tak tak...vikicek píše:Já zas bleju z hokejek
Kytara do 20, čistý i zkreslený zvuk
Pravidla fóra
s tím jsem si psal;) Nevím proč, něják mě veškerý ty straty v těch různejch barvách připadaj umělý, jak hračka, vypadá to plastově modře, nebo červeně:D Zlatý LP s javorovejma deskama! proto ten natural;)
pánové právě jsem se vrátil z obchodu, zahrál jsem si na Lite Ash v černý barvě a zvukově to bylo nejlepší, vedle toho jsem zkoušek toho Framuse - ten mi přijde hrozně divnej, umělej, nemá šťávu, a Fender classic 50, jak tu taky někdo psal, tak ten má lakovanej krk, což mě u Fendera vadí a nehraje se na něj pohodlně.)takže si počkám, až přijde Lite Ash natural a je to tam.)
pánové právě jsem se vrátil z obchodu, zahrál jsem si na Lite Ash v černý barvě a zvukově to bylo nejlepší, vedle toho jsem zkoušek toho Framuse - ten mi přijde hrozně divnej, umělej, nemá šťávu, a Fender classic 50, jak tu taky někdo psal, tak ten má lakovanej krk, což mě u Fendera vadí a nehraje se na něj pohodlně.)takže si počkám, až přijde Lite Ash natural a je to tam.)
Fender AM Professional II Roasted Pine (2023), Fender American Stratocaster (2006), Fender Troy Van Leeuwen Jazzmaster (2021), Gibson LP Studio (1992), Gibson 60's Tribute Goldtop P90 (2011) -> Orange Rocker 15, Vox AC10
kdyby ses chtěl něco novýho dovědět tak se mrkni sem
http://www.hudebniforum.cz/viewtopic.php?t=6196&start=0

http://www.hudebniforum.cz/viewtopic.php?t=6196&start=0
to a to a za chvíli zas tohle
A na jakym aparátu si to zkoušel? Já do toho Framuse vkládal takový nadějeMaples píše:s tím jsem si psal;) Nevím proč, něják mě veškerý ty straty v těch různejch barvách připadaj umělý, jak hračka, vypadá to plastově modře, nebo červeně:D Zlatý LP s javorovejma deskama! proto ten natural;)
PetrPeter * 1.5.1975 - 1.8.2008 + R.I.P.
::Framus Renegade Custom Shop, Framus Pantera (SD Dave Mustain Signature aktiv pickups)::Dunlop Cry Baby GCB 95::Framus Cobra::Carvin 412B::Kabely Smrčka, Klotz a PW::
::Framus Renegade Custom Shop, Framus Pantera (SD Dave Mustain Signature aktiv pickups)::Dunlop Cry Baby GCB 95::Framus Cobra::Carvin 412B::Kabely Smrčka, Klotz a PW::
ja kdybych si mel jeste nekdy kupovat kytaru tak jdu do Jazzmastera od Fenderu.Moc zajímavá kytara.Spolubydlicí ji má a je s ni fakt spokojenej.Ma velmi zajimavej a specifickej zvuk.Snimace nejvic pripominaji klasicky P-90.
http://kytary.cz/fender-american-vintag ... 27:0:0:1:0
jinak me fakt pobavilo,ze na ebay ji novou made in usa sezenete jen za 29tis. i s dopravou.
http://kytary.cz/fender-american-vintag ... 27:0:0:1:0
jinak me fakt pobavilo,ze na ebay ji novou made in usa sezenete jen za 29tis. i s dopravou.
http://bandzone.cz/argonaut
Fender Jazzmaster Classic Player, Squier Telecaster CV 50, Orange Tiny Terror, Orange PPC212, Orange Crush 15R
Fender Jazzmaster Classic Player, Squier Telecaster CV 50, Orange Tiny Terror, Orange PPC212, Orange Crush 15R
Zkoušel jsem obě dvě na Fender Hot Rod deluxe, kterého znám docela dobře, a stejně mě ten nabuzenej solovej zvuk s lite ash příjemně překvapil, je vidět, že to kombo prostě je dělaný pro straty;)
Framus ne, že by nebyl špatnej, je univerzálnější, ale myslel jsem to tak, že při hraní na něj nemám takový pocit, že se mnou ta kytara plnně komunikuje, nedokázal jsem se s ním sžít a to je právě to důležitý, aby se mi na ní hrálo fakt pěkně a unášelo mě to.)
Framus ne, že by nebyl špatnej, je univerzálnější, ale myslel jsem to tak, že při hraní na něj nemám takový pocit, že se mnou ta kytara plnně komunikuje, nedokázal jsem se s ním sžít a to je právě to důležitý, aby se mi na ní hrálo fakt pěkně a unášelo mě to.)
Fender AM Professional II Roasted Pine (2023), Fender American Stratocaster (2006), Fender Troy Van Leeuwen Jazzmaster (2021), Gibson LP Studio (1992), Gibson 60's Tribute Goldtop P90 (2011) -> Orange Rocker 15, Vox AC10
- turbo_MaCk
- Kontaktovat uživatele:
NJN po internetu se začínají šířit teorie že korejci způsobí hladomor v mexikuMaples píše:s tím jsem si psal;) Nevím proč, něják mě veškerý ty straty v těch různejch barvách připadaj umělý, jak hračka, vypadá to plastově modře, nebo červeně:D Zlatý LP s javorovejma deskama! proto ten natural;)
BTW: klucí neblbněte, kdo se má tounhromadou hhhhnusu prohrabávat...
Vířím klidné vody pacifiku. Jsem jediným opravdovým nepřítelem dobrého zvuku.
Obsah sáčku vysypeme do 0,5l vroucí vody, přidáme vejce a promícháme. Hotové dogma podáváme téplé a šíříme řetězovou reakcí.
Obsah sáčku vysypeme do 0,5l vroucí vody, přidáme vejce a promícháme. Hotové dogma podáváme téplé a šíříme řetězovou reakcí.
- Mustard Man
http://kytary.cz/fender-lite-ash-teleca ... Fender:1:0 skvostqwer píše:jj tel lite ash je skvela kejtra. uz sem to tady psal asi 10x (myslim celkove na foru). za ty prachy se nic lepsiho v kategorii strat/tele sehnat neda...
mimochodem to dela korejska firma, ktera vyrabi i PRS SE
Viva la revolution...
- turbo_MaCk
- Kontaktovat uživatele:
Z 15 se dá sehnat z 2. ruky i fender japan... Nemyslíš, že by byl lepší?qwer píše:jj tel lite ash je skvela kejtra. uz sem to tady psal asi 10x (myslim celkove na foru). za ty prachy se nic lepsiho v kategorii strat/tele sehnat neda...
Vířím klidné vody pacifiku. Jsem jediným opravdovým nepřítelem dobrého zvuku.
ale zase je to "z druhe ruky"... za 20t. sezenes i amerikuturbo_MaCk píše:Z 15 se dá sehnat z 2. ruky i fender japan... Nemyslíš, že by byl lepší?qwer píše:jj tel lite ash je skvela kejtra. uz sem to tady psal asi 10x (myslim celkove na foru). za ty prachy se nic lepsiho v kategorii strat/tele sehnat neda...
ja jsem bohuzel takovy libustkar, kteri si kytaru po kazdem hrani lesti a neprezije ani jeden drobny sram... takze pro me ojete kytary bohuzel nejsou
primadono!! To máš duši rokera? fujale!qwer píše:ale zase je to "z druhe ruky"... za 20t. sezenes i amerikuturbo_MaCk píše:Z 15 se dá sehnat z 2. ruky i fender japan... Nemyslíš, že by byl lepší?qwer píše:jj tel lite ash je skvela kejtra. uz sem to tady psal asi 10x (myslim celkove na foru). za ty prachy se nic lepsiho v kategorii strat/tele sehnat neda...
ja jsem bohuzel takovy libustkar, kteri si kytaru po kazdem hrani lesti a neprezije ani jeden drobny sram... takze pro me ojete kytary bohuzel nejsou
abych si to trochu kompenzoval, tak mam tu 6 let starou affinity, kterou jsem tady koupil na bazaci za par korun.. a jelikoz se moc nedarilo vyrobit na ni slusny celolak, tak je ted vybrousena do matu, misty do dreva... a tuhle zasadne ani neutiramtermyx píše:
primadono!! To máš duši rokera? fujale!![]()
- Joey
- Kontaktovat uživatele:
Nemáš foto??? Ta představa mě vzrušujeqwer píše:abych si to trochu kompenzoval, tak mam tu 6 let starou affinity, kterou jsem tady koupil na bazaci za par korun.. a jelikoz se moc nedarilo vyrobit na ni slusny celolak, tak je ted vybrousena do matu, misty do dreva... a tuhle zasadne ani neutiramtermyx píše:
BaCH Modified SG :: MXR M104 :: The "Shotgun" J :: Elixir strings :: R.M. Pickups Cable One
Jan Kaplický 1937 - 2009
Jan Kaplický 1937 - 2009
no aspoň tak..! ikdyž už i muj strat má teď šestej rok života.. však taky k narozkám dostane servísekqwer píše:abych si to trochu kompenzoval, tak mam tu 6 let starou affinity, kterou jsem tady koupil na bazaci za par korun.. a jelikoz se moc nedarilo vyrobit na ni slusny celolak, tak je ted vybrousena do matu, misty do dreva... a tuhle zasadne ani neutiramtermyx píše:
já nevim, ale mě starší věci fascinujou(ty funkční samozřejmě)... každej jsme holt jinej