Zdravím vás, rád bych se zeptal na pár otázek ohledně produktů od Teenage Engineering řady po (kontkrétně po-12). Máte někdo zkušenosti
První a pro mne nejdůležitější otázka je, zda je možné vytvořenou sekvenci uložit do paměti a po vypnutí ji znovu vyvolat.
Jak kvalitní je zvuk na výstupu? (možná poněkud hloupá otázka, ale při ceně 1700 jsem celkem zvědavý)
Pevnost produktu. Zda se s tím musí zacházet v rukavičkách, nebo to i něco snese.
Předem děkuji za odpověď, Martin
Teenage Engineering po-12 (případně jiný)
Pravidla fóra
- rotten77
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Re: Teenage Engineering po-12 (případně jiný)
Myslím, že na všechny otázky najdeš odpovědi na Google.
Cena na to nemá vliv. I kdyby někdo udělal mašinku z podobných součástek a podobným účelem za 10.000 zvukový výstup bude srovnatelný.
Jinak tyhle PO jsou poměrně specifická záležitost. Bral bych to spíš jako doplněk k dalším synťákům. Spousta lidí je kupuje jako svůj první "synťák" kvůli té ceně, ale pak neví, co s tím vlastně dělat. Nevím, jestli to je tvůj případ, ale pokud jo, tak si přečti mj článek Jak koupit první syntezátor?.
Pokud se nepletu, tak Pocket Operators mají určitý počet patternů a změny v nich se automaticky ukládají, takže ano - mělo by jít pattern uložit a potom znovu načíst.cechoma píše:První a pro mne nejdůležitější otázka je, zda je možné vytvořenou sekvenci uložit do paměti a po vypnutí ji znovu vyvolat.
Na co se konkrétně ptáš? Zvuk je dostatečně kvalitní v rámci možností. Zní to tak, jak to zní a zvuk na výstupu je takový, jako má býtcechoma píše:Jak kvalitní je zvuk na výstupu? (možná poněkud hloupá otázka, ale při ceně 1700 jsem celkem zvědavý)
Nebál bych se toho, ale asi bych radši pořídil to silikonové pouzdro a případně to, třeba v batohu, vozil i v nějak krabičce.cechoma píše:Pevnost produktu. Zda se s tím musí zacházet v rukavičkách, nebo to i něco snese.
Jinak tyhle PO jsou poměrně specifická záležitost. Bral bych to spíš jako doplněk k dalším synťákům. Spousta lidí je kupuje jako svůj první "synťák" kvůli té ceně, ale pak neví, co s tím vlastně dělat. Nevím, jestli to je tvůj případ, ale pokud jo, tak si přečti mj článek Jak koupit první syntezátor?.
Hraju na kytary a mašinky