tak jsme to již trochu nakousli v nesprávném tématu, tak pokračujme pro pořádek tady.
Hlavní nápad:
Jako minule, donést do naší zkušebny kytary Fender a jejich kopie, zahrát si na ně, poslechnout, kouknout a v přátelské atmosféře diskutovat. Je možno také donést nějaký aparát. K dispozici je opět můj fullstack co mám v podpisu. Tentokrát je otázkou, zda to omezit na nějaký typ jakože "jen stratokástry", nebo nechat jakékoli.
Organizačně:
Určitě to bude někdy v příštím roce 2019. Kdy, to si ještě upřesníme a naplánujeme až rok 2019 přijde. Myslím, že do té doby toho máme každý na talíři již dostatek.
Další věc je, že naše zkušebna není nafukovací a minule to bylo obsazením tak akorát = maximální počet účastníků bude opět tak 8-10, tj. my dva s Arciluciferem jako organizátoři, plus tedy asi 6-8 z vás.
S dovolením si také vyhrazujeme právo případně vetovat něčí účast, i bez udání důvodu.
Technicko kytarově:
Na minulém srazu vyplynulo na povrch, že je opravdu dobré mít na nástroji nataženy nové struny. Osobně bych to nehrotil až tak, že se tady budeme sáhodlouze domlouvat na jendom konkrétním výrobci a tloušťce. Jsou to vaše kytary, tedy i vaše rozhodnutí nad způsobem jejich prezentace v nejlepším světle. Za své roky zkušeností mám ten názor, že se jednotlivé tloušťky a výrobci strun od sebe ve zvukovém projevu nějak zásadně neliší (já to uchem téměř nepoznám). Zato staré vyhrané struny jsme nejspíš poznali všichni = nechal bych to na jednoduchém požadavku "měj nataženy nové struny, pro své vlastní dobro" a dál bych to nehrotil. Ale samozřejmě zde můžete nad tímto vyjádřit svůj názor a případně se domluvit jinak.
Jinak já mám jednoho Fendra Strata made in Mexico, je to Deluxe Roadhouse Stratocaster třísinglový a jsou na něm 3 Texas Special singly. Na minulé akci byl také, a myslím, že na něj někdo trsal chvíli.
Pak mám Tensona HSS strata s dodělaným killswitchem a mírně haprující elektronikou