Pedalboardy
Pravidla fóra
- Hendrek
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
Re: Pedalboardy
vYPADÁ TO ÚHLEDNĚ
.
Neon vespod je HB Power Plant ISO 1. Akorát mi nefunguje napájení ladičky, když zapojím adaptér, je mrtvá, tak zatím přes baterku...
RHEA - progressive rock (neaktivní)
Fender USA Strat / Tele PRODÁM NĚKOLIK FENDER USA/JP KYTAR (a sběratelský Framus) ---->ex-Fender 65 Deluxe Reverb / Strymon Iridium
Nashville NW-20C
Fender USA Strat / Tele PRODÁM NĚKOLIK FENDER USA/JP KYTAR (a sběratelský Framus) ---->ex-Fender 65 Deluxe Reverb / Strymon Iridium
Nashville NW-20C
- bubucci
- Kontaktovat uživatele:
Uhledný pedalboardek, pěkně.rotten77 píše: 13.12.2018 20:31 Dokonáno jestPedalboard verze 2019
TC Electronic Polytune 2 mini → Michalík Wah/Volume → EHX Worm → Digitech Whammy Ricochet → Fulltone Fulldrive 2 → ProCo You Dirty RAT → Smrčka Chorus → Ibanez PT-9 Phaser → EHX Memory Toy → VHT Melo-Verb → Ibanez ES-2
Napájení Starbucks (Vašinka), propojky Hendrex, kufr Adler cases.
![]()
![]()
Na tu VHT krabičku ale čumím, jak puk. To mi jako VHT fandovi uteklo.
Celé to bude mít tak 20kg, tipuju.
Jj, úhledné je výstižné. 
Můj větší pdb váží taky nesmysl... Badhorsie, whammy, Glab TBWP, Fishman Spectrum atd. ... kg ke kg sedá...
Jestli se Ti líbí ten VHT, tak si ho můžeš koupit, ale radši upozorňuju, že Fryette to nejspíš nevymýšlel.
https://www.amazon.com/VHT-AV-MV1-Guita ... B00EOSP4Y6
Můj větší pdb váží taky nesmysl... Badhorsie, whammy, Glab TBWP, Fishman Spectrum atd. ... kg ke kg sedá...
Jestli se Ti líbí ten VHT, tak si ho můžeš koupit, ale radši upozorňuju, že Fryette to nejspíš nevymýšlel.
| Cruel YT | Cruel sptf
- rotten77
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Objevil jsem ji náhodou na eBay-i. Dělají ještě Echo-verb.
Radši jsem to ještě nevážil
Hraju na kytary a mašinky
- bubucci
- Kontaktovat uživatele:
už mi to došlo, když jsem viděl tu cenu, nové VHTcherreda píše: 18.12.2018 11:42 Jj, úhledné je výstižné.
proto ho od něho tenkrát čínani kupovali, že jo
BGD ≋ Baritone Guitar Dreams
≋Dreams Are Messages From The Deep≋
- rotten77
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Takže 15,5 kg včetně všech kabelů, co nosím uvnitř (a víka)
Hraju na kytary a mašinky
- Melanchollica
Konečně mám pedalboard ve stadiu, kdy se s ním dá pochlubit
Signál z kytary vede hned do Catalinbread Karma Suture, který je před lištou kvůli germaniovému tranzistoru (HB FXL8 Pro má buffer asi na vstupu). V liště mám jen Big Muff a Zoom, tak se může zdát jako overkill ale tady zábava teprve začíná. FXL8 Pro mi umožňuje přes MIDI přepínat presety Flashbacku a patche v Zoom. Navíc jsem ten Zoom zapojil tak, že jeho pravý kanál je ve smyčce, která je před smyčkou Big Muffu. Většina efektu Zoomu je true stereo a tak si díky tomuto zapojení mohu zvolit, jestli ho použiju po Muffu nebo před Muffem. Hodí se to pro envelope filtry nebo gate reverb. Ze smyčky to pak jde do již zmíněného Flashbacku a odtud do komba. To, že má dva efekty mimo programovatelnou lištu mi umožňuje je použít spontánně mimo presety (extrabordel na konci skladby atd). Celé je to napájeno zdrojem Joyo JP-5, který má navíc USB výstup, což mi dovoluje napájet USB - MIDI DIN Converter.
Schematicky:
Signál
Input -> Karma Suture -> FXL8 Pro [1. smyčka: pravý kanál Zoom; 2. smyčka: Big Muff; 3. smyčka: levý (mono) kanál Zoom] -> Flashback 4X -> output
MIDI
FXL8 Pro -> Flashback -> USB - MIDI DIN Converter -> Zoom
Schematicky:
Signál
Input -> Karma Suture -> FXL8 Pro [1. smyčka: pravý kanál Zoom; 2. smyčka: Big Muff; 3. smyčka: levý (mono) kanál Zoom] -> Flashback 4X -> output
MIDI
FXL8 Pro -> Flashback -> USB - MIDI DIN Converter -> Zoom
Parts Fender Jaguar, Parts SuperSonic, Epiphone G400 - struny Ernie Ball Slinky -> TC Electronic Polytune ->
Joyo Pipebomb -> Digitech FreqOut -> EHX Attack Decay -> Fender Reflecting Pool -> Polar Star (Green Russian Big Muff ∏/RAT) -> Zoom MS-70 CDR -> Ly-Rock Chorus -> VHT Special 12/20 combo (EL84 mod a Celestion Anniversary G12H30)
Novation Lunchkey mini -> Mac
Joyo Pipebomb -> Digitech FreqOut -> EHX Attack Decay -> Fender Reflecting Pool -> Polar Star (Green Russian Big Muff ∏/RAT) -> Zoom MS-70 CDR -> Ly-Rock Chorus -> VHT Special 12/20 combo (EL84 mod a Celestion Anniversary G12H30)
- Hendrek
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
To vypadá hodně promyšleně. Hlavně ty věci s midi... 
- Melanchollica
Ono je to spíše dílem vývoje ale je fakt, že u toho MIDI už jsem musel trochu víc přemýšlet (hlavně při programování lišty)
Měl jsem představu, co by to mělo umět a tak jsem se to tomu snažil přizpůsobit
Parts Fender Jaguar, Parts SuperSonic, Epiphone G400 - struny Ernie Ball Slinky -> TC Electronic Polytune ->
zdravím kolegu v Kamasutře, moc nas tady asi neni.
ten usb-midi konvertor je dobrej tip, to vyznamne rozsiruje moznosti tech zoomu
http://www.hobbytronics.co.uk/audio-mid ... -converter
ten usb-midi konvertor je dobrej tip, to vyznamne rozsiruje moznosti tech zoomu
http://www.hobbytronics.co.uk/audio-mid ... -converter
- Melanchollica
Ta Kamasutra má tak zajímavý zvuk, že jsem to musel koupit, přestože je to butique efekt. Pořídil jsem ho na eBay za slušnou cenu.
Jinak co se týká toho Zoomu, tak to byl taky jeden z důvodu, proč jsem to sdílel. Tady ten konvertor je pro nás asi nejdostupnější řešení, jak jednoduše přepínat patche (teda pokud si někdo nechce zbastlit a naprogramovat MIDI host)
Jinak co se týká toho Zoomu, tak to byl taky jeden z důvodu, proč jsem to sdílel. Tady ten konvertor je pro nás asi nejdostupnější řešení, jak jednoduše přepínat patche (teda pokud si někdo nechce zbastlit a naprogramovat MIDI host)
- Hendrek
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
Vánoční optimalizace:

HOF2 v módu shimmer s tlakovým expression spínačem je celkem návykový a s vol/wah je taky dobrá sranda.

HOF2 v módu shimmer s tlakovým expression spínačem je celkem návykový a s vol/wah je taky dobrá sranda.
uhledná krása... neni te vol/wah moc maly? a Mash ti funguje dobre? Me se zdalo, ze se na nej musi dost tlacit...
- Hendrek
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
Na velký není místo. Je to kompromis. Pak jsou ještě menší (např. od Mooer), ale ty se prý už blbě ovládají a taky myslím nejsou žádné 2v1.
Nevím, jak Mash v jiných pedálech, možná je to jen subjektivní pocit. Zkus připojit k Toneprint editoru a zkontrolovat průběh křivky na obrazovce. Případně přizpůsobit průběh, aby to víc sedělo tvým potřebám.
Nová verze editoru by už měla fungovat i na mobilech (pokud mají OTG). Je včleněna do původní Toneprint mobilní aplikace. Mám nainstalováno již dlouho, ale zatím jsem netestoval.
Nevím, jak Mash v jiných pedálech, možná je to jen subjektivní pocit. Zkus připojit k Toneprint editoru a zkontrolovat průběh křivky na obrazovce. Případně přizpůsobit průběh, aby to víc sedělo tvým potřebám.
Nová verze editoru by už měla fungovat i na mobilech (pokud mají OTG). Je včleněna do původní Toneprint mobilní aplikace. Mám nainstalováno již dlouho, ale zatím jsem netestoval.
Od koho je ten pedalboard? Je to Benton? Docela by mě zajímali rozměryHendrek píše: 28.12.2018 21:05 Vánoční optimalizace:
Elektrofonická kytara --> Koaxiální kabel č.1 --> Pedálová deska --> Koaxiální kabel č.2 --> Elektronkový zesilovač --> Reproduktorová skříň
- Hendrek
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
Jo, vyhledej si u Thomanna od HB řadu Spaceship. Mají různé velikosti. Je k tomu softcase.
Koukám, že dělají i verzi s Hard casem a za 3000 je to dost slušná cena 
Edit: Ještě bych se zeptal. Odjakživa řeším problém s přepínáním efektů, už jsem řešil hodně variant. Chtěl jsem obědnat JOYO PXL-PRO, ale tam je pro mě problém málo tlačítek a abych lovil v bankách pro mě postrádá smysl. Už jsem si docela zvykl, že tancuju po pedal boardu a možná by pro mě byla nejlepší velká TB lišta s dvěma smyčkama, případně kdyby v sobě měla ještě spínače na přepínání kanálů na zesilovači. Nemáte tip na nějakého výrobce?
Edit: Ještě bych se zeptal. Odjakživa řeším problém s přepínáním efektů, už jsem řešil hodně variant. Chtěl jsem obědnat JOYO PXL-PRO, ale tam je pro mě problém málo tlačítek a abych lovil v bankách pro mě postrádá smysl. Už jsem si docela zvykl, že tancuju po pedal boardu a možná by pro mě byla nejlepší velká TB lišta s dvěma smyčkama, případně kdyby v sobě měla ještě spínače na přepínání kanálů na zesilovači. Nemáte tip na nějakého výrobce?
Elektrofonická kytara --> Koaxiální kabel č.1 --> Pedálová deska --> Koaxiální kabel č.2 --> Elektronkový zesilovač --> Reproduktorová skříň