???Nemáte nekdo FENDERA Frontman 212R NEW???
Pravidla fóra
- JancusGuitar
- Kontaktovat uživatele:
???Nemáte nekdo FENDERA Frontman 212R NEW???
Čau uvažuju o kombu FENDER Frontman 212R NEW ale nevim jestli je to správná volba. Nemáte ho někdo doma, že byste mi řekli jak hraje atd... Nechci nic co má milióny efektu, protože mám krabičky, spíš chci něco co co bude mít peknej čistej kanál a bude to vhodný do skušebny a na nějaký ty nenší koncerty ve škole atd. Hraju punk a rock.
Díky za rady.
Díky za rady.
Cort Z22 BK, Boss OS2, Digitech GNX1, Marshall MG 15CD, Peavey ValveKing Head + Laney GS412IA, a další blbosti...
- Joey
- Kontaktovat uživatele:
Re: ???Nemáte nekdo FENDERA Frontman 212R NEW???
Na to kombo sem hrál a čistej kanál se mi docela líbil akorát za ty prachy bych si asi koupil nějakou jetou lampu...třeba Champ 12JancusGuitar píše:Čau uvažuju o kombu FENDER Frontman 212R NEW ale nevim jestli je to správná volba. Nemáte ho někdo doma, že byste mi řekli jak hraje atd... Nechci nic co má milióny efektu, protože mám krabičky, spíš chci něco co co bude mít peknej čistej kanál a bude to vhodný do skušebny a na nějaký ty nenší koncerty ve škole atd. Hraju punk a rock.
Díky za rady.
BaCH Modified SG :: MXR M104 :: The "Shotgun" J :: Elixir strings :: R.M. Pickups Cable One
Jan Kaplický 1937 - 2009
Jan Kaplický 1937 - 2009
- JancusGuitar
- Kontaktovat uživatele:
Re: ???Nemáte nekdo FENDERA Frontman 212R NEW???
No jasně no ale ja to seženu nový za 7 litrů...a to myslim je docela slušny, protože na kytarách.cz to maj za 9500.Joey píše:Na to kombo sem hrál a čistej kanál se mi docela líbil akorát za ty prachy bych si asi koupil nějakou jetou lampu...třeba Champ 12JancusGuitar píše:Čau uvažuju o kombu FENDER Frontman 212R NEW ale nevim jestli je to správná volba. Nemáte ho někdo doma, že byste mi řekli jak hraje atd... Nechci nic co má milióny efektu, protože mám krabičky, spíš chci něco co co bude mít peknej čistej kanál a bude to vhodný do skušebny a na nějaký ty nenší koncerty ve škole atd. Hraju punk a rock.
Díky za rady.
Cort Z22 BK, Boss OS2, Digitech GNX1, Marshall MG 15CD, Peavey ValveKing Head + Laney GS412IA, a další blbosti...
- *Twisted.Brother*
- Kontaktovat uživatele:
- JancusGuitar
- Kontaktovat uživatele:
Jo ještě jsem se chtěl zeptat jak se vám zamlouvá VOX Valvetronix AD100VT-XL tohle http://kytary.cz/vox-ad-valvetronix-chr ... 31:0:0:2:0 . Asi to bude lepší než ten tranďák. 
No tak ten bude určitě mnohem lepší. Mám ho(ale ne XL), naprostá spokojenost.
http://www.hudebniforum.cz/viewtopic.ph ... c&start=20
tu sem o něm něco psal.
Je fakt, že v týhle kategorii se štěstim narazíš na jetou lampu, která bude hrát asi líp.
tu sem o něm něco psal.
Je fakt, že v týhle kategorii se štěstim narazíš na jetou lampu, která bude hrát asi líp.
- JancusGuitar
- Kontaktovat uživatele:
A nevíš jakej je rozdíl mezi tim XL a tim co máš ty???Ragnar píše:No tak ten bude určitě mnohem lepší. Mám ho(ale ne XL), naprostá spokojenost.
tu sem o něm něco psal.
- frenzyfish
- Kontaktovat uživatele:
to by me taky zajimalo.. krome toho ze sou ty xl drazsi a maj vetsi reprak, tak maj vic hi-gain zkresleni bych rek. ale to usuzuju jen podle videa co sem stahnul na jejich strankach. btw. jestli s tim mate nekdo zkusenosti, co byste mi doporucili kdybych chtel hrat punkrock? styl greenday, blink, atd.
- JancusGuitar
- Kontaktovat uživatele:
- frenzyfish
- Kontaktovat uživatele:
- JancusGuitar
- Kontaktovat uživatele:
Clovece, hral jsi nekdy na lampu? Penize bych vubec neresil, pokud ti jde o zvuk. Rozhodne ne investici cca 1000 rocne...griper píše:Ja taky planuju jit do toho fendera i kdyz bych moh mit lampu ale zas davat ročne prachy pri vymene lamp :/. nevim jeslti by se to vyplatilo...
PRS CE24, ENGL Blackmore, Orange PPC412, kotel efektů na pedalboardu
‘Men have become tools of their tools.’ ~Henry David Thoreau
Somnus Aeternus
‘Men have become tools of their tools.’ ~Henry David Thoreau
Somnus Aeternus
Hral, zvuk to je božskej ale nevim jestli neni lepsi si koupit lampu az se trochu s kapelou rozejdem nebo koupit lampu hned.Wohma píše:Clovece, hral jsi nekdy na lampu? Penize bych vubec neresil, pokud ti jde o zvuk. Rozhodne ne investici cca 1000 rocne...griper píše:Ja taky planuju jit do toho fendera i kdyz bych moh mit lampu ale zas davat ročne prachy pri vymene lamp :/. nevim jeslti by se to vyplatilo...
kdyz pak trandaka prodam tak na tom neco prodelam ale kdybych koupil lampu tak jeslti bych na tom tou vymenou neprodelal vic...
- JancusGuitar
- Kontaktovat uživatele:
Tak na konec sem si řek ze pudu do nečeho lepšího a vybral jsem si Fendra Hot Rod de luxe (je to celolampa)...byl sem si ho vyškoušet v hudebninách a řeknu vám že ten čistej kanál byl fakt krásnej (berte to s rezervou...neřikám že to je nej. apec na světě, ale na mně zapůsobyl naprosto fantasticky
) když to srovnám s tim co mám doma
.
A potom sem tam ještě vyskoušel Marshalla DSL 401 a řeknu vám že proti tomu fendru to byl fakt hnusnej zvuk...ja sem si totiž vždycky myslel že Marshall je úplně nejlepší značka, ale fakt dost mě timhle sklamal
...nejdřív sem těm všem pomluvám Marshallů nechtěl věřit že to sou sr**čky atd., ale jak sem na vlastní kůži zjistil tak to nebyli pomluvy ale realita.
Takže timhle bych vám chtěl všem moc poděkovat za všechny rady co jsem tady slyšel, protože bez vás bys zase koupil nějakej krám kterej bych zase za rok prodal.
Takže dík moc.
A potom sem tam ještě vyskoušel Marshalla DSL 401 a řeknu vám že proti tomu fendru to byl fakt hnusnej zvuk...ja sem si totiž vždycky myslel že Marshall je úplně nejlepší značka, ale fakt dost mě timhle sklamal
Takže timhle bych vám chtěl všem moc poděkovat za všechny rady co jsem tady slyšel, protože bez vás bys zase koupil nějakej krám kterej bych zase za rok prodal.
Takže dík moc.