Pickguard

Elektronika, mechaniky, struny, ladičky, ...
Trevor
Odborník

Re: Pickguard

Příspěvek od Trevor »

Ta uvaha je spis jen teoreticka v navaznosti ze by snimac nemel sam o sobe konat zadny pohyb, nebo prenaset vibrace, na coz ma system upevneni a pozice vliv, ac nepatrny, obecne jen moznost kdy muze a kdyz nemuze snimac konat pohyb vuci strune ....o nic neslo ; )
Provádím základní měření elektronek a drobné opravy a úpravy elektronkových aparátů a věcí kolem hraní. Vše je na domluvě - Severní Čechy
Dotazy prosím do SZ
torst

Příspěvek od torst »

Mám SGJ v přírodní, saténové úpravě. I když jsem nikdy na PG nebazíroval, teď už mě ta odřenina začíná trochu mrzet. PG z jiného SG mám, ale logicky se mi nechce vrtat. Máte třeba někdo zkušenost s přilepením oboustrankou? Spíš se bojim, aby pak to lepidlo šlo rozumně odstranit. Dík.
Já se domnívám, že revoluce je zvrat k lepšímu. Kontrarevoliuce je síla, která tomuto zvratu brání. Kontrarevoluce se drží u moci zuby nehty. Ti starší už pouze nehty. (Zdeněk Svěrák, 1989)
džetro
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od džetro »

Oboustranka nezanechá žádné stopy, vyzkoušeno mnohokrát na rezofonikách kde jsem lepil snímače.
Miluju akustické blues a svoji rodinu.
Taylor GS Mini Mahogany + Harley Benton SH 30 Pro Active
Taylor GT Urban Ash + Harley Benton SH 30 Pro Active
Yamaha FG-820-12NT + Harley Benton SH 30 Pro Active
Johnson JR-999E Tricone Resonator + Royall Pony Boy Resonator + Gretsch Boxcar Resonator
Deering Goodtime Open back 5 strings banjo
http://www.retroblues.net/
torst

Příspěvek od torst »

bezva.děkas.
Já se domnívám, že revoluce je zvrat k lepšímu. Kontrarevoliuce je síla, která tomuto zvratu brání. Kontrarevoluce se drží u moci zuby nehty. Ti starší už pouze nehty. (Zdeněk Svěrák, 1989)
Odpovědět

Zpět na „Snímače, hardware, příslušenství, údržba“