LANEY LX 120 Twin
Pravidla fóra
LANEY LX 120 Twin
Čau, zajímal by mě názor na tohle to kombo
http://kytary.cz/laney-kytarove-kombo-s ... :Laney:1:0
Upraven název - Nero
http://kytary.cz/laney-kytarove-kombo-s ... :Laney:1:0
Upraven název - Nero
- Stanley
- Kontaktovat uživatele:
Kytarová komba Laney moc dobrý nedělá, na basovém poli je na tom lépe. Za tu desítku se dá koupit mnohem lepší věc. Mrkni třeba na bazar: http://www.hudebnibazar.cz/index.php?pa ... xt=&ins=10
Ten Marshall Valestate bude hrát milionkát líp. Jediné, co se o tom Laneym dá s jistotou říct je, že bude hrát hodně nahlas, což ten Marshall taky, ale navíc mnohem lépe
Ten Marshall Valestate bude hrát milionkát líp. Jediné, co se o tom Laneym dá s jistotou říct je, že bude hrát hodně nahlas, což ten Marshall taky, ale navíc mnohem lépe
Basuju: Jackson C20
Kejtruju: Apollo DMG-1200
Apec: Laney H160b, Peavey Blazer 158, Kustom KLA 10
Kejbly, struny: Warwick
Prcátka: Dunlop .68, Brain .71
Čau. Mám ho. Na tranzistor je to docela slušné kombo. Mě osobně velice příjemně překvapil čistý kanál, který je fakt výborný. Ale pozor... je dost složité najít svůj zvuk u zkresleného kanálu. Taky je to hodně přísný na techniku, takže je všechno slyšet. Pokud to plánuješ jako předstupeň pořádný lampy, tak jako já, tak doporučuji...
ESP RZK-1, ESP 901, Randall RH150G3, Mesa Boogie 4x12, kabeláž Klotz, Behringer FCB1010, ....a čekání na g-majora
- Little.Sick.Fish
- Kontaktovat uživatele:
Ehm ehm... Poslechni si něco od Paula Gilberta, dlouho na Laney hrál (na celolampu)! Tranzistory možná- HCM stojí za za starou bačkoru, ty LX nevim...Stanley píše:Kytarová komba Laney moc dobrý nedělá...
kytary:Epiphone SG G400 Goth (snímače Dimarzio PAF Classic), Fokus Strat S-S-S K.A.
komba: Laney VC50, Behringer GMX 110
efekty: Wah GD-45, Danelectro Milkshake chorus, Danelectro PB&J delay
komba: Laney VC50, Behringer GMX 110
efekty: Wah GD-45, Danelectro Milkshake chorus, Danelectro PB&J delay
- *Twisted.Brother*
- Kontaktovat uživatele:
Což myslím zas tak vělkou roly nehraje*Twisted.Brother* píše:ale je fakt ze to kombo vypada hezky(Visualne)
Já jsem slyšel několik kytarovejch Laney a nemůžu říct jako že by se mi zvuk nalíbil...nebylo to nic mega, ale zase v pohodě.
Fender 51 RI PB, Trace Elliot 715 SMC, Hocke BN110, EHX Q-Tron, COG Effects Green Tarkin, EBS Unichorus, Digitech Hardwire HT-2, TC Electronic Ditto Looper, Barber Linden EQ, EHX Headphone Amp, kabely Hendrex + Planet Waves + Vox,...
Petrpeter *1.5.1975 +1.8.2008 Odpočívej v pokoji...
- freelancer02
No tak jako to je takovej prapodiivnej názor...hezkým hraním nemůžeš z shitskýho aparátu dostat nádhernej zvuk...můj názor...Saul píše:Navíc je to pánové hlavně o rukou. Až potom o aparátu.
Fender 51 RI PB, Trace Elliot 715 SMC, Hocke BN110, EHX Q-Tron, COG Effects Green Tarkin, EBS Unichorus, Digitech Hardwire HT-2, TC Electronic Ditto Looper, Barber Linden EQ, EHX Headphone Amp, kabely Hendrex + Planet Waves + Vox,...
Jó to s tebou souhlasim.... Ale z průměrnýho aparátu dokážeš vyždímat lepší zvuk když máš techniku, než když hrát neumíš a hraješ na super amp.KIWI píše:No tak jako to je takovej prapodiivnej názor...hezkým hraním nemůžeš z shitskýho aparátu dostat nádhernej zvuk...můj názor...Saul píše:Navíc je to pánové hlavně o rukou. Až potom o aparátu.
ESP RZK-1, ESP 901, Randall RH150G3, Mesa Boogie 4x12, kabeláž Klotz, Behringer FCB1010, ....a čekání na g-majora
- Stanley
- Kontaktovat uživatele:
Já myslel tyhle levnější věci od Laney, bazarovej Marshall bude hrát mnohem líp. Já samozřejmě nepočítam hi-end modely, který staví na zakázku světovejm hudebníkům. A ruce vždycky dělaj nejvíc. Kompenzovat si nedokonalou techniku dokonalym aparátem je ubohý...
Basuju: Jackson C20
to by ten tran'dák musel bejt hodně vyřvanej, sice by to bylo slyset ale měl by volume na max a nehrálo by to dvakrát pěkněSami píše:30W lampa a 60W tranďák.. To ti stačí všude. Si myslím.Fíla píše:No já na to kombo čuměl hlavně kvůli výkonu.... A tak se ptám jak silný musim mít kombo aby uhrálo nejaky klub popřípadě podium?
Epiphone Lp Special II
Peavey Rage 158 Transtube series
kabel Proel, trsátko Jolana
3 akustiky z hořovic
Peavey Rage 158 Transtube series
kabel Proel, trsátko Jolana
3 akustiky z hořovic
Kámoš má 65W Crate a dává to maximálně na půlku.. Ať už v klubech, nebo venku v prostoru..jaby píše:to by ten tran'dák musel bejt hodně vyřvanej, sice by to bylo slyset ale měl by volume na max a nehrálo by to dvakrát pěkněSami píše:30W lampa a 60W tranďák.. To ti stačí všude. Si myslím.Fíla píše:No já na to kombo čuměl hlavně kvůli výkonu.... A tak se ptám jak silný musim mít kombo aby uhrálo nejaky klub popřípadě podium?
ale to je určitě nasnímanej do PAčka a musí stát hodně blízko toho...si myslímSami píše:Kámoš má 65W Crate a dává to maximálně na půlku.. Ať už v klubech, nebo venku v prostoru..jaby píše:to by ten tran'dák musel bejt hodně vyřvanej, sice by to bylo slyset ale měl by volume na max a nehrálo by to dvakrát pěkněSami píše: 30W lampa a 60W tranďák.. To ti stačí všude. Si myslím.
Moderátoři jsou tu pro vás nebojte se napsat nápad, návrh, stížnost...
Kytara: Fokus H-JCK, akustika Nashville
Kombo: Laney LX65D
+ plno dalších blbůstek
Kytara: Fokus H-JCK, akustika Nashville
Kombo: Laney LX65D
+ plno dalších blbůstek
Hlavně to už by musela bejt nějaká hodně prdelní akce, těch má kapela tak max 2 když začíná a v klubech zvučení je.Dark Axel píše:taky je kravina chtít tranďákem 60W chtít uhrát klub jen tak bez PA
PetrPeter * 1.5.1975 - 1.8.2008 + R.I.P.
::Framus Renegade Custom Shop, Framus Pantera (SD Dave Mustain Signature aktiv pickups)::Dunlop Cry Baby GCB 95::Framus Cobra::Carvin 412B::Kabely Smrčka, Klotz a PW::
::Framus Renegade Custom Shop, Framus Pantera (SD Dave Mustain Signature aktiv pickups)::Dunlop Cry Baby GCB 95::Framus Cobra::Carvin 412B::Kabely Smrčka, Klotz a PW::