Kombo do 4000 kč!!!

Lampy, tranzistory, technické problémy, ...
Redeemert

Příspěvek od Redeemert »

No tak ono záleží, jak do toho mydlí bubeník, kámoška má 50W tak na dvojku a je to dost nahlas, jenže taky bubeník hraje špejlema a minimálně nahlas, takže podle mě tohle taky hraje roli.
Fender Standard Jazzbass (Mexico)

Jesus rocks! ;)
MasterX

Příspěvek od MasterX »

ono jde taky o akustiku tý zkušebny, ale já myslim že i moja dvacítka je na hraní v místnosti 10 na 10 metrů bezpečná tak na polovic a víc nic :twisted: To jak kvalitní je přenos ze staggovskýhpo repra je už věc jiná :) :lol: Ale: jedno MG tušim tu 15ku jsem porovnával s kámošovym Behringerem (velká kobyla s procesorem, nevim co to bylo zač přesně) a u mě teda vehrál ten behringer, jak na clean, tak na overdrive. :!:
elektrika Stagg S402-BK/kombo Stagg GA 20
+ ak. jumbo Adonis, moje první :)
m4ro

Příspěvek od m4ro »

Zdar,mam doma 30W laney lx35r...respektive ve zkusebne,neni to sice moc ale vystacujici do skusebny...slyset je dobre,skresleni je taky ok kdyz zapnes XTS (ma takovy death metalovy zvuk) ja jsem s Laney nanejvys spokojen:)
vikicek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od vikicek »

MasterX píše:ono jde taky o akustiku tý zkušebny, ale já myslim že i moja dvacítka je na hraní v místnosti 10 na 10 metrů bezpečná tak na polovic a víc nic :twisted: To jak kvalitní je přenos ze staggovskýhpo repra je už věc jiná :) :lol: Ale: jedno MG tušim tu 15ku jsem porovnával s kámošovym Behringerem (velká kobyla s procesorem, nevim co to bylo zač přesně) a u mě teda vehrál ten behringer, jak na clean, tak na overdrive. :!:
Když k tý 20tce přidáš bicí, tak uvidíš :wink:
Ibanez RG321MH Royal Blue
VOX AD15VT
Planet Waves kabely
m4ro

Příspěvek od m4ro »

vikicek píše:
MasterX píše:ono jde taky o akustiku tý zkušebny, ale já myslim že i moja dvacítka je na hraní v místnosti 10 na 10 metrů bezpečná tak na polovic a víc nic :twisted: To jak kvalitní je přenos ze staggovskýhpo repra je už věc jiná :) :lol: Ale: jedno MG tušim tu 15ku jsem porovnával s kámošovym Behringerem (velká kobyla s procesorem, nevim co to bylo zač přesně) a u mě teda vehrál ten behringer, jak na clean, tak na overdrive. :!:
Když k tý 20tce přidáš bicí, tak uvidíš :wink:
tak tak...ale jeste nedavno sem hral na laney 10w s bicima,byl vyhulenej na plny koule abych ho slysel aspon jakz takz ale stejne je to impossible takhle hrat...
MacaFCB
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od MacaFCB »

byl sem dneska v hudebninách a prodejce mi doporučil tohlecto kombíčko prý má nadherný zvuk.co na to říkate vy?? prý dokáže zrobit kravál a zvuk je takový lampový. :roll:
http://kytary.cz/line6-spider-iii-15/89 ... :Line6:1:0
Kytara: Ibanez RG 321MH (prodána za 6,300Kč)
Kombo: VOX AD15VT (jen měsíc starý,prodám jen za 4,000kč)
Ramms+ein 4ever!!!
vikicek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od vikicek »

Fuj to je ale plasťáček :P

nevim, na tohle kombo myslim moc kladný ohlasy nejsou .. "takový lampový zvuk" na levném tranďáku? Ježiš to byl zas prodavač :D
Naposledy upravil(a) vikicek dne 22.01.2008 19:54, celkem upraveno 2 x.
VOX AD15VT
Planet Waves kabely
Joey
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Joey »

vikicek píše:Fuj to je ale plasťáček :P

nevim, na tohle kombo myslim moc kladný ohlasy nejsou ..
Mě se to moc nelíbí připadá mi to jak kdybych měl bednu v keré bych měl DEP-5 a reprák :?
BaCH Modified SG :: MXR M104 :: The "Shotgun" J :: Elixir strings :: R.M. Pickups Cable One

Jan Kaplický 1937 - 2009
kebr-khc

Příspěvek od kebr-khc »

hele a nenapadlo te treba ty penize rozvrhnout nejak jinak?? je fakt ze vypada lip kdyz mas lepsi kytaru ale tady prece nejde o to jak to vypada ale spis jak to hraje (i kdyz nepopiram ze vliv ma i to jak kytara vypada... :D ) ale prece jen jde o zvuk a na ten ma podle me nejvetsi vliv apec- mluvim z vlastni zkusenosti, taky jsem mel v planu menit kytaru ale nakonec jsem koupil aparatutru a kytaru si nechal a nemenil bych :!: uber z naroku na kytaru. kup si nejakou za 6000 a hned budes mit na kombo o 2000 vic. a za 6000 uz na bazaru sezenes obcas hodne pekny veci.
Kytara: Fokus SG- lehce poupraveny, el-ak: Ibanez AEG 10
Hlava: Lampova jednokanalova hlava-vzhled alá Marshall
Box: kopie Marshall 1912
Efekt: Boss DS 2
MacaFCB
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od MacaFCB »

když tak uvažuju tak na kombo budu mít asi 7000 kč vím že je to ot tak si kupím LINE6 SPIDER III 30W sou to hodně dobrý komba slyšel sem hodně nahravek na youtube a dost mi vyhovujou a věř mi ten prodejce je skušený kytarista ktery hraje přes 30 let a rozhodně to nebude přes komba amatér :lol:
Ramms+ein 4ever!!!
Ragnar
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ragnar »

MacaFCB píše:když tak uvažuju tak na kombo budu mít asi 7000 kč vím že je to ot tak si kupím LINE6 SPIDER III 30W sou to hodně dobrý komba slyšel sem hodně nahravek na youtube a dost mi vyhovujou a věř mi ten prodejce je skušený kytarista ktery hraje přes 30 let a rozhodně to nebude přes komba amatér :lol:
Jen abys nebyl prekvapenej. Prece jen kdyz to prodává, asi nebude rikat ze je to špatný.
afektband

Příspěvek od afektband »

Line 6 jsou výborný pro domácí nahrávání, nebo blbnutí s efektama, ale jsou dost potichý, takže i 30W bude asi do zkušebny málo.
PetrPeter * 1.5.1975 - 1.8.2008 + R.I.P.

::Framus Renegade Custom Shop, Framus Pantera (SD Dave Mustain Signature aktiv pickups)::Dunlop Cry Baby GCB 95::Framus Cobra::Carvin 412B::Kabely Smrčka, Klotz a PW::
Joey
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Joey »

MacaFCB píše:když tak uvažuju tak na kombo budu mít asi 7000 kč vím že je to ot tak si kupím LINE6 SPIDER III 30W sou to hodně dobrý komba slyšel sem hodně nahravek na youtube a dost mi vyhovujou a věř mi ten prodejce je skušený kytarista ktery hraje přes 30 let a rozhodně to nebude přes komba amatér :lol:
No já bych si vybral za tyhle prachy ABSOLUTNĚ něco jinýho :wink:
BaCH Modified SG :: MXR M104 :: The "Shotgun" J :: Elixir strings :: R.M. Pickups Cable One

Jan Kaplický 1937 - 2009
MacaFCB
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od MacaFCB »

afektband píše:Line 6 jsou výborný pro domácí nahrávání, nebo blbnutí s efektama, ale jsou dost potichý, takže i 30W bude asi do zkušebny málo.
až budu chtít kombo do skušebny tak si časem kopím lepší zajíma mě jak ty line6 hrajou??? kytarař říkal že v tehle cenové relci patří k nejlepším ,nemyšleno na tebe............................u vás asi žádné komba nejsou dost dobré co??? zajímalo by mě jestli je u vás vůbec existuje nějaké dobré kombo??? na každé kombo co sem tu psal byly negativní ohlasy :cry:
Ramms+ein 4ever!!!
Joey
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Joey »

MacaFCB píše:
afektband píše:Line 6 jsou výborný pro domácí nahrávání, nebo blbnutí s efektama, ale jsou dost potichý, takže i 30W bude asi do zkušebny málo.
až budu chtít kombo do skušebny tak si časem kopím lepší zajíma mě jak ty line6 hrajou??? kytarař říkal že v tehle cenové relci patří k nejlepším ,nemyšleno na tebe............................u vás asi žádné komba nejsou dost dobré co??? zajímalo by mě jestli je u vás vůbec existuje nějaké dobré kombo??? na každé kombo co sem tu psal byly negativní ohlasy :cry:
Jo dobrých komb je hafo :wink: třeba tohle a máš to aj s efektama : http://kytary.cz/roland-cube-30-x/89754 ... Roland:1:0 nebo http://kytary.cz/kustom-pololampove-kom ... 98:0:0:1:0 nebo http://kytary.cz/vox-digital-amp-range- ... 07:0:0:1:0

Jan Kaplický 1937 - 2009
kebr-khc

Příspěvek od kebr-khc »

jo jo ja bych sel se 7000 do neceho jinyho... ten Kustom nevypada spatne. a hlavne to uz ma aspon sanci ve zkusebne... a taky je moznost si pohrat s tema efektama. jo jo jo mit penize :roll: :D :twisted:
Kytara: Fokus SG- lehce poupraveny, el-ak: Ibanez AEG 10
Hlava: Lampova jednokanalova hlava-vzhled alá Marshall
Box: kopie Marshall 1912
Efekt: Boss DS 2
MacaFCB
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od MacaFCB »

zaujal mě ten vox,,ma hodně funkcí hráli ste na něho někdo???za 6000 není 20 w málo???
Ramms+ein 4ever!!!
Joey
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Joey »

MacaFCB píše:zaujal mě ten vox,,ma hodně funkcí hráli ste na něho někdo???za 6000 není 20 w málo???
Simuluje to zvuk lampy a má dvě osmičky tak hádej :wink:

Jan Kaplický 1937 - 2009
vikicek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od vikicek »

Joey> Mám dojem že DA řada právě lampu nesimuluje. AD řada jo :wink:
VOX AD15VT
Planet Waves kabely
MacaFCB
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od MacaFCB »

ja už se asik rozhod pro ten vox ten je tak asi nejlepší v té cenové kategorii ne? :roll: a píše se na něho dost chvály.jinad díky za rady. :wink:
Ramms+ein 4ever!!!
Odpovědět

Zpět na „Komba, zesilovače, reproboxy“