*** Váš Tuning ***

Stavba a úpravy nástrojů všeho druhu
Odpovědět
x-schermen

Příspěvek od x-schermen »

me osobne prijde tuning jak tomu rikas vpodstate vylepsovani hardwaru, ale takovy ty nalepky a dalsi radobyhusty veci mi pripadaj jako pubertalni ulet :lol:
Epi LP custom Zakk wylde, Engl Thunder 5OW head, Marshall 1960 A a nejaky serepeticky, TS9DX, delay..
Joey
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Joey »

x-schermen píše:me osobne prijde tuning jak tomu rikas vpodstate vylepsovani hardwaru, ale takovy ty nalepky a dalsi radobyhusty veci mi pripadaj jako pubertalni ulet :lol:
A ty seš nejdospělejší a nejchytřejší ze všech co?
BaCH Modified SG :: MXR M104 :: The "Shotgun" J :: Elixir strings :: R.M. Pickups Cable One

Jan Kaplický 1937 - 2009
afektband

Příspěvek od afektband »

Joey píše:
x-schermen píše:me osobne prijde tuning jak tomu rikas vpodstate vylepsovani hardwaru, ale takovy ty nalepky a dalsi radobyhusty veci mi pripadaj jako pubertalni ulet :lol:
A ty seš nejdospělejší a nejchytřejší ze všech co?
Já měl taky dřív polepenou kytaru, ze začátku jak to není hrozně hustý, ale potom jsem nějak vystřízlivěl a nálepky šli dolu, prostě se mi to přestalo líbit a spíš to vypadalo trapně...
PetrPeter * 1.5.1975 - 1.8.2008 + R.I.P.

::Framus Renegade Custom Shop, Framus Pantera (SD Dave Mustain Signature aktiv pickups)::Dunlop Cry Baby GCB 95::Framus Cobra::Carvin 412B::Kabely Smrčka, Klotz a PW::
Martin656

Příspěvek od Martin656 »

ja taky nalepky na kytare nerad
Cort VX-X4-explorer :) Behringer kytara a jejich kombo GM 108....trsatka jedu dunlopy 0,73(zluta zelvicka):-D
Joey
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Joey »

Martin656 píše:ja taky nalepky na kytare nerad
Já víc...nechápu třeba Snoopyho :roll: nebo pána z cKy...bože
BaCH Modified SG :: MXR M104 :: The "Shotgun" J :: Elixir strings :: R.M. Pickups Cable One

Jan Kaplický 1937 - 2009
Martin656

Příspěvek od Martin656 »

nn ja nejvic..
Cort VX-X4-explorer :) Behringer kytara a jejich kombo GM 108....trsatka jedu dunlopy 0,73(zluta zelvicka):-D
Joey
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Joey »

Představ si třeba moje SG s nálepkama Ethnis nebo Ádyjo :? já sem pro vintage look :wink:

Jan Kaplický 1937 - 2009
Martin656

Příspěvek od Martin656 »

haha tak to si nedokazu predstavit..ale takovy manici proste sou so to tam soupnou..treba na lubovku :D:D
afektband

Příspěvek od afektband »

Jedna velká nálepka v pohodě, ale víc už vypadá strašně. Když už, tak polepit celý, když už, tak už. Rozhodně to vypadá líp, než sem tam nějaká, to vypadá fakt obludně.

::Framus Renegade Custom Shop, Framus Pantera (SD Dave Mustain Signature aktiv pickups)::Dunlop Cry Baby GCB 95::Framus Cobra::Carvin 412B::Kabely Smrčka, Klotz a PW::
caroline22
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od caroline22 »

afektband píše: No koukám že ti tam nedrží moc kobylkovej snímač-máš tam pruh izolepy a ten chudák krkovej je taky nějakej zapadlej :D
no, tak krkový mám hodně nízko, nějak se mi ten zvuk líbí víc, to je nastavením, kobylkový se nějak vyklá, ale hraje, tak co :D

every evening's friday, every morning's monday...
...YOU MOTHERFUCKERS YOU'LL SING SOMEDAY!
afektband

Příspěvek od afektband »

caroline22 píše:
afektband píše: No koukám že ti tam nedrží moc kobylkovej snímač-máš tam pruh izolepy a ten chudák krkovej je taky nějakej zapadlej :D
no, tak krkový mám hodně nízko, nějak se mi ten zvuk líbí víc, to je nastavením, kobylkový se nějak vyklá, ale hraje, tak co :D
Já jsem si chtěl jenom rejpnout...V pohodě. Kámoš měl taky basu, padali mu z toho krytky poťáků, vypadávad snímač, čuměli dráty, ale on na ní nedal dopustit. 8)

turbo_MaCk
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od turbo_MaCk »

framikoin píše:tak mozna jsem se zas utvrdil v tom, ze chcu tele... :D casem, tak po prazkach mozna nejakyho Squira na blbnuti, ten Bigsby, mozny P90... pekna kytara.
po tom teleti s P90 šilhám už dlouho! Vyzera sexy že?

K tomu lepení... Ono není stejný nalepit si na kytaru DC jako nalepit si tam city rockers. I ty samolepky můžou dělat naprosto jinej doje. Já mám rád osebaný kytary.... odřený Fendery, ošoupaný gibsony.... krása
Vířím klidné vody pacifiku. Jsem jediným opravdovým nepřítelem dobrého zvuku.
Obsah sáčku vysypeme do 0,5l vroucí vody, přidáme vejce a promícháme. Hotové dogma podáváme téplé a šíříme řetězovou reakcí.
Dark Axel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dark Axel »

já spíše beru vtipné nálepky...sám mám na kytaře hulící žárovky z obalu posledního CD Qotsa a nově přibyl výstražný trojuhelník s dítětem, co se lepívá na auta :D to jsem dostal k šestnáctinám od nejlepší kamarádky
Jazzmaster/Ibanez RB650 -> Trace Elliot, 15"
Braniik
Rádce

Příspěvek od Braniik »

Caroline22 mi pripomenula, ze som sem este nedal svoje Stagg tele s bigsbym (tiez od Bacha) :) Pri kobylke mam RM pickup F1, ku krku planujem P90.

Obrázek
Chapman ML1 Standard Modern, Squier Classic Vibe Stratocaster '50s, --> Michalík Wah/Volume, Boss IR-2, TC Pipeline Tremolo, TC Alter Ego v2, Fender Marine Layer Reverb --> Yamaha THR 10
Smrťokvítek
Globální moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Smrťokvítek »

:shock: pěkná kytarka. Co to je za snímač u krku ? :)
(っ◕‿◕)っ :: (╯°□°)╯︵ ┻━┻ :: (❍ᴥ❍ʋ) :: ᶘ ᵒᴥᵒᶅ
Braniik
Rádce

Příspěvek od Braniik »

To je Stagg AlNiCo Hot Vintage Modern Custom Pro :D Ale nie.. obycajny, z vyroby.. hnusny zvuk - slaby, zahuhlany.
Chapman ML1 Standard Modern, Squier Classic Vibe Stratocaster '50s, --> Michalík Wah/Volume, Boss IR-2, TC Pipeline Tremolo, TC Alter Ego v2, Fender Marine Layer Reverb --> Yamaha THR 10
turbo_MaCk
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od turbo_MaCk »

a jak to tremolo chodí???
Vířím klidné vody pacifiku. Jsem jediným opravdovým nepřítelem dobrého zvuku.
Obsah sáčku vysypeme do 0,5l vroucí vody, přidáme vejce a promícháme. Hotové dogma podáváme téplé a šíříme řetězovou reakcí.
Braniik
Rádce

Příspěvek od Braniik »

Nema moc velky rozsah (asi, jedine ine "bigsby" tremolo som skusal iba na jolane). Ale som s tym velmi spokojny, je to dobre spestrenie. No a nerozladuje to struny, to je fajn.
Red Bull
Globální moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Red Bull »

Tak to se mi dost páčí - tele s bigsby vypadá dost sympaticky :wink:
"MOJO" kills modern music...

Je tu spousta otázek, které již byly zodpovězeny.
Fender Stratocaster photo flame MIJ [1994] -> Ibanez AW3000NT ]

http://www.7daysgallery.com
Luky

Příspěvek od Luky »

Smrťokvítek píše::shock: pěkná kytarka. Co to je za snímač u krku ? :)
vypadá to na seymour duncan sh8
Odpovědět

Zpět na „Nástroje“