásný kytary .-) ) a ten mi pomůže .......řikal že mi ho na zakázku vyrobí ...cena cca 500,- což si myslim že není tolik zvlášt když deska pro výrobu stojí asi 330,-.......takže super:-)
Odpovědět

Zpět na „Snímače, hardware, příslušenství, údržba“