Teenage Engineering po-12 (případně jiný)

Klavíry, keyboardy, digitální piana, syntezátory, ...
Odpovědět
cechoma

Teenage Engineering po-12 (případně jiný)

Příspěvek od cechoma »

Zdravím vás, rád bych se zeptal na pár otázek ohledně produktů od Teenage Engineering řady po (kontkrétně po-12). Máte někdo zkušenosti

První a pro mne nejdůležitější otázka je, zda je možné vytvořenou sekvenci uložit do paměti a po vypnutí ji znovu vyvolat.
Jak kvalitní je zvuk na výstupu? (možná poněkud hloupá otázka, ale při ceně 1700 jsem celkem zvědavý)
Pevnost produktu. Zda se s tím musí zacházet v rukavičkách, nebo to i něco snese.

Předem děkuji za odpověď, Martin
rotten77
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Re: Teenage Engineering po-12 (případně jiný)

Příspěvek od rotten77 »

Myslím, že na všechny otázky najdeš odpovědi na Google.
cechoma píše:První a pro mne nejdůležitější otázka je, zda je možné vytvořenou sekvenci uložit do paměti a po vypnutí ji znovu vyvolat.
Pokud se nepletu, tak Pocket Operators mají určitý počet patternů a změny v nich se automaticky ukládají, takže ano - mělo by jít pattern uložit a potom znovu načíst.

cechoma píše:Jak kvalitní je zvuk na výstupu? (možná poněkud hloupá otázka, ale při ceně 1700 jsem celkem zvědavý)
Na co se konkrétně ptáš? Zvuk je dostatečně kvalitní v rámci možností. Zní to tak, jak to zní a zvuk na výstupu je takový, jako má být :-) Cena na to nemá vliv. I kdyby někdo udělal mašinku z podobných součástek a podobným účelem za 10.000 zvukový výstup bude srovnatelný.
cechoma píše:Pevnost produktu. Zda se s tím musí zacházet v rukavičkách, nebo to i něco snese.
Nebál bych se toho, ale asi bych radši pořídil to silikonové pouzdro a případně to, třeba v batohu, vozil i v nějak krabičce.

Jinak tyhle PO jsou poměrně specifická záležitost. Bral bych to spíš jako doplněk k dalším synťákům. Spousta lidí je kupuje jako svůj první "synťák" kvůli té ceně, ale pak neví, co s tím vlastně dělat. Nevím, jestli to je tvůj případ, ale pokud jo, tak si přečti mj článek Jak koupit první syntezátor?.
Odpovědět

Zpět na „Klávesové nástroje a syntezátory“