BOSS MS-3 Multi Effects Switcher
Pravidla fóra
Re: BOSS MS-3 Multi Effects Switcher
Hmm, tak to jsem zvědavý. U G-systemu byla problém hlavně prodleva relátek ovládajících kanály aparátu, samotný presety se přepínaly v pohodě...Ale G-systém už jsem prodal, takže s MS-3 musím být spokojenej:-). A mimochodem stále čekám na dodávku, už dobře tři týdny...U Thomanna mezitím naskladnili, tak jsem si říkal, že bude i v kytarách.cz, ale zatím nic...
Přepínání kanálů přes relátka vyzkoušené nemám, mám jen podlahové preampy bez vstupu na ftsw a Triax.
LeLead přepínanej přes midi je ok.
LeLead přepínanej přes midi je ok.
| Cruel YT | Cruel sptf
Přepínání preampu SS-10 Bossem jsem zkoušel jenom narychlo. Trochu se mi zdá, že tam ta nepříjemná prodleva je taky, ale to musím vyzkoušet ve zkušebně s kapelou, abych si udělal definitivní závěr, jak moc je to rušivé.
Jinak za mě zatím super, ještě jsem nezkoušel editaci přes PC, ale editor samotný jsem zkoušel a vypadá velice jednoduše a pohodlně.
Manuál mód je fakt skvělá vychytávka, nevím, jestli tohle mají i jiné mulťáky, pač jsem předtím měl G-system a ten měl switchů dostatek na to, aby přepínání Preset/Manual mod nebylo potřeba...
Hodlám taky přida dvojici tlačítek a expression pedál. Ten mám nějaký obyčejný Bespeco, budu ho teprve muset vyzkoušet.
Co se tlačítek týče, tak Boss FS-7 vypadá suprově, je kompaktní, ale za tu cenu si asi radši sám ubastlim dvojici switchů v krabičce:-)
Jinak za mě zatím super, ještě jsem nezkoušel editaci přes PC, ale editor samotný jsem zkoušel a vypadá velice jednoduše a pohodlně.
Manuál mód je fakt skvělá vychytávka, nevím, jestli tohle mají i jiné mulťáky, pač jsem předtím měl G-system a ten měl switchů dostatek na to, aby přepínání Preset/Manual mod nebylo potřeba...
Hodlám taky přida dvojici tlačítek a expression pedál. Ten mám nějaký obyčejný Bespeco, budu ho teprve muset vyzkoušet.
Co se tlačítek týče, tak Boss FS-7 vypadá suprově, je kompaktní, ale za tu cenu si asi radši sám ubastlim dvojici switchů v krabičce:-)
Tip:
Doporučuju zkouknout nastavení switchů, zda je zvoleno PUSH.
Můj je měl nevímproč nastavené na RELEASE, jak jsem zvyklý nohou jen klapnout a nenechávat ji na čudlu, nevšiml jsem si toho. Nevím, zda je to defaultní z výroby, či si s tím někdo hrál v obchodu. Dropouty mezi presety to nevyřeší, ale pro mě pocitově se přepínání o fousek zrychlilo.
MENU >>> PLAY >>> SW MODE (SWITCH MODE)
Specifies the timing at which the bank or patch is
changed when you operate the switch.
* This is valid only for NUM 1–4 in memory mode.
PUSH The change happens when you press
the switch.
RELEASE The change happens when you release
the switch.
Doporučuju zkouknout nastavení switchů, zda je zvoleno PUSH.
Můj je měl nevímproč nastavené na RELEASE, jak jsem zvyklý nohou jen klapnout a nenechávat ji na čudlu, nevšiml jsem si toho. Nevím, zda je to defaultní z výroby, či si s tím někdo hrál v obchodu. Dropouty mezi presety to nevyřeší, ale pro mě pocitově se přepínání o fousek zrychlilo.
MENU >>> PLAY >>> SW MODE (SWITCH MODE)
Specifies the timing at which the bank or patch is
changed when you operate the switch.
* This is valid only for NUM 1–4 in memory mode.
PUSH The change happens when you press
the switch.
RELEASE The change happens when you release
the switch.
| Cruel YT | Cruel sptf
S MS3 v pohodě funguje footswitch Rowin, který nabízejí jako doplněk k jejich looperu.
Po dotažení všech tří matiček
se mi zdá solidní, je malý a levný (na Ali za 14-15 baků).
Po dotažení všech tří matiček
| Cruel YT | Cruel sptf
Tyjo, kdybych scháněl nějakého prcka tak bych asi pár kaček přidal a vzal laney FS2

ale jestli rowina funguje..

Tenhle Laney není momentary footswitch, je na přepínání kanálů zesiku, zcela nevhodný pro CTRL funkce.José píše:Tyjo, kdybych scháněl nějakého prcka tak bych asi pár kaček přidal a vzal laney FS2
| Cruel YT | Cruel sptf
Jo no jo, tak pardon, stejně bych volil spíš domáci výrobu.
Já jsem si switch zbastlil a sice jsem pár dolarů ušetřil, ale otázkou, jestli by větší přínos nebylo raděj cvičit na kytaru, než věnovat čas šetření pár dolarů:-). Příště bych to asi raději za těch 15 dolarů koupil, i když to nebyla žádná práce a bylo to rychle hotový...
viz fujsvič vlevo dole na obrázku:
kytarove-efekty/pedalboardy-t217-2040.html#p739264
viz fujsvič vlevo dole na obrázku:
kytarove-efekty/pedalboardy-t217-2040.html#p739264