Kytara do 20, čistý i zkreslený zvuk
Pravidla fóra
- pigdestroyer
- last.fm: tlumok
- Bandzone: pigdestroyer
- Kontaktovat uživatele:
sice budou znat pojmy ale to ze si o tom prectou neznamena ze vyhodi svy beringry a zacnou hrat na slusny veci aby byli shopni ti rozumne poradit.. to ze ti nekdo prepapouskuje ze cort je super a sam na to nikdy nehral je uplne k nicemu, nemyslis?? a to tady muze byt topicu o kytarach za 100K klidne kazdej den dvacet..termyx píše:právě že moc ne..a čim víc bude takle "drahejch" topiců, tím víc bude většina tady vědět o co jde i v těch vyšších kategoriích..
není nutný, aby behringery vyhodili, ale aspon by mohli trochu pohnout myší a podívat se o řádek níž, jestli náhodou jejicg dotaz nezapadá pod téma:
Ta nejlepší metalová kytara do 5k...já sám mám mezi záplavou takovýho zbytečnýho návalu problém najít něco, k čemu mám co říct.
A jestli to považujete za machrování, tak se podívejte, jaký jsem kdy založil téma. tohle je shodou okolností mé třetí založené a vždycky to dělám, jen když opravdu nevím, volal jsem kámošovi z Aleximu, který mi vždy rád poradí, klidně za ním i zase zajdu a udělám to dycky, protože se mi znovu osvědčilo, že dělat to tímhle způsobem je škoda šlach, které si radši budu trébnovat na kytaře, než na klávesnici...zároven ale děkuju všem, kteří poslali odkaz na nějákou zajímavou kytaru, rejpaly bych nejradši poslal do jejich světa kytar kolem 5k a když k tomu nemají co říct, tak aspon moderátor by mohl podotknout, že tím pádem nemaj moc co psát.
Ta nejlepší metalová kytara do 5k...já sám mám mezi záplavou takovýho zbytečnýho návalu problém najít něco, k čemu mám co říct.
A jestli to považujete za machrování, tak se podívejte, jaký jsem kdy založil téma. tohle je shodou okolností mé třetí založené a vždycky to dělám, jen když opravdu nevím, volal jsem kámošovi z Aleximu, který mi vždy rád poradí, klidně za ním i zase zajdu a udělám to dycky, protože se mi znovu osvědčilo, že dělat to tímhle způsobem je škoda šlach, které si radši budu trébnovat na kytaře, než na klávesnici...zároven ale děkuju všem, kteří poslali odkaz na nějákou zajímavou kytaru, rejpaly bych nejradši poslal do jejich světa kytar kolem 5k a když k tomu nemají co říct, tak aspon moderátor by mohl podotknout, že tím pádem nemaj moc co psát.
Fender AM Professional II Roasted Pine (2023), Fender American Stratocaster (2006), Fender Troy Van Leeuwen Jazzmaster (2021), Gibson LP Studio (1992), Gibson 60's Tribute Goldtop P90 (2011) -> Orange Rocker 15, Vox AC10
- pigdestroyer
- Kontaktovat uživatele:
on ten moderator totiz taky patri do toho sveta kytar za 5k, vis ?Maples píše:není nutný, aby behringery vyhodili, ale aspon by mohli trochu pohnout myší a podívat se o řádek níž, jestli náhodou jejicg dotaz nezapadá pod téma:
Jo takle, v tom případě se Ti omlouvám, poněvadž jsem to pochopil tak, jako že sám moc dobře vím jakou kytaru tedy chci a přesto založím téma... 
Fender AM Professional II Roasted Pine (2023), Fender American Stratocaster (2006), Fender Troy Van Leeuwen Jazzmaster (2021), Gibson LP Studio (1992), Gibson 60's Tribute Goldtop P90 (2011) -> Orange Rocker 15, Vox AC10
- Nero
- Rádce
- last.fm: http://www.last.fm/user/Nero1
Tohle už je trochu moc, klidnil bych...
Každé téma je zde k něčemu užitečné, pokud přinese nové informace. Takováto témata o drahých věcech je určitě přinesou, protože o nich ví málokdo co, a tak mu ty zkušenější pomůžou. Určitě se zde dozvíme mnohem více zajímavých informací než v těch záplavách threadů "kytara za 3 šupy". Ne, tohle není machrování, to je snaha zjistit si informace o věcech, které bohužel asi patří za horizonty mnohých z vás, jak se zdá...
Do světa kytar za 5k patří ten, kdo nechápe, že taky někdo může chtít kytaru mnohem dražší...
Piště k tématu, ne zbytečný závistivý žvásty.
Každé téma je zde k něčemu užitečné, pokud přinese nové informace. Takováto témata o drahých věcech je určitě přinesou, protože o nich ví málokdo co, a tak mu ty zkušenější pomůžou. Určitě se zde dozvíme mnohem více zajímavých informací než v těch záplavách threadů "kytara za 3 šupy". Ne, tohle není machrování, to je snaha zjistit si informace o věcech, které bohužel asi patří za horizonty mnohých z vás, jak se zdá...
Do světa kytar za 5k patří ten, kdo nechápe, že taky někdo může chtít kytaru mnohem dražší...
Piště k tématu, ne zbytečný závistivý žvásty.
"Náš problém není v tom, že toho víme málo. Náš problém je, že mnoho z toho, co víme, není pravda."
PetrPeter 1975 - 2008
- pigdestroyer
- Kontaktovat uživatele:
- Nero
- Rádce
- last.fm: http://www.last.fm/user/Nero1
Kdyžtak koukni ještě na tuten Framus. http://kytary.cz/framus-diablo-pro/87276/?SE300:0:0:3:0 Nevim jestli jsi ho zaznamenal v tý záplavě odkazů. Je to HSS (SD), takže variabilita zajištěná, taky bych řek, že zpracování a jednotlivý díly budou asi výš než u Fendera a navíc Framuse má málo kdo, takže originalita zaručená...
PetrPeter * 1.5.1975 - 1.8.2008 + R.I.P.
::Framus Renegade Custom Shop, Framus Pantera (SD Dave Mustain Signature aktiv pickups)::Dunlop Cry Baby GCB 95::Framus Cobra::Carvin 412B::Kabely Smrčka, Klotz a PW::
::Framus Renegade Custom Shop, Framus Pantera (SD Dave Mustain Signature aktiv pickups)::Dunlop Cry Baby GCB 95::Framus Cobra::Carvin 412B::Kabely Smrčka, Klotz a PW::
Malý OT : myslíte, že Fender je s tou kvalitou na tom fakt tak špatně? Že ty ceny nejsou adekvátní kvalitě? Já jsem bohužel neměl šanci nějak srovnávat, ale todleto mě zajímáafektband píše:Kdyžtak koukni ještě na tuten Framus. http://kytary.cz/framus-diablo-pro/87276/?SE300:0:0:3:0 Nevim jestli jsi ho zaznamenal v tý záplavě odkazů. Je to HSS (SD), takže variabilita zajištěná, taky bych řek, že zpracování a jednotlivý díly budou asi výš než u Fendera a navíc Framuse má málo kdo, takže originalita zaručená...
Neřekl bych že fender tam je špatně, ale že framus na tom bude asi líp...RJ píše:Malý OT : myslíte, že Fender je s tou kvalitou na tom fakt tak špatně? Že ty ceny nejsou adekvátní kvalitě? Já jsem bohužel neměl šanci nějak srovnávat, ale todleto mě zajímáafektband píše:Kdyžtak koukni ještě na tuten Framus. http://kytary.cz/framus-diablo-pro/87276/?SE300:0:0:3:0 Nevim jestli jsi ho zaznamenal v tý záplavě odkazů. Je to HSS (SD), takže variabilita zajištěná, taky bych řek, že zpracování a jednotlivý díly budou asi výš než u Fendera a navíc Framuse má málo kdo, takže originalita zaručená...
jak jsem říkal, vypadá nádherně. Pokud mě nepadne ten objednanej Fender, mám pořád možnost ho pak do měsíce vrátit a půjdu zkusit Framus.) díky
- frenzyfish
- Kontaktovat uživatele:
Já taky z telecasterů bleju-hlavně kvůli těm jejich hlavám, jsou fakt hnusný...frenzyfish píše:co mas proti telecasterum ty jo, me ten ash prijde uplne bozi, na nej mit tak prachy sakra
- frenzyfish
- Kontaktovat uživatele:
- Joey
- Kontaktovat uživatele:
Sme dvafrenzyfish píše:afekband: dyt o de o zvuk neale tak jo, kazdej ma jinej vkus, ja zacinam tej ponozce prichazet pomalu na chut
ja zas treba bleju z ibanez no
BaCH Modified SG :: MXR M104 :: The "Shotgun" J :: Elixir strings :: R.M. Pickups Cable One
Jan Kaplický 1937 - 2009
Jan Kaplický 1937 - 2009