Efektová smyčka Marshall JVM 410H
Pravidla fóra
Efektová smyčka Marshall JVM 410H
Vlastním nově tento aparát a několik hodin jsem se pokoušel pochopit, jak vlastně funguje nastavení efektové smyčky. Mám do smyčky chorus a reaguje to jinak než mé předchozí aparáty, kde jsem jen přidával poměr. Zde na zadním potenciometru se úplné krajní pozice dost ztiší a není mi úplně jasné jak si to logicky definovat. Manuál i forum jsem prošel. Ještě tlačítko +4db a -10db ? Zvuk jsem si nastavil, ale zajímá mě jak to nastavení probíhá. Jestli má někdo chuť mi to vysvětlit.Díky 
Gibson Les Paul studio, Les Paul by Josef Vébr, Jolana Tornado2, Kramer Hořovice, Marshall JVM410H,
Re: Efektová smyčka Marshall JVM 410H
Zdar, když si přečteš uživatelský manuál, který si stáhneš třeba tady: https://www.google.com/search?q=marshal ... e&ie=UTF-8, vše potřebné se dovíš. Těžko Ti to někdo vysvětlí lépe. 
S opravami jsem skončil, žádné další zakázky už nepřijímám. Když budete mít jakýkoliv smysluplný technický dotaz týkající se elektronek, zesilovačů a "krabiček", klidně mě kontaktujte e-mailem: z.hronek@protonmail.com Když budu znát odpověď, budu mít čas a chuť, rád Vám odpovím. Děkuji.
Re: Efektová smyčka Marshall JVM 410H
Vždyť psal, že si přečet manual. Ale těžko hned každej kdo si přečtě manual nebo schéma tomu prostě rozumí. Taky proto se ptá na foru a umí jenom hrát, že jo.Tube Guru píše: 17.07.2019 21:04 Zdar, když si přečteš uživatelský manuál, který si stáhneš třeba tady: https://www.google.com/search?q=marshal ... e&ie=UTF-8, vše potřebné se dovíš. Těžko Ti to někdo vysvětlí lépe.![]()
Dusan26: Zkrátka a dobře ten aparát má dvě efektový smyčky. Jednu sériovou (tu používanější na aparátech s kterou máš asi zkušenosti ty) a druhou paralelní která přimíchává efekt k celkovýmu zvuku. Takže bych doporučoval zapojit tvoje efekty do smyčky a otočit mix na WET. Pokud by to nefungovalo jak potřebuješ, zkus to zapojit mezi preamp out a power in.
Apce: Peavey JSX, Peavey 6505(+), Peavey 3120
Reprobox: Mesa Recto Traditional 4x12
Krabičky: Maxon OD808, Boss NS-2 (metal mod), Digitech Ricochet
Hlavní kytara: B.C. Rich Warlock WGR-2X (SD AHB-2)
Reprobox: Mesa Recto Traditional 4x12
Krabičky: Maxon OD808, Boss NS-2 (metal mod), Digitech Ricochet
Hlavní kytara: B.C. Rich Warlock WGR-2X (SD AHB-2)