Rezonujici Eckova struna

Tabulatury, noty, školy, kytarové techniky, cvičení ...
Odpovědět
s.kocour

Rezonujici Eckova struna

Příspěvek od s.kocour »

jen jednoduchy dotaz: Pri power chordech s rootem na Ecku ta struna dost rezonuje (takovej kovovej zvuk o prazce)...je to normalni, nebo do toho "moc rezu"? :D Akord mackam myslim presne (struna tesne pred prazcem), tak mozna mam spatnou techniku trsatka?! samozrejme ze na vyslednym zvuku co jde z komba to slysen neni, jen na kytare..... Na ackovy strune uz je to v pohode, tyka se jen ecka. Kytara Epiphone LP specail II. Dik.
Wohma
Rádce
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Wohma »

Pokud neni slyset v kombu, neres to. Pokud ti to moc vadi, muzes zkusit zvysit dohmat, ale ten bych nastavoval spis podle pohodlnosti hrani ;)
PRS CE24, ENGL Blackmore, Orange PPC412, kotel efektů na pedalboardu
‘Men have become tools of their tools.’ ~Henry David Thoreau
Somnus Aeternus
s.kocour

Příspěvek od s.kocour »

No ja jsem zacatecnik, takze hrani je zatim celkem nepohodlny tak jako tak :D spis jde o to, jestli ten dohmat je presne nastavenej na "standartni" z vyroby, pak bych do toho asi radsi moc nevrtal, nebo vyroba probiha stylem "tak tam nasroubujem kobylky, o on uz si to kazdej sesteluje jak umi".. :)

kazdopadne jsem tu dnes jeste nasel nejaky ten thread o tom, ze nejsem jediny komu se to stava, tak to me potesilo.. :)
Rainmaker
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Rainmaker »

mě třeba u wickermana nebo powerslave když hraju prazdny ečko tak mě taky rezonuje.ale na kombu to slyšet neni.
možna zkus novy struny :))
Už nehraju, pouze poslouchám ...
afektband

Příspěvek od afektband »

s.kocour píše:No ja jsem zacatecnik, takze hrani je zatim celkem nepohodlny tak jako tak :D spis jde o to, jestli ten dohmat je presne nastavenej na "standartni" z vyroby, pak bych do toho asi radsi moc nevrtal, nebo vyroba probiha stylem "tak tam nasroubujem kobylky, o on uz si to kazdej sesteluje jak umi".. :)

kazdopadne jsem tu dnes jeste nasel nejaky ten thread o tom, ze nejsem jediny komu se to stava, tak to me potesilo.. :)
Každá kytara z výroby se musí poštelovat, dohmat, oktávy atd...
PetrPeter * 1.5.1975 - 1.8.2008 + R.I.P.

::Framus Renegade Custom Shop, Framus Pantera (SD Dave Mustain Signature aktiv pickups)::Dunlop Cry Baby GCB 95::Framus Cobra::Carvin 412B::Kabely Smrčka, Klotz a PW::
Odpovědět

Zpět na „Hraní na kytaru, tabulatury“