Kytara do 20, čistý i zkreslený zvuk

Strat, Les Paul, Tele, SG, semiakustické, ...
Odpovědět
griper

Příspěvek od griper »

vikicek píše:Já zas bleju z hokejek :roll:
tak tak...
vikicek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od vikicek »

RJ píše:
vikicek píše:Já zas bleju z hokejek :roll:
já z hokeje, fotbalu a miss čr, vlády, školy...
Co se týče kytar, tak se mi většina líbí, nejvíc Stratocaster, nejmíň patvary od B.C.Riche
Já ale taky mluvil o kytarách :x ... hokej mi neva :P
Ibanez RG321MH Royal Blue
VOX AD15VT
Planet Waves kabely
Ragnar
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ragnar »

Nemáš lepší si pak počkat na něco vychytanýho na bazáči? Teď sem tam viděl modrej USA strat za 22000 .. to by bylo fajn ne?
Maples
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Maples »

s tím jsem si psal;) Nevím proč, něják mě veškerý ty straty v těch různejch barvách připadaj umělý, jak hračka, vypadá to plastově modře, nebo červeně:D Zlatý LP s javorovejma deskama! proto ten natural;)
pánové právě jsem se vrátil z obchodu, zahrál jsem si na Lite Ash v černý barvě a zvukově to bylo nejlepší, vedle toho jsem zkoušek toho Framuse - ten mi přijde hrozně divnej, umělej, nemá šťávu, a Fender classic 50, jak tu taky někdo psal, tak ten má lakovanej krk, což mě u Fendera vadí a nehraje se na něj pohodlně.)takže si počkám, až přijde Lite Ash natural a je to tam.)
Fender AM Professional II Roasted Pine (2023), Fender American Stratocaster (2006), Fender Troy Van Leeuwen Jazzmaster (2021), Gibson LP Studio (1992), Gibson 60's Tribute Goldtop P90 (2011) -> Orange Rocker 15, Vox AC10
qwer
Odborník

Příspěvek od qwer »

jj tel lite ash je skvela kejtra. uz sem to tady psal asi 10x (myslim celkove na foru). za ty prachy se nic lepsiho v kategorii strat/tele sehnat neda...

mimochodem to dela korejska firma, ktera vyrabi i PRS SE :)
Oltec

Příspěvek od Oltec »

Konečně debata, kde se můžu něco dozvědět - nemyslím to ironicky, hraček do pěti tisíc jsou plný obchody. Fender je BEST! Tele se tady sice kdekomu nelíbí, ale dá se na to zahrát skoro všechno (pokuď nejseš kovář).
vikicek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od vikicek »

Tywoe ještě desetkrát tu řekněte že se tu můžete dozvědět něco novýho a už mě z vás fakt klepne :)
Ibanez RG321MH Royal Blue
VOX AD15VT
Planet Waves kabely
termyx

Příspěvek od termyx »

kdyby ses chtěl něco novýho dovědět tak se mrkni sem
http://www.hudebniforum.cz/viewtopic.php?t=6196&start=0
:lol: :lol:
to a to a za chvíli zas tohle
RJ
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od RJ »

Musím ti poblahopřát Maplesi, ten stratouš je nádherný a jestli hraje jak říkáš, tak ho určitě taky někde omrknu :wink:
afektband

Příspěvek od afektband »

Maples píše:s tím jsem si psal;) Nevím proč, něják mě veškerý ty straty v těch různejch barvách připadaj umělý, jak hračka, vypadá to plastově modře, nebo červeně:D Zlatý LP s javorovejma deskama! proto ten natural;)
pánové právě jsem se vrátil z obchodu, zahrál jsem si na Lite Ash v černý barvě a zvukově to bylo nejlepší, vedle toho jsem zkoušek toho Framuse - ten mi přijde hrozně divnej, umělej, nemá šťávu, a Fender classic 50, jak tu taky někdo psal, tak ten má lakovanej krk, což mě u Fendera vadí a nehraje se na něj pohodlně.)takže si počkám, až přijde Lite Ash natural a je to tam.)
A na jakym aparátu si to zkoušel? Já do toho Framuse vkládal takový naděje :( :lol: :lol:
PetrPeter * 1.5.1975 - 1.8.2008 + R.I.P.

::Framus Renegade Custom Shop, Framus Pantera (SD Dave Mustain Signature aktiv pickups)::Dunlop Cry Baby GCB 95::Framus Cobra::Carvin 412B::Kabely Smrčka, Klotz a PW::
nozaki
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od nozaki »

ja kdybych si mel jeste nekdy kupovat kytaru tak jdu do Jazzmastera od Fenderu.Moc zajímavá kytara.Spolubydlicí ji má a je s ni fakt spokojenej.Ma velmi zajimavej a specifickej zvuk.Snimace nejvic pripominaji klasicky P-90.
http://kytary.cz/fender-american-vintag ... 27:0:0:1:0
jinak me fakt pobavilo,ze na ebay ji novou made in usa sezenete jen za 29tis. i s dopravou.
http://bandzone.cz/argonaut
Fender Jazzmaster Classic Player, Squier Telecaster CV 50, Orange Tiny Terror, Orange PPC212, Orange Crush 15R
Maples
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Maples »

Zkoušel jsem obě dvě na Fender Hot Rod deluxe, kterého znám docela dobře, a stejně mě ten nabuzenej solovej zvuk s lite ash příjemně překvapil, je vidět, že to kombo prostě je dělaný pro straty;)
Framus ne, že by nebyl špatnej, je univerzálnější, ale myslel jsem to tak, že při hraní na něj nemám takový pocit, že se mnou ta kytara plnně komunikuje, nedokázal jsem se s ním sžít a to je právě to důležitý, aby se mi na ní hrálo fakt pěkně a unášelo mě to.)
Fender AM Professional II Roasted Pine (2023), Fender American Stratocaster (2006), Fender Troy Van Leeuwen Jazzmaster (2021), Gibson LP Studio (1992), Gibson 60's Tribute Goldtop P90 (2011) -> Orange Rocker 15, Vox AC10
turbo_MaCk
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od turbo_MaCk »

Maples píše:s tím jsem si psal;) Nevím proč, něják mě veškerý ty straty v těch různejch barvách připadaj umělý, jak hračka, vypadá to plastově modře, nebo červeně:D Zlatý LP s javorovejma deskama! proto ten natural;)
NJN po internetu se začínají šířit teorie že korejci způsobí hladomor v mexiku 8) .

BTW: klucí neblbněte, kdo se má tounhromadou hhhhnusu prohrabávat...
Vířím klidné vody pacifiku. Jsem jediným opravdovým nepřítelem dobrého zvuku.
Obsah sáčku vysypeme do 0,5l vroucí vody, přidáme vejce a promícháme. Hotové dogma podáváme téplé a šíříme řetězovou reakcí.
Mustard Man

Příspěvek od Mustard Man »

qwer píše:jj tel lite ash je skvela kejtra. uz sem to tady psal asi 10x (myslim celkove na foru). za ty prachy se nic lepsiho v kategorii strat/tele sehnat neda...

http://kytary.cz/fender-lite-ash-teleca ... Fender:1:0 skvost
Viva la revolution...
turbo_MaCk
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od turbo_MaCk »

qwer píše:jj tel lite ash je skvela kejtra. uz sem to tady psal asi 10x (myslim celkove na foru). za ty prachy se nic lepsiho v kategorii strat/tele sehnat neda...

Z 15 se dá sehnat z 2. ruky i fender japan... Nemyslíš, že by byl lepší?
Vířím klidné vody pacifiku. Jsem jediným opravdovým nepřítelem dobrého zvuku.
Obsah sáčku vysypeme do 0,5l vroucí vody, přidáme vejce a promícháme. Hotové dogma podáváme téplé a šíříme řetězovou reakcí.
qwer
Odborník

Příspěvek od qwer »

turbo_MaCk píše:

ale zase je to "z druhe ruky"... za 20t. sezenes i ameriku :)

ja jsem bohuzel takovy libustkar, kteri si kytaru po kazdem hrani lesti a neprezije ani jeden drobny sram... takze pro me ojete kytary bohuzel nejsou :lol:
termyx

Příspěvek od termyx »

qwer píše:
turbo_MaCk píše:

ale zase je to "z druhe ruky"... za 20t. sezenes i ameriku :)

ja jsem bohuzel takovy libustkar, kteri si kytaru po kazdem hrani lesti a neprezije ani jeden drobny sram... takze pro me ojete kytary bohuzel nejsou :lol:
primadono!! To máš duši rokera? fujale! :D :D
qwer
Odborník

Příspěvek od qwer »

termyx píše:
abych si to trochu kompenzoval, tak mam tu 6 let starou affinity, kterou jsem tady koupil na bazaci za par korun.. a jelikoz se moc nedarilo vyrobit na ni slusny celolak, tak je ted vybrousena do matu, misty do dreva... a tuhle zasadne ani neutiram :D
Joey
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Joey »

qwer píše:
termyx píše:
abych si to trochu kompenzoval, tak mam tu 6 let starou affinity, kterou jsem tady koupil na bazaci za par korun.. a jelikoz se moc nedarilo vyrobit na ni slusny celolak, tak je ted vybrousena do matu, misty do dreva... a tuhle zasadne ani neutiram :D
Nemáš foto??? Ta představa mě vzrušuje :)
BaCH Modified SG :: MXR M104 :: The "Shotgun" J :: Elixir strings :: R.M. Pickups Cable One

Jan Kaplický 1937 - 2009
termyx

Příspěvek od termyx »

qwer píše:
termyx píše:
no aspoň tak..! ikdyž už i muj strat má teď šestej rok života.. však taky k narozkám dostane servísek :D

já nevim, ale mě starší věci fascinujou(ty funkční samozřejmě)... každej jsme holt jinej :)
Odpovědět

Zpět na „Elektrické kytary“