LANEY LX 120 Twin

Lampy, tranzistory, technické problémy, ...
Fíla

LANEY LX 120 Twin

Příspěvek od Fíla »

Čau, zajímal by mě názor na tohle to kombo
http://kytary.cz/laney-kytarove-kombo-s ... :Laney:1:0

Upraven název - Nero
Stanley
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Stanley »

Kytarová komba Laney moc dobrý nedělá, na basovém poli je na tom lépe. Za tu desítku se dá koupit mnohem lepší věc. Mrkni třeba na bazar: http://www.hudebnibazar.cz/index.php?pa ... xt=&ins=10
Ten Marshall Valestate bude hrát milionkát líp. Jediné, co se o tom Laneym dá s jistotou říct je, že bude hrát hodně nahlas, což ten Marshall taky, ale navíc mnohem lépe :)
Basuju: Jackson C20
Kejtruju: Apollo DMG-1200
Apec: Laney H160b, Peavey Blazer 158, Kustom KLA 10
Kejbly, struny: Warwick
Prcátka: Dunlop .68, Brain .71
Saul
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Saul »

Čau. Mám ho. Na tranzistor je to docela slušné kombo. Mě osobně velice příjemně překvapil čistý kanál, který je fakt výborný. Ale pozor... je dost složité najít svůj zvuk u zkresleného kanálu. Taky je to hodně přísný na techniku, takže je všechno slyšet. Pokud to plánuješ jako předstupeň pořádný lampy, tak jako já, tak doporučuji...
ESP RZK-1, ESP 901, Randall RH150G3, Mesa Boogie 4x12, kabeláž Klotz, Behringer FCB1010, ....a čekání na g-majora
Little.Sick.Fish
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Little.Sick.Fish »

Stanley píše:Kytarová komba Laney moc dobrý nedělá...
Ehm ehm... Poslechni si něco od Paula Gilberta, dlouho na Laney hrál (na celolampu)! Tranzistory možná- HCM stojí za za starou bačkoru, ty LX nevim...
kytary:Epiphone SG G400 Goth (snímače Dimarzio PAF Classic), Fokus Strat S-S-S K.A.
komba: Laney VC50, Behringer GMX 110
efekty: Wah GD-45, Danelectro Milkshake chorus, Danelectro PB&J delay
*Twisted.Brother*
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od *Twisted.Brother* »

ale je fakt ze to kombo vypada hezky(Visualne)
KIWI
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od KIWI »

*Twisted.Brother* píše:ale je fakt ze to kombo vypada hezky(Visualne)
Což myslím zas tak vělkou roly nehraje ;-)
Já jsem slyšel několik kytarovejch Laney a nemůžu říct jako že by se mi zvuk nalíbil...nebylo to nic mega, ale zase v pohodě.
Fender 51 RI PB, Trace Elliot 715 SMC, Hocke BN110, EHX Q-Tron, COG Effects Green Tarkin, EBS Unichorus, Digitech Hardwire HT-2, TC Electronic Ditto Looper, Barber Linden EQ, EHX Headphone Amp, kabely Hendrex + Planet Waves + Vox,...

Petrpeter *1.5.1975 +1.8.2008 Odpočívej v pokoji...
m4ro

Příspěvek od m4ro »

Mam Laney lx30 tranzistor a jsem spokojenej:) ma dost ostrej zvuk,cistej kanal je v poradku:) sem s nim spokojenej...takze Peace for Laney
freelancer02

Příspěvek od freelancer02 »

Já se teda Laney taky zastanu, známej z kapely má kytaru Kramer(jakou přesně nevím, každopádně letitou) a k tomu kombo Laney-Tube fusion LV200 a to je tak krásnej zvuk co z toho leze. Hraje na tom nejvíc asi Pink Floydy a to je pánové rachot 8)
Epiphone LP Custom, Marshall DSL40 + nějaké blbosti kolem
Saul
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Saul »

Navíc je to pánové hlavně o rukou. Až potom o aparátu. :wink:
ESP RZK-1, ESP 901, Randall RH150G3, Mesa Boogie 4x12, kabeláž Klotz, Behringer FCB1010, ....a čekání na g-majora
KIWI
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od KIWI »

Saul píše:Navíc je to pánové hlavně o rukou. Až potom o aparátu. :wink:
No tak jako to je takovej prapodiivnej názor...hezkým hraním nemůžeš z shitskýho aparátu dostat nádhernej zvuk...můj názor...
Fender 51 RI PB, Trace Elliot 715 SMC, Hocke BN110, EHX Q-Tron, COG Effects Green Tarkin, EBS Unichorus, Digitech Hardwire HT-2, TC Electronic Ditto Looper, Barber Linden EQ, EHX Headphone Amp, kabely Hendrex + Planet Waves + Vox,...

Petrpeter *1.5.1975 +1.8.2008 Odpočívej v pokoji...
Saul
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Saul »

KIWI píše:
Saul píše:Navíc je to pánové hlavně o rukou. Až potom o aparátu. :wink:
No tak jako to je takovej prapodiivnej názor...hezkým hraním nemůžeš z shitskýho aparátu dostat nádhernej zvuk...můj názor...
Jó to s tebou souhlasim.... Ale z průměrnýho aparátu dokážeš vyždímat lepší zvuk když máš techniku, než když hrát neumíš a hraješ na super amp.
Stanley
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Stanley »

Já myslel tyhle levnější věci od Laney, bazarovej Marshall bude hrát mnohem líp. Já samozřejmě nepočítam hi-end modely, který staví na zakázku světovejm hudebníkům. A ruce vždycky dělaj nejvíc. Kompenzovat si nedokonalou techniku dokonalym aparátem je ubohý...
Basuju: Jackson C20
Kejtruju: Apollo DMG-1200
Apec: Laney H160b, Peavey Blazer 158, Kustom KLA 10
Kejbly, struny: Warwick
Prcátka: Dunlop .68, Brain .71
Fíla

Příspěvek od Fíla »

No já na to kombo čuměl hlavně kvůli výkonu.... A tak se ptám jak silný musim mít kombo aby uhrálo nejaky klub popřípadě podium?
Sami
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sami »

Fíla píše:No já na to kombo čuměl hlavně kvůli výkonu.... A tak se ptám jak silný musim mít kombo aby uhrálo nejaky klub popřípadě podium?
30W lampa a 60W tranďák.. To ti stačí všude. Si myslím.
Ibanez RG321 MH-WK
Crate GT 212 + Crate G 412ST
Behringer GM 108
Saul
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Saul »

Je to opravdu hlasitý.Měl jsem to max. na 8/10 a je to už fakt hodně velkej řev. Nejlepší zvuk byl tak 5/10-6/10. Lampa to ale samozřejmě při tý velký hlasitosti neni.
jaby

Příspěvek od jaby »

Sami píše:
Fíla píše:No já na to kombo čuměl hlavně kvůli výkonu.... A tak se ptám jak silný musim mít kombo aby uhrálo nejaky klub popřípadě podium?
to by ten tran'dák musel bejt hodně vyřvanej, sice by to bylo slyset ale měl by volume na max a nehrálo by to dvakrát pěkně
Epiphone Lp Special II
Peavey Rage 158 Transtube series
kabel Proel, trsátko Jolana
3 akustiky z hořovic
Sami
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sami »

jaby píše:
Sami píše:
to by ten tran'dák musel bejt hodně vyřvanej, sice by to bylo slyset ale měl by volume na max a nehrálo by to dvakrát pěkně
Kámoš má 65W Crate a dává to maximálně na půlku.. Ať už v klubech, nebo venku v prostoru..
Tom49
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Tom49 »

Sami píše:
jaby píše:
Sami píše: 30W lampa a 60W tranďák.. To ti stačí všude. Si myslím.
Kámoš má 65W Crate a dává to maximálně na půlku.. Ať už v klubech, nebo venku v prostoru..
ale to je určitě nasnímanej do PAčka a musí stát hodně blízko toho...si myslím
Moderátoři jsou tu pro vás nebojte se napsat nápad, návrh, stížnost...
Kytara: Fokus H-JCK, akustika Nashville
Kombo: Laney LX65D
+ plno dalších blbůstek
Dark Axel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dark Axel »

taky je kravina chtít tranďákem 60W chtít uhrát klub jen tak bez PA :D
Jazzmaster/Ibanez RB650 -> Trace Elliot, 15"
afektband

Příspěvek od afektband »

Dark Axel píše:taky je kravina chtít tranďákem 60W chtít uhrát klub jen tak bez PA :D
Hlavně to už by musela bejt nějaká hodně prdelní akce, těch má kapela tak max 2 když začíná a v klubech zvučení je.
PetrPeter * 1.5.1975 - 1.8.2008 + R.I.P.

::Framus Renegade Custom Shop, Framus Pantera (SD Dave Mustain Signature aktiv pickups)::Dunlop Cry Baby GCB 95::Framus Cobra::Carvin 412B::Kabely Smrčka, Klotz a PW::
Odpovědět

Zpět na „Komba, zesilovače, reproboxy“