Midi foot controller k multiefektu Roland gp-8

Pedály, multiefekty, procesory, ...
Odpovědět
rohy2106
Nový uživatel

Midi foot controller k multiefektu Roland gp-8

Příspěvek od rohy2106 »

Zdravím všechny. Potrebuji radu ohledně footswitche pro Roland gp-8. Jedná se o poměrně raritní vantage kus a proto i k němu původně užívaný footswitch Roland fc-100 není lehké sehnat (našel jsem pouze na ebay). Má někdo zkušenosti s tímto procesorem a ví, čím je ho možné ovládat? (Např. pedály jako Behringer fcb 1010 nebo Roland ga-fc) Díky za každou odpověď.
rotten77
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Re: Midi foot controller k multiefektu Roland gp-8

Příspěvek od rotten77 »

rohy2106 píše:Zdravím všechny. Potrebuji radu ohledně footswitche pro Roland gp-8. Jedná se o poměrně raritní vantage kus a proto i k němu původně užívaný footswitch Roland fc-100 není lehké sehnat (našel jsem pouze na ebay). Má někdo zkušenosti s tímto procesorem a ví, čím je ho možné ovládat? (Např. pedály jako Behringer fcb 1010 nebo Roland ga-fc) Díky za každou odpověď.
Podle mě půjde použít jakýkoliv MIDI kontroler, který se správně naprogramuje k danému zařízení. FCB 1010 je celkem oblíbený, takže si myslím, že se někde na netu bude válet i nějaký podrobnější návod.
torst

Příspěvek od torst »

Koupils teď někdy na hudebním bazaru? Koukal jsem po něm a než jsem se rozhoupal byl ... tvůj?
Já se domnívám, že revoluce je zvrat k lepšímu. Kontrarevoliuce je síla, která tomuto zvratu brání. Kontrarevoluce se drží u moci zuby nehty. Ti starší už pouze nehty. (Zdeněk Svěrák, 1989)
rohy2106
Nový uživatel

Příspěvek od rohy2106 »

rotten77: Díky, myslel jsem si to. Kluci z music city mi slíbili, že mi o tom také něco zjistí tak uvidíme. Je to přece jen celkem historická záležitost.

torst: Ano, koupil jsem ho včera od klučiny z Prahy :) raději jsem se moc nerozmýšlel.
torst

Příspěvek od torst »

Jojo, pěkná klasika. Mě teď ty 80´ relikvie docela berou. Tak gratulace!
Já se domnívám, že revoluce je zvrat k lepšímu. Kontrarevoliuce je síla, která tomuto zvratu brání. Kontrarevoluce se drží u moci zuby nehty. Ti starší už pouze nehty. (Zdeněk Svěrák, 1989)
Odpovědět

Zpět na „Kytarové efekty“