CORT X-11

Strat, Les Paul, Tele, SG, semiakustické, ...
Niky :3

Re: CORT X-11

Příspěvek od Niky :3 »

torst píše:ta X11 mi přijde pro úplný začátek zbytečně drahá a složitá (Floyd Rose). Spíš něco takového : https://kytary.cz/kytary/elektricke-kyt ... Ordering=0
Moc Děkuju ale vybrala jsem si právě tuhle :3 ze svého finančního hlediska jí budu mít na moc dlouho a našla jsem jí i levněji :33 jen mě zaujala zvukem a vzhledem moc Děkuju za radu :333
rotten77
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od rotten77 »

Niky :3 píše: Moc Děkuju ale vybrala jsem si právě tuhle :3 ze svého finančního hlediska jí budu mít na moc dlouho a našla jsem jí i levněji :33 jen mě zaujala zvukem a vzhledem moc Děkuju za radu :333
No, ono jde o to, že má Floyd-Rose, což není pro začátečníka ideální, protože je potřeba se s tím trochu naučit (ladění, seřízení, ...) V této cenové relaci se dají sehnat lepší nástroje, ale to už je debata na delší dobu.
torst

Příspěvek od torst »

držim palce, ať jseš spokojená <-> <==3
Svoboda je vždy a výhradně svobodou pro ty, kteří smýšlejí jinak. (Rosa Luxemburgová)

rotten77 píše:
Niky :3 píše: Moc Děkuju ale vybrala jsem si právě tuhle :3 ze svého finančního hlediska jí budu mít na moc dlouho a našla jsem jí i levněji :33 jen mě zaujala zvukem a vzhledem moc Děkuju za radu :333
No, ono jde o to, že má Floyd-Rose, což není pro začátečníka ideální, protože je potřeba se s tím trochu naučit (ladění, seřízení, ...) V této cenové relaci se dají sehnat lepší nástroje, ale to už je debata na delší dobu.
Děkuju za radu ale co je ten Floyd-Rose ? Moc toho o kytarách nevím přečetla jsem si tu nějaké ty články ale jestli pro to má někdo rychlejší vysvětlení tak beru všema 10 :33 Děkuju

torst píše:držim palce, ať jseš spokojená <-> <==3
Děkuju budu se snažit na to naučit XDDDD zatím mám akustiku ale musím se pochválit vím že samochvála smrdí ale učím se v tomhle ohledu až překvapivě rychle ( na to že jsem nikdy kytaru nedržela XDD) a ještě otázka co ten smailík...T-T jak ho mám brát? :3
torst

Příspěvek od torst »

:3 ... že nejsi sama, kdo umí vymyslet vlastní origo smajlík :-E
Svoboda je vždy a výhradně svobodou pro ty, kteří smýšlejí jinak. (Rosa Luxemburgová)

torst píše::3 ... že nejsi sama, kdo umí vymyslet vlastní origo smajlík :-E
aha XDDDDDDD
Odpovědět

Zpět na „Elektrické kytary“