???Nemáte nekdo FENDERA Frontman 212R NEW???

Lampy, tranzistory, technické problémy, ...
Odpovědět
JancusGuitar
Kontaktovat uživatele:

???Nemáte nekdo FENDERA Frontman 212R NEW???

Příspěvek od JancusGuitar »

Čau uvažuju o kombu FENDER Frontman 212R NEW ale nevim jestli je to správná volba. Nemáte ho někdo doma, že byste mi řekli jak hraje atd... Nechci nic co má milióny efektu, protože mám krabičky, spíš chci něco co co bude mít peknej čistej kanál a bude to vhodný do skušebny a na nějaký ty nenší koncerty ve škole atd. Hraju punk a rock.
Díky za rady.
Cort Z22 BK, Boss OS2, Digitech GNX1, Marshall MG 15CD, Peavey ValveKing Head + Laney GS412IA, a další blbosti...
Joey
Kontaktovat uživatele:

Re: ???Nemáte nekdo FENDERA Frontman 212R NEW???

Příspěvek od Joey »

JancusGuitar píše:Čau uvažuju o kombu FENDER Frontman 212R NEW ale nevim jestli je to správná volba. Nemáte ho někdo doma, že byste mi řekli jak hraje atd... Nechci nic co má milióny efektu, protože mám krabičky, spíš chci něco co co bude mít peknej čistej kanál a bude to vhodný do skušebny a na nějaký ty nenší koncerty ve škole atd. Hraju punk a rock.
Díky za rady.
Na to kombo sem hrál a čistej kanál se mi docela líbil akorát za ty prachy bych si asi koupil nějakou jetou lampu...třeba Champ 12 :wink:
BaCH Modified SG :: MXR M104 :: The "Shotgun" J :: Elixir strings :: R.M. Pickups Cable One

Jan Kaplický 1937 - 2009
JancusGuitar
Kontaktovat uživatele:

Re: ???Nemáte nekdo FENDERA Frontman 212R NEW???

Joey píše:
JancusGuitar píše:Čau uvažuju o kombu FENDER Frontman 212R NEW ale nevim jestli je to správná volba. Nemáte ho někdo doma, že byste mi řekli jak hraje atd... Nechci nic co má milióny efektu, protože mám krabičky, spíš chci něco co co bude mít peknej čistej kanál a bude to vhodný do skušebny a na nějaký ty nenší koncerty ve škole atd. Hraju punk a rock.
Díky za rady.
Na to kombo sem hrál a čistej kanál se mi docela líbil akorát za ty prachy bych si asi koupil nějakou jetou lampu...třeba Champ 12 :wink:
No jasně no ale ja to seženu nový za 7 litrů...a to myslim je docela slušny, protože na kytarách.cz to maj za 9500.
Cort Z22 BK, Boss OS2, Digitech GNX1, Marshall MG 15CD, Peavey ValveKing Head + Laney GS412IA, a další blbosti...
*Twisted.Brother*
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od *Twisted.Brother* »

to kombo je pěkné (visualně) ale za ty prachy bych asi taky bral něakou lampu
JancusGuitar
Kontaktovat uživatele:

Jo ještě jsem se chtěl zeptat jak se vám zamlouvá VOX Valvetronix AD100VT-XL tohle http://kytary.cz/vox-ad-valvetronix-chr ... 31:0:0:2:0 . Asi to bude lepší než ten tranďák. :D
Ragnar
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ragnar »

No tak ten bude určitě mnohem lepší. Mám ho(ale ne XL), naprostá spokojenost.
http://www.hudebniforum.cz/viewtopic.ph ... c&start=20
tu sem o něm něco psal.
Je fakt, že v týhle kategorii se štěstim narazíš na jetou lampu, která bude hrát asi líp.
JancusGuitar
Kontaktovat uživatele:

Ragnar píše:No tak ten bude určitě mnohem lepší. Mám ho(ale ne XL), naprostá spokojenost.
http://www.hudebniforum.cz/viewtopic.ph ... c&start=20
tu sem o něm něco psal.
Je fakt, že v týhle kategorii se štěstim narazíš na jetou lampu, která bude hrát asi líp.
A nevíš jakej je rozdíl mezi tim XL a tim co máš ty???
frenzyfish
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od frenzyfish »

to by me taky zajimalo.. krome toho ze sou ty xl drazsi a maj vetsi reprak, tak maj vic hi-gain zkresleni bych rek. ale to usuzuju jen podle videa co sem stahnul na jejich strankach. btw. jestli s tim mate nekdo zkusenosti, co byste mi doporucili kdybych chtel hrat punkrock? styl greenday, blink, atd.
Ragnar
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ragnar »

Jednoduchej, modelujou jiný zesilovače než obyč verze. Víc High-gain aparátů.
JancusGuitar
Kontaktovat uživatele:

Ragnar píše:Jednoduchej, modelujou jiný zesilovače než obyč verze. Víc High-gain aparátů.
To je asi spíš pro metal a tak ne? Ja hraju punk-rock tak to asi bude lepší ten obič.
Jack/J
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jack/J »

ja mam ten "obyc" a covece nevim... rozhodne je to na punk rock vic nez ten druhej ale stejne to moc punkrockovy neni... na punk rock bez do tranzistoru...
frenzyfish
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od frenzyfish »

tranzistor? :roll: to na tom zavisi? ja nevim, hledam i trosku kvalitni zvuk a nevim jestli sezenu tak dobrej tranzistor jako je tenhle vox... a na celolampu se jako zacatecnik necejtim, navic do toho chci dat tak do tech desiti tisic
RJ
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od RJ »

Jack/J píše:ja mam ten "obyc" a covece nevim... rozhodne je to na punk rock vic nez ten druhej ale stejne to moc punkrockovy neni... na punk rock bez do tranzistoru...
Na tohle jsi přišel kde?
JancusGuitar
Kontaktovat uživatele:

Já si taky myslim že je to blbost...nejdřív jsem chtěl jít do tranďáku ale když jsem to tady tak četl tak si myslim že se vyplatí přidat trochu víc peněz a jít do tý pololampy.
vikicek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od vikicek »

No tak ona "pololampa" je stejně furt tranďák ... lampa to spíš jen dobarvuje :wink:
Ibanez RG321MH Royal Blue
VOX AD15VT
Planet Waves kabely
griper

Příspěvek od griper »

Ja taky planuju jit do toho fendera i kdyz bych moh mit lampu ale zas davat ročne prachy pri vymene lamp :/. nevim jeslti by se to vyplatilo...
Wohma
Rádce
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Wohma »

griper píše:Ja taky planuju jit do toho fendera i kdyz bych moh mit lampu ale zas davat ročne prachy pri vymene lamp :/. nevim jeslti by se to vyplatilo...
Clovece, hral jsi nekdy na lampu? Penize bych vubec neresil, pokud ti jde o zvuk. Rozhodne ne investici cca 1000 rocne...
PRS CE24, ENGL Blackmore, Orange PPC412, kotel efektů na pedalboardu
‘Men have become tools of their tools.’ ~Henry David Thoreau
Somnus Aeternus
griper

Příspěvek od griper »

Wohma píše:
griper píše:Ja taky planuju jit do toho fendera i kdyz bych moh mit lampu ale zas davat ročne prachy pri vymene lamp :/. nevim jeslti by se to vyplatilo...
Clovece, hral jsi nekdy na lampu? Penize bych vubec neresil, pokud ti jde o zvuk. Rozhodne ne investici cca 1000 rocne...
Hral, zvuk to je božskej ale nevim jestli neni lepsi si koupit lampu az se trochu s kapelou rozejdem nebo koupit lampu hned.

kdyz pak trandaka prodam tak na tom neco prodelam ale kdybych koupil lampu tak jeslti bych na tom tou vymenou neprodelal vic...
griper

Příspěvek od griper »

i kdyz, jak tak nad tim premejslim tak by to bylo temer stejny...asi pudu do lampy...vemu Carvin BelAir, po velkejch prazkach budu mit prachy tak do nej pudu..nebo kdyz budu mit penez malo tak do Defendera
JancusGuitar
Kontaktovat uživatele:

Tak na konec sem si řek ze pudu do nečeho lepšího a vybral jsem si Fendra Hot Rod de luxe (je to celolampa)...byl sem si ho vyškoušet v hudebninách a řeknu vám že ten čistej kanál byl fakt krásnej (berte to s rezervou...neřikám že to je nej. apec na světě, ale na mně zapůsobyl naprosto fantasticky :wink: ) když to srovnám s tim co mám doma :D .
A potom sem tam ještě vyskoušel Marshalla DSL 401 a řeknu vám že proti tomu fendru to byl fakt hnusnej zvuk...ja sem si totiž vždycky myslel že Marshall je úplně nejlepší značka, ale fakt dost mě timhle sklamal :( ...nejdřív sem těm všem pomluvám Marshallů nechtěl věřit že to sou sr**čky atd., ale jak sem na vlastní kůži zjistil tak to nebyli pomluvy ale realita.
Takže timhle bych vám chtěl všem moc poděkovat za všechny rady co jsem tady slyšel, protože bez vás bys zase koupil nějakej krám kterej bych zase za rok prodal.
Takže dík moc. :)
Odpovědět

Zpět na „Komba, zesilovače, reproboxy“