Orange vs. Kustom (max. 3500)

Lampy, tranzistory, technické problémy, ...
Peťan V.

Re: Kustom x Peavey

Příspěvek od Peťan V. »

Trainman píše:Trošku tu oživím topic. Mohl by mi prosím někdo poradit jaké kombo si mm vybrat? Rozhoduji se mezi dvěma... Byl jsem pevně rozhodnut pro Kustom Gauge 12W. Ale teď se naskytla možnost koupit Peavey Transtube 158 za 1000,- . A jelikož jsem na tenhle aparátek slyšel jen dobré zkoušenosti byl bych rád kdyby mi někdo poradil. :) Jaký by ste vzali? Pro Kustom hraje fakt že má 12´repro.... Předem moc dík.
P.S. Taky by mě zajímalo na kterém bude přijatelnější poměr v čistém x zkresleném kanále....
http://kytary.cz/kustom-kytarove-kombo- ... Kustom:0:0
http://www.instrumento.cz/recenze-produ ... e-158.html
To peavey rage 158 mám na doma a je to luxusní kombo navíc jsem ho měl za luxusní cenu 30€ z Vídeňskýho bazaru. Jak čistý tak i zkreslený zvuk je naprosto v pohodě, a ten zkreslenej se dá použít i na metlu, sám si dávám gain na třičtvtě a pro moje potřeby stačí. Je taky hodně hlasitý, jenom ze srandy jsem ho dotáhl do zkušebny a maximálně vohulenej stíhal i k bicím, ale preventivně jsme to zkoušeli jenom malou chvilku
:wink:

Ještě má přepínač na modern/vintage, takže je tam ještě větší škála zkreslenýho zvuku.

Jediný mínus vidím v tom, že nemá vstup na footswitch na přepínání mezi kanály

http://www.a-znastroje.cz/?akce=show&id=506
tady je skladem za solidní cenu a za ušetřený prachy ho můžeš upgradovat na 10" celestion nebo něco takovýho ..... kdyby byl o deset čísel vyšší, tak by se tam vešel 12"
¤ Vlček EXP ¤ Vlček Setius ¤ Vlček Duvell ¤ ESP Eclipse II ¤ ESP M-II ¤ Gibson Studio 2018 ¤ LTD MH-1001NT ¤ Jolana Diamant I ¤ Cort A4 Plus FMMH ¤ Harley Benton MB-4 ¤ Line6 Helix LT ¤ Dunlop Cry Baby DB01 ¤ Line6 Relay ¤
Jack/J
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jack/J »

turbo_MaCk píše:tyjo děcka... kustom má dobrej reprák, toe výhoda, ale zase Orange je Orange.Je to značka a řekl bych že možná zkreslení to bude mí i lepší ikdyž sem na to ani nehrál, ani neslyšel... Ani jinýho tranzistorovýho oranžovýho kamaráda, ale řeknu že bych si stejně netroufl huknout KUSTOM. Já bych spíš řekl že jestli na orange hrál a hrálo to, tak to bude i lepší
budes se divit ale zrovna tenhle orange ma fakt spatny zkresleni... no ale nevim kazdymu se libi neco jinyho ja mam nejradsi cistou lampu takze soudit kresleni <narazka na Klause v debate se Svejnarem> mi neprislusi :) </narazka na Klause v debate se Svejnarem>
Kamahl

Příspěvek od Kamahl »

Jack/J píše:no ale nevim kazdymu se libi neco jinyho ja mam nejradsi cistou lampu takze soudit kresleni <narazka na Klause v debate se Svejnarem> mi neprislusi :) </narazka na Klause v debate se Svejnarem>
Není v kompetenci prezidenta soudit zkreslení..? :D
Stanley
Kontaktovat uživatele:

Re: Kustom x Peavey

Příspěvek od Stanley »

Trainman píše:Trošku tu oživím topic. Mohl by mi prosím někdo poradit jaké kombo si mm vybrat? Rozhoduji se mezi dvěma... Byl jsem pevně rozhodnut pro Kustom Gauge 12W. Ale teď se naskytla možnost koupit Peavey Transtube 158 za 1000,- . A jelikož jsem na tenhle aparátek slyšel jen dobré zkoušenosti byl bych rád kdyby mi někdo poradil. :) Jaký by ste vzali? Pro Kustom hraje fakt že má 12´repro.... Předem moc dík.
P.S. Taky by mě zajímalo na kterém bude přijatelnější poměr v čistém x zkresleném kanále....
http://kytary.cz/kustom-kytarove-kombo- ... Kustom:0:0
http://www.instrumento.cz/recenze-produ ... e-158.html
Cože? Transtube za 1000,- to je teda pekelně dobrá cena, já ho sehnal za 1500,- a furt to bylo hodně levný, neváhej kámo :wink:
Basuju: Jackson C20
Kejtruju: Apollo DMG-1200
Apec: Laney H160b, Peavey Blazer 158, Kustom KLA 10
Kejbly, struny: Warwick
Prcátka: Dunlop .68, Brain .71
Trainman
Kontaktovat uživatele:

Peavey Transtube

Příspěvek od Trainman »

Tak všem děkuji. Už mám doma toho Peavey Transtube 158 a zvouček opravdu libovej :D
McPhisto
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od McPhisto »

neco podobnyho sem resil pred Vanocema..chtel sem maly kombo na doma..cca 10 watu..vic nema cenu..jako prvni prisel na radu Orange Crush 10...osobne sem od toho cekal docela peknej zvuk, ale odchazel sem z kramu dost zklamanej...cistej zvuk je celkem peknej i kdyz znam lepsi..zkreseleni to ale pekny nema..ten zvuk je strasne rozplaclej, zrnitej..ani trochu se mi nelibil...navic je ten orange o dost drazsi nez konkurence, ktera je i silnejsi..2K za 10W? kustom stoji polovicku a zvukove neni spatnej..tak sem ho vzal. Kustoma bych se nebal, kdyz k tomu pichnes krabicky tak budes na doma spokojenej.
Gibson Les Paul Tribute 50's GoldTop, Tokai SG Cherry Red, Squier Classic Vibe Stratocaster.
VOX AC15, VOX Delaylab a další...
Joey
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Joey »

McPhisto píše:neco podobnyho sem resil pred Vanocema..chtel sem maly kombo na doma..cca 10 watu..vic nema cenu..jako prvni prisel na radu Orange Crush 10...osobne sem od toho cekal docela peknej zvuk, ale odchazel sem z kramu dost zklamanej...cistej zvuk je celkem peknej i kdyz znam lepsi..zkreseleni to ale pekny nema..ten zvuk je strasne rozplaclej, zrnitej..ani trochu se mi nelibil...navic je ten orange o dost drazsi nez konkurence, ktera je i silnejsi..2K za 10W? kustom stoji polovicku a zvukove neni spatnej..tak sem ho vzal. Kustoma bych se nebal, kdyz k tomu pichnes krabicky tak budes na doma spokojenej.
Hehe dneska mi Kustom přišel...to je krabica velká jak ho__do...jinak zkreslení jaké potřebuju to umí a dokonce je to posluchatelné...řve to jak sviňa...SUPER :) BTW: Smrdí to :roll: :D
BaCH Modified SG :: MXR M104 :: The "Shotgun" J :: Elixir strings :: R.M. Pickups Cable One

Jan Kaplický 1937 - 2009
afektband

Příspěvek od afektband »

JJ, to už tady pár lidí nadávalo, že kustom neuvěřitelně smrdí :lol:
PetrPeter * 1.5.1975 - 1.8.2008 + R.I.P.

::Framus Renegade Custom Shop, Framus Pantera (SD Dave Mustain Signature aktiv pickups)::Dunlop Cry Baby GCB 95::Framus Cobra::Carvin 412B::Kabely Smrčka, Klotz a PW::
Joey
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Joey »

afektband píše:JJ, to už tady pár lidí nadávalo, že kustom neuvěřitelně smrdí :lol:
A tvůj box nesmrděl? :shock:
BaCH Modified SG :: MXR M104 :: The "Shotgun" J :: Elixir strings :: R.M. Pickups Cable One

Jan Kaplický 1937 - 2009
afektband

Příspěvek od afektband »

Joey píše:
afektband píše:JJ, to už tady pár lidí nadávalo, že kustom neuvěřitelně smrdí :lol:
A tvůj box nesmrděl? :shock:
Když jsme ho dotáhli do zkušebny, tak už nesmrděl...Objednávali jsme to přes jeden obchod v Chebu a tam to bylo asi tejden, než jsme to vyzvedli, tak třeba to vysmrádlo...
PetrPeter * 1.5.1975 - 1.8.2008 + R.I.P.

::Framus Renegade Custom Shop, Framus Pantera (SD Dave Mustain Signature aktiv pickups)::Dunlop Cry Baby GCB 95::Framus Cobra::Carvin 412B::Kabely Smrčka, Klotz a PW::
Odpovědět

Zpět na „Komba, zesilovače, reproboxy“