Rezonujici Eckova struna
Pravidla fóra
Rezonujici Eckova struna
jen jednoduchy dotaz: Pri power chordech s rootem na Ecku ta struna dost rezonuje (takovej kovovej zvuk o prazce)...je to normalni, nebo do toho "moc rezu"?
Akord mackam myslim presne (struna tesne pred prazcem), tak mozna mam spatnou techniku trsatka?! samozrejme ze na vyslednym zvuku co jde z komba to slysen neni, jen na kytare..... Na ackovy strune uz je to v pohode, tyka se jen ecka. Kytara Epiphone LP specail II. Dik.
Pokud neni slyset v kombu, neres to. Pokud ti to moc vadi, muzes zkusit zvysit dohmat, ale ten bych nastavoval spis podle pohodlnosti hrani 
PRS CE24, ENGL Blackmore, Orange PPC412, kotel efektů na pedalboardu
‘Men have become tools of their tools.’ ~Henry David Thoreau
Somnus Aeternus
‘Men have become tools of their tools.’ ~Henry David Thoreau
Somnus Aeternus
No ja jsem zacatecnik, takze hrani je zatim celkem nepohodlny tak jako tak
spis jde o to, jestli ten dohmat je presne nastavenej na "standartni" z vyroby, pak bych do toho asi radsi moc nevrtal, nebo vyroba probiha stylem "tak tam nasroubujem kobylky, o on uz si to kazdej sesteluje jak umi"..
kazdopadne jsem tu dnes jeste nasel nejaky ten thread o tom, ze nejsem jediny komu se to stava, tak to me potesilo..
kazdopadne jsem tu dnes jeste nasel nejaky ten thread o tom, ze nejsem jediny komu se to stava, tak to me potesilo..
Každá kytara z výroby se musí poštelovat, dohmat, oktávy atd...s.kocour píše:No ja jsem zacatecnik, takze hrani je zatim celkem nepohodlny tak jako takspis jde o to, jestli ten dohmat je presne nastavenej na "standartni" z vyroby, pak bych do toho asi radsi moc nevrtal, nebo vyroba probiha stylem "tak tam nasroubujem kobylky, o on uz si to kazdej sesteluje jak umi"..
![]()
PetrPeter * 1.5.1975 - 1.8.2008 + R.I.P.
::Framus Renegade Custom Shop, Framus Pantera (SD Dave Mustain Signature aktiv pickups)::Dunlop Cry Baby GCB 95::Framus Cobra::Carvin 412B::Kabely Smrčka, Klotz a PW::
::Framus Renegade Custom Shop, Framus Pantera (SD Dave Mustain Signature aktiv pickups)::Dunlop Cry Baby GCB 95::Framus Cobra::Carvin 412B::Kabely Smrčka, Klotz a PW::