les pauly vod epiphonů
Pravidla fóra
les pauly vod epiphonů
Mohli byste mi napsat proč ste tady na ně tak vysazený
nechápu to..A co třeba custom od epiphonu je to dobrá volba?

- Dark Axel
- Kontaktovat uživatele:
Hmm, myslím si, že kdyby do těch customů lespoň dali nějaké slušnější snímače, začalo by to odpovídat ceně
každopádně jediný důvod, proč jsme tu na ně asi vysazení je fakt, že v posledních letech jejich kvalita údajně klesá a někteří lidi tu s tím prostě nemají dobré zkušenosti
každopádně jediný důvod, proč jsme tu na ně asi vysazení je fakt, že v posledních letech jejich kvalita údajně klesá a někteří lidi tu s tím prostě nemají dobré zkušenosti
Jazzmaster/Ibanez RB650 -> Trace Elliot, 15"
Já nevim. Jediný co můžu říct že kámoš má LP Studio Gothic a že to hraje i se na to hraje parádně. Z těch dvou obchodů co sme tenkrát byli tak to byla nejlepší kejtra okolo 10ti tisíc co tam měli.
Dokonce o ní sám uvažuju, protože mám LP rád ale standart nebo custom by mi strhli záda. Tahle je sice z mahagonu, ale lehká.
Dokonce o ní sám uvažuju, protože mám LP rád ale standart nebo custom by mi strhli záda. Tahle je sice z mahagonu, ale lehká.
- *Twisted.Brother*
- Kontaktovat uživatele:
- Dark Axel
- Kontaktovat uživatele:
no, to je trochu něco jiného. tady nejde ani o značku, jako v základě spíše o fakt, že Hocke je česká firma, takže neplatíš dovoz*Twisted.Brother* píše:Je fakt ze se hodne plati za znacku ... vemte si treba hocke ... nabizi celolampu (100W!) za 10k! To nekoupite ani z bazaru
Jazzmaster/Ibanez RB650 -> Trace Elliot, 15"
Neřešte tady značky a loga, už dávno to není co to bývalo, značka je samostatnej prodejní artikl. Kdo chce řešit značky a loga ať si přečte knížku "Bez Loga" od Naomi Kleinové.
PetrPeter * 1.5.1975 - 1.8.2008 + R.I.P.
::Framus Renegade Custom Shop, Framus Pantera (SD Dave Mustain Signature aktiv pickups)::Dunlop Cry Baby GCB 95::Framus Cobra::Carvin 412B::Kabely Smrčka, Klotz a PW::
::Framus Renegade Custom Shop, Framus Pantera (SD Dave Mustain Signature aktiv pickups)::Dunlop Cry Baby GCB 95::Framus Cobra::Carvin 412B::Kabely Smrčka, Klotz a PW::
- Joey
- Kontaktovat uživatele:
Dneska sem hrál na BaCHa LP 08 prostě nejnovější model...bylo to přes Fender FM 212R a
čuměl sem já aj prodavačka
řekl bych že se to IMHO vyrovná Epině za 16K a kamenujte si mě jak chcete 
BaCH Modified SG :: MXR M104 :: The "Shotgun" J :: Elixir strings :: R.M. Pickups Cable One
Jan Kaplický 1937 - 2009
Jan Kaplický 1937 - 2009
- Joey
- Kontaktovat uživatele:
No snímače sou takový...jak na Epině...ale ten zbytek je fakt hodně dobrejTobiwan píše:Vod bachu mam akustiku (za 1200) a koukal sem na ty jejich les pauly a vypadaji docela dobre, a to i dobre hrajou jo?
BaCH Modified SG :: MXR M104 :: The "Shotgun" J :: Elixir strings :: R.M. Pickups Cable One
Jan Kaplický 1937 - 2009
Jan Kaplický 1937 - 2009
- *Twisted.Brother*
- Kontaktovat uživatele:
Klidne bych tomu veril ... nejednou jsem se presvedcil ze ceské vyrobky jsou casto levnejsi a lepsi nez vyhlasene znackyJoey píše:Dneska sem hrál na BaCHa LP 08 prostě nejnovější model...bylo to přes Fender FM 212R ačuměl sem já aj prodavačka
řekl bych že se to IMHO vyrovná Epině za 16K a kamenujte si mě jak chcete
- Disasterpiece
- Kontaktovat uživatele:
- turbo_MaCk
- Kontaktovat uživatele:
Tomu bach věřím. Ale snímače maj oproti epiphone slabší (signál). A Bezcharakterní sou stejně...
Hodně dlouho sem epiphona taky chtěl (hrál sem na korejský a přišli mi cool) aleteď nedávno sem si zahrál na ty nový v obchodě a hned mě to přešlo. Fokus i Bach mi přišli lepší (bach sem držel jen explorer).
Hodně dlouho sem epiphona taky chtěl (hrál sem na korejský a přišli mi cool) aleteď nedávno sem si zahrál na ty nový v obchodě a hned mě to přešlo. Fokus i Bach mi přišli lepší (bach sem držel jen explorer).
Vířím klidné vody pacifiku. Jsem jediným opravdovým nepřítelem dobrého zvuku.
Obsah sáčku vysypeme do 0,5l vroucí vody, přidáme vejce a promícháme. Hotové dogma podáváme téplé a šíříme řetězovou reakcí.
Obsah sáčku vysypeme do 0,5l vroucí vody, přidáme vejce a promícháme. Hotové dogma podáváme téplé a šíříme řetězovou reakcí.