Tak hlásím úspěšné završení honu za ultimátním pedalboardem. Původně mi z music data avizovali termín leden 2019, což mě dost vyděsilo. Na základě jemného citového vydírání ale přišel kufr už minulý týden. Objednal jsem odlehčený kufr se 7mm plastovýma deskama. Popravdě, trošku jsem čekal, že bude vypadat podobně jako Cherredův, tedy že bude mít ty hezké plastové hrany. Přišla mi klasika s hliníkem, plastové jsou jen desky. Nijak mi to nevadí, spíš uvádím jako tip pro ostatní a jako potvrzení, že u věcí na zakázku je důležité se domluvit na všem

Ale třeba by to plast při těchto rozměrech nezvládl. Hmotnost je nakonec 10,5 kg (s efektama zatím 21kg) při vnitřních rozměrech 90x54cm, což je trochu víc než jsem čekal, ale není to nic strašného, rozhodně lepší než překližka. Nožek na základě přání osadili opravdu hodně, což je super. Dál jsem přidal sklopná madla na boky a kolečka. Tyhle mé výmysly mají samozřejmě taky vliv na hmotnost. Zatím jsem do něj pouze vložil svůj provizorní ikea board, ale časem to přeskládám a první řada pedálů půjde přímo na kufr. Je potažený jemným kobercem, na který se sucháč skvěle chytá. Zatím mám prostorovou rezervu, ale plánuju pedálovou expanzi

No a nejvtipnější je, že se dnes objevil na bazaru můj starý pedalboard, po jehož vzoru jsem si tenhle naspecifikoval

Ten byl ale ještě o kus větší a těžší, takže určitě investice nelituju. Můžu music data s klidným srdcem doporučit.
https://hudebnibazar.cz/velky-pedalboar ... /ID198159/