*** Váš Tuning ***
-
x-schermen
- Joey
- Kontaktovat uživatele:
A ty seš nejdospělejší a nejchytřejší ze všech co?x-schermen píše:me osobne prijde tuning jak tomu rikas vpodstate vylepsovani hardwaru, ale takovy ty nalepky a dalsi radobyhusty veci mi pripadaj jako pubertalni ulet
BaCH Modified SG :: MXR M104 :: The "Shotgun" J :: Elixir strings :: R.M. Pickups Cable One
Jan Kaplický 1937 - 2009
Jan Kaplický 1937 - 2009
Já měl taky dřív polepenou kytaru, ze začátku jak to není hrozně hustý, ale potom jsem nějak vystřízlivěl a nálepky šli dolu, prostě se mi to přestalo líbit a spíš to vypadalo trapně...Joey píše:A ty seš nejdospělejší a nejchytřejší ze všech co?x-schermen píše:me osobne prijde tuning jak tomu rikas vpodstate vylepsovani hardwaru, ale takovy ty nalepky a dalsi radobyhusty veci mi pripadaj jako pubertalni ulet
PetrPeter * 1.5.1975 - 1.8.2008 + R.I.P.
::Framus Renegade Custom Shop, Framus Pantera (SD Dave Mustain Signature aktiv pickups)::Dunlop Cry Baby GCB 95::Framus Cobra::Carvin 412B::Kabely Smrčka, Klotz a PW::
::Framus Renegade Custom Shop, Framus Pantera (SD Dave Mustain Signature aktiv pickups)::Dunlop Cry Baby GCB 95::Framus Cobra::Carvin 412B::Kabely Smrčka, Klotz a PW::
Jedna velká nálepka v pohodě, ale víc už vypadá strašně. Když už, tak polepit celý, když už, tak už. Rozhodně to vypadá líp, než sem tam nějaká, to vypadá fakt obludně.
- caroline22
- Kontaktovat uživatele:
no, tak krkový mám hodně nízko, nějak se mi ten zvuk líbí víc, to je nastavením, kobylkový se nějak vyklá, ale hraje, tak coafektband píše: No koukám že ti tam nedrží moc kobylkovej snímač-máš tam pruh izolepy a ten chudák krkovej je taky nějakej zapadlej
every evening's friday, every morning's monday...
...YOU MOTHERFUCKERS YOU'LL SING SOMEDAY!
Já jsem si chtěl jenom rejpnout...V pohodě. Kámoš měl taky basu, padali mu z toho krytky poťáků, vypadávad snímač, čuměli dráty, ale on na ní nedal dopustit.caroline22 píše:no, tak krkový mám hodně nízko, nějak se mi ten zvuk líbí víc, to je nastavením, kobylkový se nějak vyklá, ale hraje, tak coafektband píše: No koukám že ti tam nedrží moc kobylkovej snímač-máš tam pruh izolepy a ten chudák krkovej je taky nějakej zapadlej
- turbo_MaCk
- Kontaktovat uživatele:
po tom teleti s P90 šilhám už dlouho! Vyzera sexy že?framikoin píše:tak mozna jsem se zas utvrdil v tom, ze chcu tele...casem, tak po prazkach mozna nejakyho Squira na blbnuti, ten Bigsby, mozny P90... pekna kytara.
K tomu lepení... Ono není stejný nalepit si na kytaru DC jako nalepit si tam city rockers. I ty samolepky můžou dělat naprosto jinej doje. Já mám rád osebaný kytary.... odřený Fendery, ošoupaný gibsony.... krása
Vířím klidné vody pacifiku. Jsem jediným opravdovým nepřítelem dobrého zvuku.
Obsah sáčku vysypeme do 0,5l vroucí vody, přidáme vejce a promícháme. Hotové dogma podáváme téplé a šíříme řetězovou reakcí.
Obsah sáčku vysypeme do 0,5l vroucí vody, přidáme vejce a promícháme. Hotové dogma podáváme téplé a šíříme řetězovou reakcí.
Caroline22 mi pripomenula, ze som sem este nedal svoje Stagg tele s bigsbym (tiez od Bacha)
Pri kobylke mam RM pickup F1, ku krku planujem P90.

Chapman ML1 Standard Modern, Squier Classic Vibe Stratocaster '50s, --> Michalík Wah/Volume, Boss IR-2, TC Pipeline Tremolo, TC Alter Ego v2, Fender Marine Layer Reverb --> Yamaha THR 10
- Smrťokvítek
- Globální moderátor
- Kontaktovat uživatele:
- turbo_MaCk
- Kontaktovat uživatele:
Nema moc velky rozsah (asi, jedine ine "bigsby" tremolo som skusal iba na jolane). Ale som s tym velmi spokojny, je to dobre spestrenie. No a nerozladuje to struny, to je fajn.
Chapman ML1 Standard Modern, Squier Classic Vibe Stratocaster '50s, --> Michalík Wah/Volume, Boss IR-2, TC Pipeline Tremolo, TC Alter Ego v2, Fender Marine Layer Reverb --> Yamaha THR 10
- Red Bull
- Globální moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Tak to se mi dost páčí - tele s bigsby vypadá dost sympaticky 
"MOJO" kills modern music...
Je tu spousta otázek, které již byly zodpovězeny. Fender Stratocaster photo flame MIJ [1994] -> Ibanez AW3000NT ]
http://www.7daysgallery.com
Je tu spousta otázek, které již byly zodpovězeny. Fender Stratocaster photo flame MIJ [1994] -> Ibanez AW3000NT ]
http://www.7daysgallery.com