les pauly vod epiphonů

Strat, Les Paul, Tele, SG, semiakustické, ...
Odpovědět
Tobiwan

les pauly vod epiphonů

Příspěvek od Tobiwan »

Mohli byste mi napsat proč ste tady na ně tak vysazený :roll: nechápu to..A co třeba custom od epiphonu je to dobrá volba? :lol: 8)
tom86

Příspěvek od tom86 »

tady nikdo epiphone nekritizuje.......já bych řek spíš naopak .......třeba epiphone standard jsou dost chválený a podle mě to sou supr kytary za slušný prachy
aivn86
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od aivn86 »

Kritizuje se akorát to, že levný modely Epi jsou stejně dobrý jako třeba Bachy nebo Fokusy,ale jsou dražší protože se platí za značku...
Fender Jazz Bass American Special, Fokus Jazz bass fretless+RM, Markbass Mini CMD121P, Makrbass Mirkomark 801
McFish

Příspěvek od McFish »

Průměrný kytary za nehorázný prachy.
Bach SG, Kustom 12 Gaude, Marshal JackHammer + serepetičky okolo :D. Ať žijí Maideni :D
Martin656

Příspěvek od Martin656 »

\Hmmm myslim ze ty jejich customy sou nejlepsi les pauly za ty prachy
Cort VX-X4-explorer :) Behringer kytara a jejich kombo GM 108....trsatka jedu dunlopy 0,73(zluta zelvicka):-D
Dark Axel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dark Axel »

Hmm, myslím si, že kdyby do těch customů lespoň dali nějaké slušnější snímače, začalo by to odpovídat ceně :roll:

každopádně jediný důvod, proč jsme tu na ně asi vysazení je fakt, že v posledních letech jejich kvalita údajně klesá a někteří lidi tu s tím prostě nemají dobré zkušenosti
Jazzmaster/Ibanez RB650 -> Trace Elliot, 15"
Ragnar
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ragnar »

Já nevim. Jediný co můžu říct že kámoš má LP Studio Gothic a že to hraje i se na to hraje parádně. Z těch dvou obchodů co sme tenkrát byli tak to byla nejlepší kejtra okolo 10ti tisíc co tam měli.
Dokonce o ní sám uvažuju, protože mám LP rád ale standart nebo custom by mi strhli záda. Tahle je sice z mahagonu, ale lehká.
*Twisted.Brother*
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od *Twisted.Brother* »

Je fakt ze se hodne plati za znacku ... vemte si treba hocke ... nabizi celolampu (100W!) za 10k! To nekoupite ani z bazaru
yorix
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od yorix »

S těmi snímači u Epi je to pravda. Mám černou Custom, nádherný nástroj, hraje to skoro samo :-) Akorát jsem teda vyměnil snímač u kobyle za Seymour Duncan :P
--------------------
Epiphone LP Custom; Peavey Bandit USA; Boss TU-2, Dunlop Cry Baby, Marshall AVT50HX
Dark Axel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dark Axel »

*Twisted.Brother* píše:Je fakt ze se hodne plati za znacku ... vemte si treba hocke ... nabizi celolampu (100W!) za 10k! To nekoupite ani z bazaru
no, to je trochu něco jiného. tady nejde ani o značku, jako v základě spíše o fakt, že Hocke je česká firma, takže neplatíš dovoz
Jazzmaster/Ibanez RB650 -> Trace Elliot, 15"
Martin656

Příspěvek od Martin656 »

A myslis ze u ostatinich znacek neplatis za znacku..?za znacku se plati skoro ve vsem..
Cort VX-X4-explorer :) Behringer kytara a jejich kombo GM 108....trsatka jedu dunlopy 0,73(zluta zelvicka):-D
afektband

Příspěvek od afektband »

Neřešte tady značky a loga, už dávno to není co to bývalo, značka je samostatnej prodejní artikl. Kdo chce řešit značky a loga ať si přečte knížku "Bez Loga" od Naomi Kleinové.
PetrPeter * 1.5.1975 - 1.8.2008 + R.I.P.

::Framus Renegade Custom Shop, Framus Pantera (SD Dave Mustain Signature aktiv pickups)::Dunlop Cry Baby GCB 95::Framus Cobra::Carvin 412B::Kabely Smrčka, Klotz a PW::
krade

Příspěvek od krade »

myslim si, že pokud člověk zodpovědně vybírá, tak u téhle značky nemine; vždycky najde solidní kytaru za solidní peníze. hlavně bych každýmu doporučil koupi z druhý ruky - nový kytary se dneska už podlě mě nevyplatí kupovat...
Joey
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Joey »

Dneska sem hrál na BaCHa LP 08 prostě nejnovější model...bylo to přes Fender FM 212R a :) čuměl sem já aj prodavačka :wink: řekl bych že se to IMHO vyrovná Epině za 16K a kamenujte si mě jak chcete :wink:
BaCH Modified SG :: MXR M104 :: The "Shotgun" J :: Elixir strings :: R.M. Pickups Cable One

Jan Kaplický 1937 - 2009
Tobiwan

Příspěvek od Tobiwan »

Vod bachu mam akustiku (za 1200 :D ) a koukal sem na ty jejich les pauly a vypadaji docela dobre, a to i dobre hrajou jo?
Joey
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Joey »

Tobiwan píše:Vod bachu mam akustiku (za 1200 :D ) a koukal sem na ty jejich les pauly a vypadaji docela dobre, a to i dobre hrajou jo?
No snímače sou takový...jak na Epině...ale ten zbytek je fakt hodně dobrej :wink:
BaCH Modified SG :: MXR M104 :: The "Shotgun" J :: Elixir strings :: R.M. Pickups Cable One

Jan Kaplický 1937 - 2009
*Twisted.Brother*
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od *Twisted.Brother* »

Joey píše:Dneska sem hrál na BaCHa LP 08 prostě nejnovější model...bylo to přes Fender FM 212R a :) čuměl sem já aj prodavačka :wink: řekl bych že se to IMHO vyrovná Epině za 16K a kamenujte si mě jak chcete :wink:
Klidne bych tomu veril ... nejednou jsem se presvedcil ze ceské vyrobky jsou casto levnejsi a lepsi nez vyhlasene znacky :)
Disasterpiece
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Disasterpiece »

epiny jsou dobre ale jen ty stare kousky ty nove pokud to nestoji pres 20tisic tak je to sunt
turbo_MaCk
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od turbo_MaCk »

Tomu bach věřím. Ale snímače maj oproti epiphone slabší (signál). A Bezcharakterní sou stejně...
Hodně dlouho sem epiphona taky chtěl (hrál sem na korejský a přišli mi cool) aleteď nedávno sem si zahrál na ty nový v obchodě a hned mě to přešlo. Fokus i Bach mi přišli lepší (bach sem držel jen explorer).
Vířím klidné vody pacifiku. Jsem jediným opravdovým nepřítelem dobrého zvuku.
Obsah sáčku vysypeme do 0,5l vroucí vody, přidáme vejce a promícháme. Hotové dogma podáváme téplé a šíříme řetězovou reakcí.
Odpovědět

Zpět na „Elektrické kytary“