Pedalboardy
Pravidla fóra
Re: Pedalboardy
Děkuji za odpovědi, myslím, že microdesignum mi nabídne přesně co potřebuju. A ten EHX mě vůbec nenapadl, koukal jsem na memory toy stojí asi 2500. Parametrama splňuje přesně co chci. 
Elektrofonická kytara --> Koaxiální kabel č.1 --> Pedálová deska --> Koaxiální kabel č.2 --> Elektronkový zesilovač --> Reproduktorová skříň
BGD ≋ Baritone Guitar Dreams
≋Dreams Are Messages From The Deep≋
Zdar, když má někdo potřebu namísto skutečného hraní na kytaru tančit po pedalboardu... 
S opravami jsem skončil, žádné další zakázky už nepřijímám. Když budete mít jakýkoliv smysluplný technický dotaz týkající se elektronek, zesilovačů a "krabiček", klidně mě kontaktujte e-mailem: z.hronek@protonmail.com Když budu znát odpověď, budu mít čas a chuť, rád Vám odpovím. Děkuji.
zdar, když si někdo pořád myslí, že jediná opravdová muzika je kytara-kabel-aparát...
blondýny nebo brunety?
blondýny nebo brunety?
Naposledy upravil(a) hyenik dne 4.02.2017 10:37, celkem upraveno 1 x.
Tohle naprosto vystihuje kytarista RHCHP,když jsem byl v Praze na koncertu,tak to byl stále neuvěřitelný tanec,ale je to fakt pan kytarista! Klobouk dolů.Tube Guru píše:Zdar, když má někdo potřebu namísto skutečného hraní na kytaru tančit po pedalboardu...
-
Evzen_Lopatka
Tak jsem se rozhodl vystavit zde svůj předělaný pedalboard. Byl to víc než rok snění (hlavně o Boss ES-8), plánování a nakonec sestavování. Musím říct, že s ES-8 je hraní fakt mnohem větší pohoda. A hlavně i ten zvuk, když nejde signál přes spoustu vypnutých efektů, je skvělej. Buffery v ES-8 udělají taky svou práci. Myslel jsem, že mi už moje kombo zvukově nevyhovuje, ale najednou je všechno zase v pohodě. 
Jinak by to chtělo ještě pár dodělávek, ale to už jsou maličkosti...
Jinak by to chtělo ještě pár dodělávek, ale to už jsou maličkosti...
Tak jsem zase trochu předělal pedalboard. Pomalu přecházím na novou koncepci a plánuju mít všechen zvuk v pedalboardu. Základ AMT SS-10, efekty TC G-System (ten pod SS-10 ani není vidět:-)) a na konci simulace AMG Pangea. Ve smyčkách G-systemu mám MojoMojo a čínskou kopii Suhr Riot. Pač na to nespěchám, tak zatím sleduju bazary, jestli se náhodou Pangea někde neobjeví. Každopádně už jsem si na to nachystal pedalboard, abych měl všechno přijednom.
Zatím mám zachovanou možnost připojení postaru ke kombu Egnater Renegade, až bude Pangea, tak vyzkouším obě možnosti, porovnám a rozhodnu se.

Všechno se to vejde do jednoho kompaktního kufru:

Zatím mám zachovanou možnost připojení postaru ke kombu Egnater Renegade, až bude Pangea, tak vyzkouším obě možnosti, porovnám a rozhodnu se.

Všechno se to vejde do jednoho kompaktního kufru:

To je pěkně vrstevnatá skládačka, dobré a efektivní.
Možnost píchnout se do klasického aparátu je furt zachovaná i s Pangeou, je to úplně v pohodě.
Možnost píchnout se do klasického aparátu je furt zachovaná i s Pangeou, je to úplně v pohodě.
| Cruel YT | Cruel sptf
- Rocky_MK
- Bandzone: www.bandzone.cz/danielandthemoravians
- Kontaktovat uživatele:
Já mám takovýhle mini pedalboard. Na doma k tomu ještě používám sluchátka Kurzweil YH3000 a je to bezva budget sestavička. Na to moje hraní...
Efekty jsou k překližce chyceny duallockem.

Naposledy upravil(a) Rocky_MK dne 4.04.2017 10:56, celkem upraveno 1 x.
jak zrecyklovat manželce zehlici prkno...

To je jasný, ale já to mám propojený složitějc:cherreda píše:Možnost píchnout se do klasického aparátu je furt zachovaná i s Pangeou, je to úplně v pohodě.
kytara -> G-systém -> Preamp aparátu -> G-systém -> konec (případně master sekce u SS-10). Takže to je docela hodně kabeláže a navíc G-systémem přepínám kanály, takže patche v G-systemu pro využití SS-10 jsou jiný než než pro Egnater...
Zajímavý, ale asi ne úplně originální nápad od Joya "Pedal Carpet". Skládací "koberec" + efekty na samolepící sucháče + kabely schovávané do toho koberce za 25$. K dispozici i navíc se slušivou taštičkou pro přenášení za 70$.
Naposledy upravil(a) suchohrib dne 4.04.2017 8:10, celkem upraveno 1 x.
- fanyn
- Kontaktovat uživatele:
Moje skromná domácí sestavička na Palmer Pedal Bay 40, napájená HB Juniorem (kromě toho obřího Engl switche samozřejmě). Místo ještě nějaké zbývá, což mě na jednu stranu těší, ovšem na druhou tak trochu dopředu děsí mou peněženku...

LTD EC500 black (EMG60/EMG81), ENGL E322 Thunder 50W
TC Sub 'N' Up, Zander Circuitry SiClone Fuzz, DOD Carcosa, BOSS CH1, Razzor Delay Box, BOSS RV6
HB Power Plant Junior, Hendrex Patch Bay 4TRS, Hendrex Silver guitar cables, Hendrex Flex patch cables
PRO-CO mic cable, Shure SM57 LCE, Steinberg UR12, Cubase AI
TC Sub 'N' Up, Zander Circuitry SiClone Fuzz, DOD Carcosa, BOSS CH1, Razzor Delay Box, BOSS RV6
HB Power Plant Junior, Hendrex Patch Bay 4TRS, Hendrex Silver guitar cables, Hendrex Flex patch cables
PRO-CO mic cable, Shure SM57 LCE, Steinberg UR12, Cubase AI
kazde prazdne místo si zaslouzi byt zaplneno 
aneb jak říkáme my latiníci "horror vacui"hyenik píše:kazde prazdne místo si zaslouzi byt zaplneno
Chápu dobře, že ten DualLock stál několikanásobek toho, co ta deska?Rocky_MK píše:Já mám takovýhle mini pedalboard. Na doma k tomu ještě používám sluchátka Kurzweil YH3000 a je to bezva budget sestavička. Na to moje hraní...
http://www.slepto.cz/3m-dual-lock?gclid ... Gwod1sUOpg
V dohledné době plánuju dělat téměř to samé (G1XOn, Jamman XT, FS3X a baterka) a řeším, jak to co nejlevněji přichytit. Budu to potřebovat tak 3-4x do roka z desky sundat.
Při minulém pokusu jsem to měl přišroubované přes taková kovová dvojočka, která jsem si naštípal z pásu, teď uvažuju, že to udělám stejně, leda by byla na stole ještě nějaká alternativa.

Squier Affinity Strat Junior HSS, Jet JS-300Mini, NuX Mighty Plug Pro, Mooer GWU4, Focusrite 2i2 3rdgen, Zoom AMS-22, Shure SRH-840A, JBL LSR 305P MKII, iLoud, iPad + pluginy
- rotten77
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Já kupuju tenhle: http://www.g3.cz/katalog/suche-zipy-3m/ ... ock-sj3540filo01 píše:Chápu dobře, že ten DualLock stál několikanásobek toho, co ta deska?
Na klasické efekty stačí klasický suchý zip, ale pokud jsou větší/težší, tak radši volím dual-lock. Třeba Line6 M13 mám na dvou páscích, tak 30 cm a drží to fest. Teď na to budu dávat i synťáky. Klasické suché zipy se mi moc neosvědčily. Dřív nebo později nevydržely (asi špatné lepidlo - povrchy jsem vždy očistil, ale stejně to slezlo).
Hraju na kytary a mašinky
rotten77: Tak to už je jiná cenová liga, díky za tip 
Squier Affinity Strat Junior HSS, Jet JS-300Mini, NuX Mighty Plug Pro, Mooer GWU4, Focusrite 2i2 3rdgen, Zoom AMS-22, Shure SRH-840A, JBL LSR 305P MKII, iLoud, iPad + pluginy