Pedalboardy

Pedály, multiefekty, procesory, ...
Odpovědět

Kolik používáte efektových krabiček?

Můžete vybrat 1 možnost

Zobrazit výsledky

volfi

Re: Pedalboardy

Příspěvek od volfi »

Děkuji za odpovědi, myslím, že microdesignum mi nabídne přesně co potřebuju. A ten EHX mě vůbec nenapadl, koukal jsem na memory toy stojí asi 2500. Parametrama splňuje přesně co chci. :-)
Elektrofonická kytara --> Koaxiální kabel č.1 --> Pedálová deska --> Koaxiální kabel č.2 --> Elektronkový zesilovač --> Reproduktorová skříň
hyenik
Rádce
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od hyenik »

BGD ≋ Baritone Guitar Dreams
≋Dreams Are Messages From The Deep≋
hyenik
Rádce
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od hyenik »

další dávka zahraniční amatérské inspirace...http://www.premierguitar.com/articles/2 ... oards-2017

Obrázek
Tube Guru
Odborník

Příspěvek od Tube Guru »

Zdar, když má někdo potřebu namísto skutečného hraní na kytaru tančit po pedalboardu... :)
S opravami jsem skončil, žádné další zakázky už nepřijímám. Když budete mít jakýkoliv smysluplný technický dotaz týkající se elektronek, zesilovačů a "krabiček", klidně mě kontaktujte e-mailem: z.hronek@protonmail.com Když budu znát odpověď, budu mít čas a chuť, rád Vám odpovím. Děkuji.
hyenik
Rádce
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od hyenik »

zdar, když si někdo pořád myslí, že jediná opravdová muzika je kytara-kabel-aparát... 8)
blondýny nebo brunety?
Naposledy upravil(a) hyenik dne 4.02.2017 10:37, celkem upraveno 1 x.
jirkatol

Příspěvek od jirkatol »

Tube Guru píše:Zdar, když má někdo potřebu namísto skutečného hraní na kytaru tančit po pedalboardu... :)
Tohle naprosto vystihuje kytarista RHCHP,když jsem byl v Praze na koncertu,tak to byl stále neuvěřitelný tanec,ale je to fakt pan kytarista! Klobouk dolů.
Evzen_Lopatka

Příspěvek od Evzen_Lopatka »

Tak jsem se rozhodl vystavit zde svůj předělaný pedalboard. Byl to víc než rok snění (hlavně o Boss ES-8), plánování a nakonec sestavování. Musím říct, že s ES-8 je hraní fakt mnohem větší pohoda. A hlavně i ten zvuk, když nejde signál přes spoustu vypnutých efektů, je skvělej. Buffery v ES-8 udělají taky svou práci. Myslel jsem, že mi už moje kombo zvukově nevyhovuje, ale najednou je všechno zase v pohodě. :-)

Jinak by to chtělo ještě pár dodělávek, ale to už jsou maličkosti...
Přílohy
Pedalboard
Pedalboard
Placka

Příspěvek od Placka »

Tak jsem zase trochu předělal pedalboard. Pomalu přecházím na novou koncepci a plánuju mít všechen zvuk v pedalboardu. Základ AMT SS-10, efekty TC G-System (ten pod SS-10 ani není vidět:-)) a na konci simulace AMG Pangea. Ve smyčkách G-systemu mám MojoMojo a čínskou kopii Suhr Riot. Pač na to nespěchám, tak zatím sleduju bazary, jestli se náhodou Pangea někde neobjeví. Každopádně už jsem si na to nachystal pedalboard, abych měl všechno přijednom.
Zatím mám zachovanou možnost připojení postaru ke kombu Egnater Renegade, až bude Pangea, tak vyzkouším obě možnosti, porovnám a rozhodnu se.

Všechno se to vejde do jednoho kompaktního kufru:
cherreda
Rádce

Příspěvek od cherreda »

To je pěkně vrstevnatá skládačka, dobré a efektivní.

Možnost píchnout se do klasického aparátu je furt zachovaná i s Pangeou, je to úplně v pohodě.
Rocky_MK
Bandzone: www.bandzone.cz/danielandthemoravians
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Rocky_MK »

Já mám takovýhle mini pedalboard. Na doma k tomu ještě používám sluchátka Kurzweil YH3000 a je to bezva budget sestavička. Na to moje hraní...:)
Efekty jsou k překližce chyceny duallockem.

Obrázek
Naposledy upravil(a) Rocky_MK dne 4.04.2017 10:56, celkem upraveno 1 x.
hyenik
Rádce
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od hyenik »

jak zrecyklovat manželce zehlici prkno...

Placka

Příspěvek od Placka »

cherreda píše:Možnost píchnout se do klasického aparátu je furt zachovaná i s Pangeou, je to úplně v pohodě.
To je jasný, ale já to mám propojený složitějc:
kytara -> G-systém -> Preamp aparátu -> G-systém -> konec (případně master sekce u SS-10). Takže to je docela hodně kabeláže a navíc G-systémem přepínám kanály, takže patche v G-systemu pro využití SS-10 jsou jiný než než pro Egnater...
Pavel K

Příspěvek od Pavel K »

Zajímavý, ale asi ne úplně originální nápad od Joya "Pedal Carpet". Skládací "koberec" + efekty na samolepící sucháče + kabely schovávané do toho koberce za 25$. K dispozici i navíc se slušivou taštičkou pro přenášení za 70$.
suchohrib

Příspěvek od suchohrib »

Mono letos na jaře hodlá uvést i pedalboardy https://monocreators.com/pedalboards/

Obrázek
Naposledy upravil(a) suchohrib dne 4.04.2017 8:10, celkem upraveno 1 x.
fanyn
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od fanyn »

Moje skromná domácí sestavička na Palmer Pedal Bay 40, napájená HB Juniorem (kromě toho obřího Engl switche samozřejmě). Místo ještě nějaké zbývá, což mě na jednu stranu těší, ovšem na druhou tak trochu dopředu děsí mou peněženku... :D :)
Přílohy
WP_20170330_16_34_49_Rich (3).jpg
LTD EC500 black (EMG60/EMG81), ENGL E322 Thunder 50W
TC Sub 'N' Up, Zander Circuitry SiClone Fuzz, DOD Carcosa, BOSS CH1, Razzor Delay Box, BOSS RV6
HB Power Plant Junior, Hendrex Patch Bay 4TRS, Hendrex Silver guitar cables, Hendrex Flex patch cables
PRO-CO mic cable, Shure SM57 LCE, Steinberg UR12, Cubase AI
hyenik
Rádce
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od hyenik »

kazde prazdne místo si zaslouzi byt zaplneno ;)
suchohrib

Příspěvek od suchohrib »

hyenik píše:kazde prazdne místo si zaslouzi byt zaplneno ;)
aneb jak říkáme my latiníci "horror vacui" :)
filo01

Příspěvek od filo01 »

Rocky_MK píše:Já mám takovýhle mini pedalboard. Na doma k tomu ještě používám sluchátka Kurzweil YH3000 a je to bezva budget sestavička. Na to moje hraní...:)
Efekty jsou k překližce chyceny duallockem.

Chápu dobře, že ten DualLock stál několikanásobek toho, co ta deska?
http://www.slepto.cz/3m-dual-lock?gclid ... Gwod1sUOpg

V dohledné době plánuju dělat téměř to samé (G1XOn, Jamman XT, FS3X a baterka) a řeším, jak to co nejlevněji přichytit. Budu to potřebovat tak 3-4x do roka z desky sundat.
Při minulém pokusu jsem to měl přišroubované přes taková kovová dvojočka, která jsem si naštípal z pásu, teď uvažuju, že to udělám stejně, leda by byla na stole ještě nějaká alternativa.
Squier Affinity Strat Junior HSS, Jet JS-300Mini, NuX Mighty Plug Pro, Mooer GWU4, Focusrite 2i2 3rdgen, Zoom AMS-22, Shure SRH-840A, JBL LSR 305P MKII, iLoud, iPad + pluginy
rotten77
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od rotten77 »

filo01 píše:Chápu dobře, že ten DualLock stál několikanásobek toho, co ta deska?
Já kupuju tenhle: http://www.g3.cz/katalog/suche-zipy-3m/ ... ock-sj3540

Na klasické efekty stačí klasický suchý zip, ale pokud jsou větší/težší, tak radši volím dual-lock. Třeba Line6 M13 mám na dvou páscích, tak 30 cm a drží to fest. Teď na to budu dávat i synťáky. Klasické suché zipy se mi moc neosvědčily. Dřív nebo později nevydržely (asi špatné lepidlo - povrchy jsem vždy očistil, ale stejně to slezlo).
filo01

Příspěvek od filo01 »

rotten77: Tak to už je jiná cenová liga, díky za tip ;)
Squier Affinity Strat Junior HSS, Jet JS-300Mini, NuX Mighty Plug Pro, Mooer GWU4, Focusrite 2i2 3rdgen, Zoom AMS-22, Shure SRH-840A, JBL LSR 305P MKII, iLoud, iPad + pluginy
Odpovědět

Zpět na „Kytarové efekty“