squier nebo fokus
Pravidla fóra
Hele jestli jsi z jihlavy. Tak se na zatím na Squier vykašli a zajeď si do skladu Fokus. Je to kousek od Třebíče směrem na Jaroměřice nad Rokytnou. Vybereč si tam z mnoooha kousku za skladový ceny. A třeba ti dá pan Švehla nějakou slevu. Takže bych to tam jel prvně zkusit a kdyby ti to nesedělo tak můžeš jít do Squieru. Fokusáci ti dají ještě slevu, za to že jsi do toho skladu musel jet. Jinak pokud nemáš koho by ti s tím poradil a chtěl by jsi kupvat tento týden tak bych možná mohl mít chvíli čas.... Ale víc info když tak po SZ...
Fender Jazz Bass American Special, Fokus Jazz bass fretless+RM, Markbass Mini CMD121P, Makrbass Mirkomark 801
Jnak pokud bych ti mohl ještě poradit tak si něco málo ještě přidej a kup raději tohle : Odkaz
Už je to z masivu a ne z plywood(je to takový podivně lehký dřevo, asi nějaká překližka)
Sám mám tenhle model doma a musím říct, že za ty peníze naprostá pohoda.... (já ji tam koupil za dávného času, když tam měl poslední kousek za 1900,-
)
Jde o to kolik máš peněz.
Už je to z masivu a ne z plywood(je to takový podivně lehký dřevo, asi nějaká překližka)
Sám mám tenhle model doma a musím říct, že za ty peníze naprostá pohoda.... (já ji tam koupil za dávného času, když tam měl poslední kousek za 1900,-
Jde o to kolik máš peněz.
Fender Jazz Bass American Special, Fokus Jazz bass fretless+RM, Markbass Mini CMD121P, Makrbass Mirkomark 801
- hardcore guitarist
- Kontaktovat uživatele:
Hrál sem na fokus strata s hambuckerem byla to ta verze za 2500 mám tkaový pocit a za ty prachy v poho sice hambáč zněl trošku špinavě ale co chceš za ty prachy...jinak bych šel radši do Lp-1 nebo Lp-2 záleží na co máš prachy! jo framikoin tady prodává svoje LP od fokusu tak mu napiš SZ nebo se mrkni na tržiště tam o to mpíše!
já na kytaru mám tak 3500 a chtěl bych stratahardcore guitarist píše:Hrál sem na fokus strata s hambuckerem byla to ta verze za 2500 mám tkaový pocit a za ty prachy v poho sice hambáč zněl trošku špinavě ale co chceš za ty prachy...jinak bych šel radši do Lp-1 nebo Lp-2 záleží na co máš prachy! jo framikoin tady prodává svoje LP od fokusu tak mu napiš SZ nebo se mrkni na tržiště tam o to mpíše!
- hardcore guitarist
- Kontaktovat uživatele:
Tak běž bud do toho fokusu nebo se mrkni sem na bazar narazíš tu na super věci!makel88 píše:já na kytaru mám tak 3500 a chtěl bych stratahardcore guitarist píše:Hrál sem na fokus strata s hambuckerem byla to ta verze za 2500 mám tkaový pocit a za ty prachy v poho sice hambáč zněl trošku špinavě ale co chceš za ty prachy...jinak bych šel radši do Lp-1 nebo Lp-2 záleží na co máš prachy! jo framikoin tady prodává svoje LP od fokusu tak mu napiš SZ nebo se mrkni na tržiště tam o to mpíše!
- hardcore guitarist
- Kontaktovat uživatele:
Mě to přijde že je to nějaký prachatý rozmlsaný muzikant...wikxzen píše:no jo drsnej humorOltec píše:Borci , hádat se jestli, je lepší s nebo f je stejný , jako by se hádaly blechy, čích je pes pod něma, kde právě koušou, ty kytary stojijou za
vyliž p....., až na to příjdete, tak začnete šetřit a koupíte si něco, na co se dá hrát!!!!
Mírně řečeno 
On asi nechápe že pokud má člověk nějakej rozpočet, tak si chce za to vybrat to nejlepší co jde ... a né ještě 20 let šetřit aby to pak za něco stálo ... šetřit se může furt, ale proč by přitom nemohl hrát na squiera?? Náhodou, kamarád má squiera a myslim že pro začátečníka to fakt neni špatný a naučí se na tom
On asi nechápe že pokud má člověk nějakej rozpočet, tak si chce za to vybrat to nejlepší co jde ... a né ještě 20 let šetřit aby to pak za něco stálo ... šetřit se může furt, ale proč by přitom nemohl hrát na squiera?? Náhodou, kamarád má squiera a myslim že pro začátečníka to fakt neni špatný a naučí se na tom
Naposledy upravil(a) vikicek dne 29.01.2008 19:42, celkem upraveno 1 x.
Ibanez RG321MH Royal Blue
VOX AD15VT
Planet Waves kabely
VOX AD15VT
Planet Waves kabely
- hardcore guitarist
- Kontaktovat uživatele:
O.K., konkrétně Ty a já (a nejen my dva) jsme už na trošku jiným zvukovým levelu než se tady vede většina debat. Mexičana jsem měl (snímače byly vyměněný za USA), epinu LP taky - je to všechno prodaný dál a doufám, že to slouží dalším.A epina akustika mě zkamala tak, že bych ju nedoporučil nikomu. Ale ty dvě jsme vyzkoušel a byly v pohodě.
Jo a mimo text- Ariu strata aktiv jsem taky měl a ta patří doopravdy do krbu.
Jo a mimo text- Ariu strata aktiv jsem taky měl a ta patří doopravdy do krbu.
Ja zacinal na squiera,telecaster affinity.V ty dobe stal 6 tis.Dnes se pohybuje kolem 4,5 tis.Musim rict,ze na zacatek fakt dobra kytara.Ladila a mela i hezky zvuk.Nevim jak je to s affinity radou u squieru ted.Kazdopadne jsem se v Hudebnim centru bavil s prodavacem a ptal se ho,jestli je lepsi Bach a Fokus,než squier.On mne tvrdil,ze by sel urcite do squieru.Ze si to pry fender u squieru hlida,aby se nemusel stydet za to ze maj na ne na strankach odkaz.V hudebnim centru najdete jak znacku squier,bach tak i fokus.Takze prodavač nebyl nejak zaujatej.Kazdopadne bych ti doporucoval si pockat az se na bazaru objevi nejakej squier standart,ktery se novy pohybuje kolem 7 tis.,ale na bazaru se da sehnat tak za 4 tis.Sice jetej,ale o tridu lepsi kytara ve sve kategorii.
http://bandzone.cz/argonaut
Fender Jazzmaster Classic Player, Squier Telecaster CV 50, Orange Tiny Terror, Orange PPC212, Orange Crush 15R
Fender Jazzmaster Classic Player, Squier Telecaster CV 50, Orange Tiny Terror, Orange PPC212, Orange Crush 15R
- hardcore guitarist
- Kontaktovat uživatele:
Nebo taky se tam dá sehnat fender za ty prachy...nozaki píše:Ja zacinal na squiera,telecaster affinity.V ty dobe stal 6 tis.Dnes se pohybuje kolem 4,5 tis.Musim rict,ze na zacatek fakt dobra kytara.Ladila a mela i hezky zvuk.Nevim jak je to s affinity radou u squieru ted.Kazdopadne jsem se v Hudebnim centru bavil s prodavacem a ptal se ho,jestli je lepsi Bach a Fokus,než squier.On mne tvrdil,ze by sel urcite do squieru.Ze si to pry fender u squieru hlida,aby se nemusel stydet za to ze maj na ne na strankach odkaz.V hudebnim centru najdete jak znacku squier,bach tak i fokus.Takze prodavač nebyl nejak zaujatej.Kazdopadne bych ti doporucoval si pockat az se na bazaru objevi nejakej squier standart,ktery se novy pohybuje kolem 7 tis.,ale na bazaru se da sehnat tak za 4 tis.Sice jetej,ale o tridu lepsi kytara ve sve kategorii.
no za 4 tis. si na bazaru koupíš možná tak krk na fenderahardcore guitarist píše:Nebo taky se tam dá sehnat fender za ty prachy...nozaki píše:Ja zacinal na squiera,telecaster affinity.V ty dobe stal 6 tis.Dnes se pohybuje kolem 4,5 tis.Musim rict,ze na zacatek fakt dobra kytara.Ladila a mela i hezky zvuk.Nevim jak je to s affinity radou u squieru ted.Kazdopadne jsem se v Hudebnim centru bavil s prodavacem a ptal se ho,jestli je lepsi Bach a Fokus,než squier.On mne tvrdil,ze by sel urcite do squieru.Ze si to pry fender u squieru hlida,aby se nemusel stydet za to ze maj na ne na strankach odkaz.V hudebnim centru najdete jak znacku squier,bach tak i fokus.Takze prodavač nebyl nejak zaujatej.Kazdopadne bych ti doporucoval si pockat az se na bazaru objevi nejakej squier standart,ktery se novy pohybuje kolem 7 tis.,ale na bazaru se da sehnat tak za 4 tis.Sice jetej,ale o tridu lepsi kytara ve sve kategorii.
http://bandzone.cz/argonaut