český manuál na Edge-Zero2 TREMOLO

Elektronika, mechaniky, struny, ladičky, ...
Odpovědět
gpettys
Nový uživatel

český manuál na Edge-Zero2 TREMOLO

Příspěvek od gpettys »

Zdravím všechny zvukově postižený. Minulej tejden jsem si pořídil Ibanez rg350DXZ.
http://www.ibanez.com/products/eg_detai ... color=CL01
Móc se mi líbila, rok jsem o ní básnil, až jsem do toho teda šel. Jenže když jsem jí vyndal z krabice, byla neseřízená a tudíž nepoužitelná. Nu což, říkám si. Seřídím a bude. A bylo. Nevěřícně jsem zíral na tremolo a marně se snažil přijít na to jak to celý funguje. Vzpomněl jsem si na strejdu googla. Český návod na Edge-zero2? Copak to po mě chceš, povídá. Vypliv na mě pár videí na youtube v englištině a nějaký pdfka a byl jsem nahranej. Ještě tak rusky, ale kdepak, nemáme! Takže jsem použil překladač a páč jsem byl rozdováděnej, tak jsem si návod přeložil a uložil. Kdyby se někomu z vás hodil a ocitl se v podobný situaci, tady ho máte. Už jsem se celkem zorientoval a přijde mi to jednoduchý, ale ten začátek nebyl hezkej :evil:
https://uloz.to/!BaJqB9KQObgC/edge-zero2-pdf
Jestli to sem nepatří, klidně to smázněte, já jenom kdyby byl někdo v nouzi :roll:
Hendrek
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

Re: český manuál na Edge-Zero2 TREMOLO

Příspěvek od Hendrek »

Přesouvám do sekce HW, příslušenství, údržba a oceňuji překlad, který jsi jistě po Googlovi musel ještě dosti opravovat.
Nám "mladším" ročníkům sice angličtina připadne srozumitelná (v ruštině bych návod fakt studovat nechtěl, byť základy umím) a mnohdy preferuji originální manuál před překladem právě z důvodu možných chyb a nepřesností v překladu hlavně u technických záležitostí, ale věřím, že pro starší ročníky to může být problém. A nejenom pro ně, já přeci jen v zaměstnání přicházím s technickými manuály v AJ jazyce do styku běžně, takže nemohu hodnotit vrstevníky dle sebe :).
Pěkná práce.
Pro jistotu vkládám pdf i přímo sem, kdyby byl někdy link zrušen.
Přílohy
edge-zero2.pdf
(361.79 KiB) Staženo 155 x
Odpovědět

Zpět na „Snímače, hardware, příslušenství, údržba“