Kytara do 20, čistý i zkreslený zvuk

Strat, Les Paul, Tele, SG, semiakustické, ...
Odpovědět
termyx

Příspěvek od termyx »

právě že moc ne..a čim víc bude takle "drahejch" topiců, tím víc bude většina tady vědět o co jde i v těch vyšších kategoriích..
to a to a za chvíli zas tohle
pigdestroyer
last.fm: tlumok
Bandzone: pigdestroyer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pigdestroyer »

termyx píše:právě že moc ne..a čim víc bude takle "drahejch" topiců, tím víc bude většina tady vědět o co jde i v těch vyšších kategoriích..
sice budou znat pojmy ale to ze si o tom prectou neznamena ze vyhodi svy beringry a zacnou hrat na slusny veci aby byli shopni ti rozumne poradit.. to ze ti nekdo prepapouskuje ze cort je super a sam na to nikdy nehral je uplne k nicemu, nemyslis?? a to tady muze byt topicu o kytarach za 100K klidne kazdej den dvacet..
Maples
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Maples »

není nutný, aby behringery vyhodili, ale aspon by mohli trochu pohnout myší a podívat se o řádek níž, jestli náhodou jejicg dotaz nezapadá pod téma:
Ta nejlepší metalová kytara do 5k...já sám mám mezi záplavou takovýho zbytečnýho návalu problém najít něco, k čemu mám co říct.
A jestli to považujete za machrování, tak se podívejte, jaký jsem kdy založil téma. tohle je shodou okolností mé třetí založené a vždycky to dělám, jen když opravdu nevím, volal jsem kámošovi z Aleximu, který mi vždy rád poradí, klidně za ním i zase zajdu a udělám to dycky, protože se mi znovu osvědčilo, že dělat to tímhle způsobem je škoda šlach, které si radši budu trébnovat na kytaře, než na klávesnici...zároven ale děkuju všem, kteří poslali odkaz na nějákou zajímavou kytaru, rejpaly bych nejradši poslal do jejich světa kytar kolem 5k a když k tomu nemají co říct, tak aspon moderátor by mohl podotknout, že tím pádem nemaj moc co psát. :roll:
Fender AM Professional II Roasted Pine (2023), Fender American Stratocaster (2006), Fender Troy Van Leeuwen Jazzmaster (2021), Gibson LP Studio (1992), Gibson 60's Tribute Goldtop P90 (2011) -> Orange Rocker 15, Vox AC10
pigdestroyer
Kontaktovat uživatele:

Maples píše:není nutný, aby behringery vyhodili, ale aspon by mohli trochu pohnout myší a podívat se o řádek níž, jestli náhodou jejicg dotaz nezapadá pod téma:
Ta nejlepší metalová kytara do 5k...já sám mám mezi záplavou takovýho zbytečnýho návalu problém najít něco, k čemu mám co říct.
A jestli to považujete za machrování, tak se podívejte, jaký jsem kdy založil téma. tohle je shodou okolností mé třetí založené a vždycky to dělám, jen když opravdu nevím, volal jsem kámošovi z Aleximu, který mi vždy rád poradí, klidně za ním i zase zajdu a udělám to dycky, protože se mi znovu osvědčilo, že dělat to tímhle způsobem je škoda šlach, které si radši budu trébnovat na kytaře, než na klávesnici...zároven ale děkuju všem, kteří poslali odkaz na nějákou zajímavou kytaru, rejpaly bych nejradši poslal do jejich světa kytar kolem 5k a když k tomu nemají co říct, tak aspon moderátor by mohl podotknout, že tím pádem nemaj moc co psát. :roll:
on ten moderator totiz taky patri do toho sveta kytar za 5k, vis ? :wink: ale ne, v pohode.. jen poukazuju na tu absurditu.. jesis sis to dobre cetl co sem psal.. tak mi prislo smesny ze vis moc dobre jak to tady je .. a hodis sem takovy tema..
Maples
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Maples »

Jo takle, v tom případě se Ti omlouvám, poněvadž jsem to pochopil tak, jako že sám moc dobře vím jakou kytaru tedy chci a přesto založím téma... :)
Fender AM Professional II Roasted Pine (2023), Fender American Stratocaster (2006), Fender Troy Van Leeuwen Jazzmaster (2021), Gibson LP Studio (1992), Gibson 60's Tribute Goldtop P90 (2011) -> Orange Rocker 15, Vox AC10
Nero
Rádce
last.fm: http://www.last.fm/user/Nero1

Příspěvek od Nero »

Tohle už je trochu moc, klidnil bych...

Každé téma je zde k něčemu užitečné, pokud přinese nové informace. Takováto témata o drahých věcech je určitě přinesou, protože o nich ví málokdo co, a tak mu ty zkušenější pomůžou. Určitě se zde dozvíme mnohem více zajímavých informací než v těch záplavách threadů "kytara za 3 šupy". Ne, tohle není machrování, to je snaha zjistit si informace o věcech, které bohužel asi patří za horizonty mnohých z vás, jak se zdá...

Do světa kytar za 5k patří ten, kdo nechápe, že taky někdo může chtít kytaru mnohem dražší...

Piště k tématu, ne zbytečný závistivý žvásty.
"Náš problém není v tom, že toho víme málo. Náš problém je, že mnoho z toho, co víme, není pravda."

PetrPeter 1975 - 2008
pigdestroyer
Kontaktovat uživatele:

tak pozor.. nepisu zadny zavistivy zvasty.. teda pokud tim myslis me, je mi to fuk co si kdo koupi, uz sem to tady dvakrat vysvetlil co sem chtel rict tak se nebudu opakovat..
Nero
Rádce
last.fm: http://www.last.fm/user/Nero1

Příspěvek od Nero »

Bylo to myšleno k plénu, takže ne na někoho konkrétního...
"Náš problém není v tom, že toho víme málo. Náš problém je, že mnoho z toho, co víme, není pravda."

PetrPeter 1975 - 2008
afektband

Příspěvek od afektband »

Kdyžtak koukni ještě na tuten Framus. http://kytary.cz/framus-diablo-pro/87276/?SE300:0:0:3:0 Nevim jestli jsi ho zaznamenal v tý záplavě odkazů. Je to HSS (SD), takže variabilita zajištěná, taky bych řek, že zpracování a jednotlivý díly budou asi výš než u Fendera a navíc Framuse má málo kdo, takže originalita zaručená...
PetrPeter * 1.5.1975 - 1.8.2008 + R.I.P.

::Framus Renegade Custom Shop, Framus Pantera (SD Dave Mustain Signature aktiv pickups)::Dunlop Cry Baby GCB 95::Framus Cobra::Carvin 412B::Kabely Smrčka, Klotz a PW::
Hanzbiker

Příspěvek od Hanzbiker »

Já to řeknu takhle hrál sem na vopíkačku dokud sem nenašetřil 20k na kytaru kterou sem chtěl...takže i člověk co nemá prachy může mít ,,dražší'' kytaru když si počká...A řeknu to takhle sem rád že sem čekal...
RJ
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od RJ »

afektband píše:Kdyžtak koukni ještě na tuten Framus. http://kytary.cz/framus-diablo-pro/87276/?SE300:0:0:3:0 Nevim jestli jsi ho zaznamenal v tý záplavě odkazů. Je to HSS (SD), takže variabilita zajištěná, taky bych řek, že zpracování a jednotlivý díly budou asi výš než u Fendera a navíc Framuse má málo kdo, takže originalita zaručená...
Malý OT : myslíte, že Fender je s tou kvalitou na tom fakt tak špatně? Že ty ceny nejsou adekvátní kvalitě? Já jsem bohužel neměl šanci nějak srovnávat, ale todleto mě zajímá
afektband

Příspěvek od afektband »

RJ píše:
afektband píše:Kdyžtak koukni ještě na tuten Framus. http://kytary.cz/framus-diablo-pro/87276/?SE300:0:0:3:0 Nevim jestli jsi ho zaznamenal v tý záplavě odkazů. Je to HSS (SD), takže variabilita zajištěná, taky bych řek, že zpracování a jednotlivý díly budou asi výš než u Fendera a navíc Framuse má málo kdo, takže originalita zaručená...
Malý OT : myslíte, že Fender je s tou kvalitou na tom fakt tak špatně? Že ty ceny nejsou adekvátní kvalitě? Já jsem bohužel neměl šanci nějak srovnávat, ale todleto mě zajímá
Neřekl bych že fender tam je špatně, ale že framus na tom bude asi líp...

::Framus Renegade Custom Shop, Framus Pantera (SD Dave Mustain Signature aktiv pickups)::Dunlop Cry Baby GCB 95::Framus Cobra::Carvin 412B::Kabely Smrčka, Klotz a PW::
Maples
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Maples »

jak jsem říkal, vypadá nádherně. Pokud mě nepadne ten objednanej Fender, mám pořád možnost ho pak do měsíce vrátit a půjdu zkusit Framus.) díky
frenzyfish
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od frenzyfish »

co mas proti telecasterum ty jo, me ten ash prijde uplne bozi, na nej mit tak prachy sakra :)
afektband

Příspěvek od afektband »

frenzyfish píše:co mas proti telecasterum ty jo, me ten ash prijde uplne bozi, na nej mit tak prachy sakra :)
Já taky z telecasterů bleju-hlavně kvůli těm jejich hlavám, jsou fakt hnusný...

noc33

Příspěvek od noc33 »

Maples:jen tak jakou jsi měl barvu toho sg? Já mám černé. Dík.
frenzyfish
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od frenzyfish »

afekband: dyt o de o zvuk ne :lol: ale tak jo, kazdej ma jinej vkus, ja zacinam tej ponozce prichazet pomalu na chut :wink: ja zas treba bleju z ibanez no :roll:
Joey
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Joey »

frenzyfish píše:afekband: dyt o de o zvuk ne :lol: ale tak jo, kazdej ma jinej vkus, ja zacinam tej ponozce prichazet pomalu na chut :wink: ja zas treba bleju z ibanez no :roll:
Sme dva :wink: ale SGRka sou super basy :)
BaCH Modified SG :: MXR M104 :: The "Shotgun" J :: Elixir strings :: R.M. Pickups Cable One

Jan Kaplický 1937 - 2009
vikicek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od vikicek »

Já zas bleju z hokejek :roll:
Ibanez RG321MH Royal Blue
VOX AD15VT
Planet Waves kabely
RJ
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od RJ »

vikicek píše:Já zas bleju z hokejek :roll:
já z hokeje, fotbalu a miss čr, vlády, školy...
Co se týče kytar, tak se mi většina líbí, nejvíc Stratocaster, nejmíň patvary od B.C.Riche
Odpovědět

Zpět na „Elektrické kytary“